Роздрібна торгівля алкоголем. Отзывы о работе в ВинокурнЯ західна, зарплаты, вакансии25 500 UAH
Добавьте зарплату в компании ВинокурнЯ західнаДобавить отзыв Оцените работодателя ВинокурнЯ західна: расскажите о плюсах, минусах, условиях работы и атмосфере в команде.🔔 Уведомления о новых отзывах о компании ВинокурнЯ західна Получайте на почту сразу после публикации Без спама. Отписка в 1 клик. |
Не рекомендую, працювала більше року, штрафують за все, заставляють викупати просрочку, слухають по камерам все, моральне давлєніє зі сторони керівництва, при звільненні не виплачують більше половини зарплати, коли звільняється смєнщік(ца) заставляють працювати більше, 16тий день робочий не оплачується, коли продавець боліє за рахунок продавця шукають заміну на магазин. Купа чатів в вайбері з формуванням «за наслідками ви пожалієте». Заставляють продавати просрочку, коли купляєте і вам предлагають товар на -20% не беріть бо той товар в більшості випадків протермінований, або терміни виходять.
Не рекомендую, обіцяють одну зп, але при звільненні про неофіційну частину можете забути. Є ще багато нюансів у відношенні з боку керівництва, токсична атмосфера. Моє улюблене «термінова заміна за рахунок продавця». На співбесіді говорять, що лікарняні є, коли хочеш його відкрити — відмовляють. На мене списали просрочку за місяць в якому я проробила 4 дні, бо була моя зміна коли її потрібно було подати. Купа робочих чатів де використовують формулювання по типу «за наслідки ви пожалієте».