SMM-менеджер у Поляну
Поляна, ищем в Ужгороде
Optima Hotels & Resorts — національна мережа готелів, що обʼєднує бізнес-готелі та курорти. Компанія базується та зареєстрована в Україні. Отзывы о работе в Optima Hotels & Resorts, зарплатыДобавьте зарплату в компании Optima Hotels & ResortsДобавить отзыв о работодателе Optima Hotels & Resorts Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Optima Hotels & Resorts?
Не рекомендую!!!Руководитель Владислав хамло!Уже с порога пропадает желание работать под таким руководством!Поменяйте руководителя прежде,чем звать на работу нормальных сотрудников!Харьков,Садовая 4
Повністю погоджуюсь з попереднім відгуком. Працівників тут не цінять взагалі. Нічні зміни не оплачуються гідним чином (ще й змушують підписувати папери, в разі перевірки податкової, що вночі ніхто не працює, а лишається на ночівлю, якщо кінець зміни припадає на комендантську годину — що є абсолютною брехнею). Постійна «тєкучка» кадрів. Понаднормові зміни постійно. Керівництво не хоче вирішувати ЧОМУ працівники звільняються, а просто шукає інших, які теж дуже швидко вигорають. Для такої великої компанії це ганьба. Дуже багато пафосу навколо цінностей готелю, забагато уваги корпоративній культурі, але по факту все зовсім по-іншому. + прихильність від керівництва отримують обʼєкти, які безпосередньо в одному місті з ними АБО керівники-підлабузники. Звичайних смертних тут не чують. Авжеж, готельно-ресторанна сфера не для всіх, але є готелі, де персонал затримується роками, Оптіма не той кейс. До речі, цікаве спостереження — всі знайомі, які покинули це місце, розцвіли, і в фінансовому плані стали стабільніше, і в емоційному.
Не рекомендую, людей не цінять. Висушують і кидають, зарплати маленькі з часом ще менші. Їх мета взяти використати і викинути. Поважають стукацтво і лизоблуцтво
Проходив співбесіду на керівника готелю, HR паринь в хмарах і казочках, управління персоналом на її думку це коли за них все робить керівник готелю. Фантазерша.