Автопан+

Автопан+

Мультибрендова Сервісна Станція повного циклу «Бош Сервіс Автопан».
Повний цикл у нас починається зі свого шиномонтажу з послугою сезонного зберігання шин і закінчується капітальним ремонтом всіх типів двигунів.
Наше СТО робить комп’ютерну діагностику, ремонт автомобілів і технічне обслуговування японських, корейських та європейських моделей автомобілів, в тому числі і тих, у яких закінчився гарантійний термін. При цьому ми обслуговуємо не тільки легкові, середньотонажні а й вантажні транспортні засоби.
Інфраструктура нашого сервісу передбачає цілодобову стоянку, що охороняється, кафе з гарячими обідами.
Все вище сказане робить наші ремонти комплексними та зручними для наших клієнтів.
Дбайливий підхід до ремонту при високій якості та стислих термінах є нашою сильною стороною.

Отзывы о работе в Автопан+, зарплаты

1. 29 июня 2025

Максимально абюзивна робота. Ти маєш віддаватись на 10000 відсотків, але ЗП не проси, її дадуть коли власник сам цього забажає. Працює або бездарна пенсія, або умільці які вправно лівачать. Для тих хто поважає себе- робота не підійде.

2. 19 января 2025

Хороша компанія, не розумію чому пишуть погані відгуки.

Працюю на Автопані шість років. Абсолютно все влаштовує.

Були деякі самолзванці і самозванки, яких краще б не було, бо через їхню діяльність прийшлось виправляти репутацію. Але з цим ми вже справились, тому зараз власник дуже ретельно відбирає людей до нас в команду.

Мабуть це пишуть саме ті рукожопи…)))

3. 6 февраля 2024

Плинність кадрів величезна. Затримка зп завжди. Власник дозволяє собі з неповагою ставитися до людей. Жахливе місце для роботи!!!

4. 14 января 2024

Набирають нових людей а старим на зарплату не вистачає, затримка на місяць, кидають на зп звільняючи працівника. Обіцяють одну суму а потім знижують та ще треба випрошувати її. Жахливо і лише для тих у кого безвихідь. багато людей з малим досвідом і роблять помилки в ремонті машин.

Добавьте зарплату в компании Автопан+

Добавить отзыв о работодателе Автопан+

Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Автопан+?