Дочірнє підприємство «Премєр Експо» (Premier Expo) — єдиний міжнародний виставковий оператор в Україні. Отзывы о работе в Прем’єр Експо, зарплаты, вакансии
Добавьте зарплату в компании Прем'єр ЕкспоДобавить отзыв Оцените работодателя Прем’єр Експо: расскажите о плюсах, минусах, условиях работы и атмосфере в команде.🔔 Уведомления о новых отзывах о компании Прем’єр Експо Получайте на почту сразу после публикации Без спама. Отписка в 1 клик. |

Попрацювала тут 2 місяці у відділі маркетингу. Сказали, що не пройшла випробовувальний термін. Для мене це було дивно, бо завжди пунктуальна, завдання виконую чітко і дедлайнів не порушую. Навіть потоваришувала з кількома колегами. Керівниця відділу сказала, що моя швидкість недостатня для них. Коли я запитала, чи можу я це покращити, отримала негативну відповідь. Рішення про моє звільнення приймалося одноосібно: не було опитувань від колег, директора виставок, також не чула жодної критики про свою роботу до того. Думаю, багато хто був здивований таким рішенням. Хочу застерегти людей, які планують йти сюди працювати: просіть, щоб на випробоувальний термін прописували задачі. Можливо, хоч так зможете себе трохи підстрахувати.
Плюси компанії: мені переважно зустрічалися позитивні і привітні люди; офіційне працевлаштування, 7-годинний робочий день + година обіду.
Мінуси компанії: немає дистанційного формату роботи, офіс open-space (кому як, але для мене це мінус).