Ми — стабільне харчове виробниче підприємство, яке працює з 2016 року та спеціалізується на виготовленні кондитерських і хлібобулочних виробів, макаронних виробів, кукурудзяних паличок, лавашів та іншої продукції щоденного попиту. Наше виробництво поєднує досвід, якість і сучасний підхід до роботи. Ми використовуємо сучасне автоматизоване обладнання, дотримуємося технологічних стандартів і постійно вдосконалюємо виробничі процеси, щоб створювати якісну та смачну продукцію для покупців. Компанія стабільно розвивається, розширює виробничі потужності та запрошує до команди відповідальних, уважних і працьовитих людей. У нас можна отримати професійний досвід, навчитися новій спеціальності та працювати в команді, де цінують якість, дисципліну та бажання розвиватися. Отзывы о работе в Сковорода плюс, зарплаты, вакансии
Добавьте зарплату в компании Сковорода плюсДобавить отзыв Оцените работодателя Сковорода плюс: расскажите о плюсах, минусах, условиях работы и атмосфере в команде.🔔 Уведомления о новых отзывах о компании Сковорода плюс Получайте на почту сразу после публикации Без спама. Отписка в 1 клик. |