Раді вітати вас на сторінці компанії TA-DA! Отзывы о работе в Ta-Da!, зарплаты, вакансии
Продавец-консультант Кривой Рог • 1 зарплата 11 500 грн Добавьте зарплату в компании Ta-Da!Добавить отзыв Оцените работодателя Ta-Da!: расскажите о плюсах, минусах, условиях работы и атмосфере в команде.🔔 Уведомления о новых отзывах о компании Ta-Da! Получайте на почту сразу после публикации Без спама. Отписка в 1 клик. |

Планую йти в декретну відпустку. Роботодавець декілька тижнів тому попередив, що ФОПи прибирають і з наступного місяця ми переходимо на ТОВ (всі, крім мене). Чіткої відповіді керівництво не дає, каже не хвилюватись. Керівництво не дає гарантій, скільки ще часу проіснує мій ФОП. Попросила письмову відмову переходу на ТОВ. Мені в цьому відмовили. Буду звертатись до держпраці, про що їх попередила. м. Кривий Ріг.
Працюю тут майже 2 роки. В тому році відпустка була аж 14 днів. Дівчатка працюють, як прокляті. До крові з носу.
Доброго дня.Дуже просимо звернути увагу на інспектора з кадрів Ірклієвську (нещодавно прийняту на посаду),м.Полтаву.На попередньому місці роботи,в компанія Рулет,її поява призвела до того,що з компанії почали масово звільнятися люди та виник дефіцит кадрів.Ця особа дуже нещира та брехлива,весь час грає якісь ролі та намагається втертися до всих в довіру.Вона випитує особисті подробиці,має звичку підслуховувати телефонні розмови,щоб потім цим маніпулювати.Весь колектив компанії Рулет видихнув з полегшенням,коли її звільнили.Надії не можна вживати алкоголю,вона починає лізти на всіх чоловіків та розказувати пошлоту.Якщо вона і далі буде працювати у вашій компанії,вам буде дуже весело.