TG Consulting — це компанія-інтегратор ERP систем для бізнесу, яка веде успішну діяльність на ринку з 2003 року. Компанія має статус SAP silver partner та є консалтинг-партнером ЄБРР. Наша компанія займається проєктами в Україні, Європі, США, та на Близькому Сході. Отзывы о работе в TG Consulting, зарплаты, вакансии
Добавьте зарплату в компании TG ConsultingДобавить отзыв Оцените работодателя TG Consulting: расскажите о плюсах, минусах, условиях работы и атмосфере в команде.🔔 Уведомления о новых отзывах о компании TG Consulting Получайте на почту сразу после публикации Без спама. Отписка в 1 клик. |
TG Consulting (Тов Артіль ДС)
Хочу поділитися власним досвідом роботи в компанії, щоб допомогти кандидатам сформувати реалістичні очікування.
1. Стабільність роботи. Якщо ви вже маєте стабільне місце роботи, рекомендую ретельно зважити рішення про перехід. За моїми спостереженнями, плинність кадрів у компанії є високою, і багато співробітників залишають її вже через 2–3 місяці. Бронювання обіцяли — не дали.
2. Навчання та менторство. На співбесіді обіцяли тримісячне навчання з ментором для повного освоєння SAP EPRI. Насправді вже через три тижні почали доручати комерційні завдання для клієнтів. При цьому часу на повноцінну підтримку з боку ментора практично не було, оскільки він був зайнятий іншими пріоритетними завданнями.
3. Організація роботи. Робочий процес супроводжується великою кількістю зустрічей, які не завжди мають чітку мету чи визначені зони відповідальності. Через це ефективно виконувати основні завдання буває складно. Також нерідко доводилося працювати після завершення стандартного робочого дня.
4. Очікування від співробітників. Від нових працівників досить швидко очікують повної самостійності та високої продуктивності. Якщо результат не відповідає очікуванням керівництва, можуть виникати питання щодо подальшої співпраці.
5. Умови праці та оплата. Обсяг фактичних обов’язків виявився значно більшим, ніж було озвучено під час співбесіди. На мою думку, рівень заробітної плати не відповідав обсягу відповідальності та навантаженню.