Splenko

Splenko

comment Отзывы: 2
Добавить отзыв Добавить зарплату 🔔  Подписаться

Компанія Splenko зайсмається проєктуванням, виготовленням та монтажем скляних конструкцій.
Наші основні напрми — це сучасні цільноскляні конструкції
Скляні перегородки;
Огородження зі скла;
Навси та скляні дахи;
Розсувні системи;
Двері та вхідні групи;
Душові перегородки;
Дзеркала та інше.

Отзывы о работе в Splenko, зарплаты, вакансии

1. Євгеній
    3 Июн 2026

Мій чесний відгук про роботодавця

Проходив співбесіду в компанії Splenko на посаду монтажника.

З позитивного можу відзначити, що вже наступного дня мене долучили до чинної бригади, щоб я міг побачити робочий процес зсередини та поспілкуватися з працівниками. Важливий момент — компанія забезпечує бригади транспортом і необхідним інструментом для роботи.

Під час спілкування працівники розповідали, що замовлень вистачає і без роботи вони не сидять. Особисто перевірити це за один день я не міг, тому передаю лише інформацію, яку почув від співробітників.

Також варто враховувати, що робота монтажника скляних конструкцій є нелегкою, адже скло має значну вагу.

Основне питання в мене виникло щодо оплати праці. На співбесіді керівник озвучив, що бригада отримує 20% від вартості замовлення. Наступного дня під час розмови з працівниками мені показали розрахунки виконаних робіт, де фактичний відсоток становив близько 15%.

Цікаво, що того ж дня на об’єкті працювала ще одна бригада, яка виконувала монтаж душової перегородки. Разом із ними також був стажер і, почувши нашу розмову, сказав, що на співбесіді йому також озвучували цифру 20% для бригади.

Так сталося, що цього дня керівник із прорабом приїхали на об’єкт. Скориставшись нагодою, я спочатку запитав прораба. Він надав інформацію, яка підтвердила слова працівників. Потім я звернувся до керівника за поясненням, спираючись виключно на його слова, сказані на співбесіді. Спочатку мені відповіли, що я побачив неправильну інформацію, а згодом пояснили, що існує градація складності робіт і відсоток може змінюватися залежно від замовлення. Водночас зазначили, що замовлень вистачає і заробити можна. На мою думку, така важлива інформація повинна озвучуватися ще під час співбесіди, щоб кандидат одразу розумів реальні умови оплати праці. Робота добре оплачується, але вона й справді нелегка.

Після цих недомовок я подякував за відповідь і все ж був налаштований приступити до роботи, повідомивши, що мені достатньо ще одного дня для ознайомлення з процесом. Ми потиснули руки, і керівники пішли. Пізніше передзвонив прораб і повідомив, що співпрацю завершено, оскільки в подальшому в мене можуть виникнути ще запитання.

Вважаю, що уточнення умов оплати праці до працевлаштування є цілком нормальним питанням для будь-якого кандидата. Саме для цього і проводиться співбесіда — щоб роботодавець та кандидат могли відкрито обговорити всі умови майбутньої співпраці.

Після цієї ситуації в мене склалося враження, що рішення щодо подальшої співпраці було пов’язане не з моїми професійними якостями, ставленням до роботи чи здатністю виконувати поставлені завдання, адже за один день ніхто не мав можливості оцінити мене як працівника. Причиною, скоріше, стали незручні запитання щодо умов оплати праці та розбіжностей між інформацією, озвученою на співбесіді, і тією, яку я побачив на практиці.

На мою думку, якщо умови співпраці прозорі та зрозумілі з самого початку, подібних ситуацій не виникає, а довіра між роботодавцем і працівником формується ще на етапі знайомства.

2. Александр
    1 Сен 2025

Не рекомендую эту компанию,установили двери из стекла с не качественным замком на что монтажники ответили ,, что дали то и поставили..замок меняли почти месяц.После замены поработала две недели опять сломался,оформили заявку прождали две недели никто не приехал.Решили сделать сами..оказалось саморезы приклеили на силикон.Не заказывайте двери у этой компании

Добавьте зарплату в компании Splenko

Добавить отзыв Оцените работодателя Splenko: расскажите о плюсах, минусах, условиях работы и атмосфере в команде.