АГРОМАРК ЮКЕЙ

АГРОМАРК ЮКЕЙ

Компанія АГРОМАРК ЮКЕЙ є потужним європейським ліцензійним виробником елітних сертифікованих сортів картоплі та репродуктивного насіння компаній Агріко (Agrico) та Меєр (Meijer) (Нідерланди). Сфера діяльності компанії також охоплює вирощування ярої та озимої пшениці, кукурудзи, буряку та ріпаку для харчових ринків України, Росії, Азербайджану та Туркменістану.

Отзывы о работе в АГРОМАРК ЮКЕЙ, зарплаты

1 2 3 4
  1. 12 июля 2011

що відправив, то відправив, чи боїшся що тебе засічуть?

2. 6 июля 2011

Невже ті інвестори та керівництво Агромарку не бачать, що тримають бездаря, що тягне всю економіку до низу? Напевно має космічну зарплату, ще й краде!!!

3. 6 июля 2011

100%, Є достовірна інформація, що він (фін.директор) бере відкати. А те що він прагне керувати, то є правда, але окрім як розказувати про свій досвід (якого в нього «0») по-англійськи інвесторам, більше нічого невміє.@Гость

4. 21 июня 2011

Гость : @Працівник АгроМарк у
    Я підтримую..

Я підтримую те що, фірма дає можливість працювати і жити за зароблені грощі багатьом працівникам і їх сім»ям. А як сталось таке, що звільнився, то не варта виплескувати свої образи і виносити сміття з хати.Попереднє просто зашвидко відправив,Виправляюся…)))

5. 21 июня 2011

керівники взагалі ніякі, не серйозні незнають хто що робить і за що відповідає а кірувати хочуть.

6. 21 июня 2011

фірма сама не погана,але фінансовий директор повний тормоз, хочить щось показати а все портить тільки ще більше проблем робить. маркетінг взагалі відсутній, хто як хочить так і кірує по своєму нема одного котрій бере на себе відповідальність, ті що ще щось шарили вцьому пішли самі або їх попросили бо нестояли на колінках і не робили дорниць які їм казали. політика одна фінансови директор хочить кірувати всім і всіма але втому нічого не шарить. якщо така політика піде дальше то тій фірі жити лешилось небагато, наберуть кредитів, розкрадуть кошти і закриються.

7. 20 июня 2011

Продукція фірми користується попитом. На фоні проблем інших платників зарплати, виглядає достойно. Фірма дає можливість працювати і жити за зароблені грощі багатьом працівникам і їх сім»ям. А як сталось таке, що звільнився, то не варта виплескувати свої образи і виносити сміття з хати.

8. 10 июня 2011

Бардак там, обещают одно, делают другое, думают третье.

9. 18 мая 2011

а меня приглашали туда работать

10. 30 апреля 2011

Так-так, я знаю його. Тільки й може розказувати, що має досвід, особливо по-англійськи. А насправді тормоз.

11. 29 апреля 2011

Фінансовий директор у них раніше обліковував панчохи та рахував дошки.
    Повний тормоз в сільському господарстві. Зате гонору скільки!

12. 30 марта 2011

зарплату не платять

13. 30 марта 2011

Фірма погана всіх дурит бульба поганої якості агромарк погано

1. 13 января 2015

Мав радість попрацювати в компанії 4 роки.
    За цей час були різні ситуації, якщо загалом підсумувати то мабуть бульше плюсів ніж мінусів. Є кілька менеджерів які інколи дивно поводяться і на перший погляд їхні рішення не є професійними. Хоча мабуть це норма для такого розміру компаній.
    Але знову ж таки, про це повинні думати їх менеджери згідно структури.
    Я дуже вдячний кантріменеджеру за отриманий на Агромарку досвід (нічого особистого і ніякого сраколизства, тепер мені це без сенсу).
    Ну і на підсумок: Людям які не задоволені своїм життям мало де радість буде. Намагайтеся дивитися за собою, ну і за іншими в межах своїй компетенції і все буде добре.
    А якщо вже аж так допекло, то хто Вас тримає?
    Амазон людям які звільняються навіть премію платить, людина якій не комфортно працювати в компанії не приносить ні собі їй користі.

2. 18 октября 2012

Та ні!!! То тому товариству від тебе нема чого очікувати!!!

Добавьте зарплату в компании АГРОМАРК ЮКЕЙ

Добавить отзыв о работодателе АГРОМАРК ЮКЕЙ

Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании АГРОМАРК ЮКЕЙ?