ЮТ КОМПАНІ

comment Отзывы: 5
Добавить отзыв Добавить зарплату 🔔  Подписаться

Наша Місія – забезпечення державних потреб у товарах та послугах через чесні та прозорі підходи до закупівель для стабільного розвитку нашого суспільства.
Наша Візія – стати визначним постачальником та партнером державних установ у сфері закупівель, де інновації відкритість та ефективність є ключовими підходами до забезпечення потреб держави.

Отзывы о работе в ЮТ КОМПАНІ, зарплаты, вакансии

16 Сен 2026

Компанія — дитячий садок, 99% штату куми брати і т.д.
    Фін. директор може не виплатити ЗП бо йому здалось, що роботи у тебе не було тому ти не отримаєш заявлену в оффері заробітну плату, ВЕЛИЧЕЗНІ борги, зверхнє відношення від «топ» менеджменту, усні або письмові домовленості можуть змінюватись по 10 разів на годину, СЕО сидить чисто для галочки, за будь яким запитанням стоїть відповідь «я проконсультуюсь з фахівцями і надам відповідь», при тому що більше ви його ніде не спіймаєте.

2. Олексій
    22 Апр 2026

Працюю в компанії протягом двох років. За цей час сформував позитивний досвід співпраці. Зокрема, заробітна плата виплачувалася своєчасно та в повному обсязі.
    Процес планування відпусток є врегульованим: передбачено попередження за тиждень, а також діє затверджений графік.
    Мав досвід участі у кількох відрядженнях — організація та супровід відбувалися на належному рівні.
    Загалом умови роботи відповідають заявленим.
    Специфіка діяльності компанії інколи вимагає значного пришвидшення темпів, а також може передбачати понаднормову роботу, що підходить не всім.

28 Мар 2026

Вкрай негативне враження про компанію. Враховуючи великий обсяг компанії та її складову (а саме Корпорація TERWIN — це об’єднання близько 17 компаній під керівництвом Руслана Шостака, що базується на управлінні активами в галузях ритейлу (EVA, VARUS), девелопменту, складської логістики та автобізнесу. Основні активи включають мережу EVA (ТОВ «Руш»), супермаркети VARUS (ТОВ «Омега»), а також інші підприємства, що забезпечують діяльність групи), це сором для такої компанії.

Відділ кадрів очолює жіночка пенсійного віку з явними психічними розладами. Про інший штат команди також враження негативне-сумні та злі обличчя без наявної мотивації. Компанія працює в чорну, жодних гарантій, що домовленості будуть виконані. Відсутність ділової етики, тиск та приниження людей незалежно від посади. Офіс у стилі Радянського Союзу.

4. Олександр
    12 Авг 2025

Заявлена зп не відповідає дійсності. Не вірте казкам про бонуси і 60 тис. Випробувальний термін вам продовжать, але ви про це дізнаєтесь по факту. Великі борги перед постачальниками. Організація на робочих процесів =0.

5. Андрій
    15 Май 2024

ТОВ «ЮТ КОМПАНІ» дочірня компанія ТОВ «ТЕРВІН ГРУП».
    просто шарашкіна кантора! Все що розакзують HR менеджери повна брехня! Їх брехливі обіцянки і казки заводять кандидатів в халепу з якої потім важко виплутатися!
    Наприклад, про бажання звільнитися ви маєте повідомити за 45 календарних днів.!
    Керівництво повний отстой! Як із фільму тупий і ще тупіший! Тому звільнитися хочется на наступний день після оформлення!

Добавьте зарплату в компании ЮТ КОМПАНІ

Добавить отзыв Оцените работодателя ЮТ КОМПАНІ: расскажите о плюсах, минусах, условиях работы и атмосфере в команде.