Viani

Viani

ТМ «Viani» — украинский бренд качественной и стильной одежды для девочек в возрасте от 3 до 16 лет .
Ценность нашего продукта — это любовь к детям, воплощенная в одежду.
Мы отечественный производитель, создаем одежду на собственном производстве. Мы любим то, что мы делаем! Наша команда-это трудолюбивые профессионалы с огромным желанием быть лучшими.
Наша цель — завоевать доверие еще большего количества клиентов, убедить их на примере наших товаров, что одежда украинских производителей может быть европейского качества по ценам, доступным украинскому потребителю.

Отзывы о работе в Viani, зарплаты

1. 26 сентября 2023

@Світлаг, Доброго дня! Мене звати Наталія , власниця бренду! Насамперед , представтесь хто Ви? Коли працювали ? А потім будете писати брехливі, мерзотні відгуки, які не відповідають дійсності.

2. 26 сентября 2023

Доброго дня. Колись працювала в компанії віані і хочу сказати, що нажаль власниця брехлива аб’юзивна особа. Її ставлення до працівників ставить на меті лише використання ресурсу, з дуже низькою оплатою праці,’. Психологічне насильство,маніпуляція, погрози, це її способи утримувати працівників .
    Як не дивно, приходять працювати і залишаються хороші спокійні дівчата кравці, їм я бажаю знайти достойну оплату, цінувати себе і свій час.

3. 24 сентября 2023

@Гость, Вітаю! Мене звати Наталія, відкрито відповідаю і коментую відгук, який залишила людина, не відкриваючи своє імʼя , значить є що приховувати, а я завжди спілкуюся відкрито. Імʼя та прізвище цієї людини Ліна М. Ліна дає неправдиву інформацію, стосовно написаного Ліною, відповідаю :
    -при влаштування, спочатку на навчання , оскільки не було потрібного досвіду , вона бачила обʼєм роботи , обовʼязки закрійника, абсолютно весь процес роботи , тому що декілька тижнів вона проходила навчання у наших працівників , її досвід не давав можливості одразу приступити до обовʼязків закрійника;
    -людина без досвіду роботи не може обʼєктивно оцінювати організацію роботи підприємства , яке було створене 18 років назад ,успішно працювало. Мабуть, Ліна собі уявила, що процес виробництва -це цікава гра, в якій вона бере участь і може поводити себе , як безвідповідальна дитина, дозволяючи собі кроїти зайву кількість і приховувати це , викидаючи крій , разом з обрізками; кінцевий результат своєї праці(крій для швачок ) , який нею був зроблений з браком, намагалася дати на відшив , приховавши свої помилки, що стало причиною зупинки процесу роботи швачок. Вона собі уявила, що все знає і вміє робити, але насправді не мала змоги виконати якісно більшість завдань. Бажання дівчини висловлювати свої емоції за домовою нецензурної лексики, відкрило мені очі на її внутрішній світ і на те, що це не гарно вихована дівчина, а людина, яка приховує своє справжнє обличчя , доказом тому, явився її мерзенний відгук, який Ви прочитали вище;
    -я категорично не згодна з тим, що немає орієнтації керівництва до робітників, оскільки всі її прохання відпроситися по своїм справам , приходити на роботу за індивідуальним графіком , не на 8-30, а на 9-00 і т. д, були погоджені . Коли потрібно було до лікаря, я запропонувала фінансову допомогу. Навчання вона проходила за рахунок фірми, по її потребах відпустити раніше , все погоджувалось. Але все це для неї не мало цінності;
    -брехливі вислови стосовно наших взаєморозрахунків з іншими працівниками не мають підстав , це наклеп , за який з моєї сторони будуть зроблені відповідні дії. Чесні і порядні люди працюють у нас роками , а брехливі , без цінностей, в нашому колективі не затримуються , відбувається природнє відторгнення . За свою невиконану, належним чином ,роботу , вона отримала все, згідно домовленостей. Але в результаті її діяльності підприємство понесло збитки в розмірі більше 30 тисяч гривень , що має бути відшкодовано.

4. 23 августа 2023

При влаштуванні роботи мали домовленості і обов’язки одні, а по факту роботи і сам темп роботи в реальності зовсім другі. Відсутність будь-якої організації на роботі, відсутність орієнтації керівництва до робітників, відносяться до вас я до власних речей, при якихось пропозиціях Наталія дає відповідь «не говоріть мені що робити, я знаю ВСЕ сама», та так знає, що після роботи робочі не дуже і на роботу хотять йти як і я. Величезні об’єми роботи для робітника на 70% треба пригати вище голови, і при цьому керівництво признає, що да з такими обʼємами раніше працювали два повноцінні робітники, і те що я працювала одна її це не розстраювало. я в сфері моди та одягу з 2018 року, я вже багатьох людей знаю, з цих людей хто працював в даній компанії більшості грошей просто не віддали по 6-8тисяч грн. Пояснючи це тим, що « очікували що ви попрацюєте пів року, або рік», або «ви знаєте що дуже дорого виставляти на Work.ua обʼявки». Це мені сказала Наталія. І чітко сказала. Я вас не розрахую. Тому думайте 10 разів іти вами чи ні. Гроші вони притримують, щоб в ітогі вас тупо кинуть. Вже і так пів Києва знають славу віані. Ось новий робітник, який бажає йти знайте з чим, вам прийдеться зустрітись.

Добавьте зарплату в компании Viani

Добавить отзыв о работодателе Viani

Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Viani?