ТОВ Свідіс Україна

Добавить отзыв Добавить зарплату 🔔  Подписаться

Отзывы о работе в ТОВ Свідіс Україна, зарплаты, вакансии

1. Спостерігач
    29 Сен 2026

Проходила відбір на позицію помічника менеджера з продажу.
    Перший етап — співбесіда з директором компанії. (Музика Роман). Розмова була змістовною: обговорили мій попередній досвід, зокрема досвід у B2B-продажах, а також майбутні обов’язки та особливості роботи. Після співбесіди мене запропонували пройти тест, після якого, за словами компанії, мав бути наступний етап відбору.
    Тест був російською мовою та переважно стосувався особистісних і поведінкових характеристик. Серед запитань були реакції на критику та негативні новини, ставлення до понаднормової роботи, чи звертаються до вас люди за допомогою або порадою, чи часто ви посміхаєтесь, чи помічаєте негативне ставлення колег, чи є люди, які вас підставляють, чи помічаєте ви, що самі чухаєте ніс, вуха або волосся, а також питання про думки щодо смерті та страх, який вони можуть викликати.І дуже багато подібних питань.
    Після проходження тесту я отримала відмову. Як пояснення мені повідомили, що, за результатами тестування, я «не емпатична людина і не шукаю спілкування».
    Не ставлю під сумнів право компанії використовувати власні критерії відбору. Водночас вважаю корисним поділитися цією інформацією з іншими кандидатами: якщо ви розглядаєте вакансію, варто враховувати, що одним із етапів відбору є досить детальне особистісне тестування, а його результат може вплинути на подальшу участь у конкурсі навіть після успішної співбесіди.
    Для мене цей досвід став показовим насамперед щодо формату відбору, тому залишаю відгук, щоб кандидати могли заздалегідь розуміти, як він відбувається, і відповідно планувати свій час.

Добавьте зарплату в компании ТОВ Свідіс Україна

Добавить отзыв Оцените работодателя ТОВ Свідіс Україна: расскажите о плюсах, минусах, условиях работы и атмосфере в команде.