Гранд-Буд-9998
Отзывы о работодателях Торговля оптоваяГранд-Буд-9998Займаємося реалізацією будівельних матеріалів по місту та області. Гуртовий продаж. Рошен Де ЛюксОфіційний дистриб’ютор КОРПОРАЦІЇ «ROSHEN» Сфера діяльності — дистрибуція кондитерських виробів ТМ «Roshen» в м. Одеса та Одеській області. КарвейCARWAY — одна з найбільших оптових компаній України, що спеціалізується на запчастинах для автомобілів. Ми здійснюємо доставку продукції будь-яким зручним способом для клієнта як власним транспортом, так і кур’єрськими службами по всій території України. Маємо успішний досвід зовнішньоекономічної діяльності з такими країнами як: Польща, Китай, Корея, Туреччина та інші. Сантехдеталь плюсНаше предприятие существует на рынке уже более 15 лет.Занимаемся оптово-розничной продажей сантехники.Рады приветствовать в рядах своих новых сотрудников — специалистов. Kormax TradeКормакс Трейд — дистриб’юторська компанія зоотоварів. Понад 7 років ми ексклюзивно представляємо на ринку України такі бренди як Nature’s Protection, Tauro Pro Line, Araton, Nogga, HIQ, Misoko&Co. Фуд ЕкспрессОптовые продажи, дистрибуция продовольственной и непродовольственной группы товаров. Кофі-БрейкТОВ «Кофі-Брейк» — уже понад 15 років є лідером продажу кави, чаю та кавового обладнання на території України. «Кофі-Брейк» — це: Більше 100 видів сертифікованої зернової, меленої та розчинної кави; Понад 1000 постійних клієнтів; Ексклюзивний імпортер ТМ «Торіно» (виробництва Голландії); Найбільший сервісний центр з ремонту та профілактики кавових апаратів; Робота в компанії — це: Можливість стати частиною сильної команди; Отримати безкоштовне навчання; Конкурентну […] Манзаро-УкраинаEstablished in 2004, MANZARO was set up with the aim to deliver best quality food products of Ukrainian origin around the world. Since then, we’ve become an important player of soft commodity market, steadily investing into domestic agri industry. Having gained strong expertise in FMCG industry, we maintain adhering to the highest Ukrainian and international […] Ritrama UkraineЭксклюзивный представитель признанного во всем мире бренда Ritrama (Италия), с 15 летней историей. Бренд входит в группу производственного концерна FEDRIGONI, который управляет 21 заводом по всему миру, с оборотом более $10 млрд в год. Основной продукт компании Ритрама Украина — самоклеящиеся материалы. Севен Офіс7 office — Компанія постачальник канцелярського приладдя та витратних матеріалів для бізнесу. Тервікс УкраїнаКомпанія з оптових продажів обладнання для «розумного» бідинку, опалення та водопостачання МагнітКомпанія «Магніт» — це комплексний оператор-постачальних комплектуючих для мебельного виробництва. Основні напрямки роботи компанії: виготовлення фарбованих та плівкових МДФ фасадів, виготовлення кухонних фартухів (скиналі), обробка скла та дзеркала, продаж комплектуючих для розсувних систем, продаж меблевих комплектуючих, виготовлення серійних меблів ТМ «Senam». ВікантФирма ВИКАНТ — крупнейший поставщик металлопроката в Украине в сегменте промышленного и инфраструктурного строительства. С нами каждый клиент может быстро и выгодно решить свою потребность — будь-то частный заказ металла для личного потребления, или многопрофильный металлопрокат для строительной организации государственного масштаба. Твій ГаззбутМи – постачальник газу та електроенергії. Наша мета – надійно та безперебійно забезпечувати клієнтів енергоресурсами, покращувати сервіси та будувати енергонезалежність України разом. Шанталь ГрупChantal store. Оператор спідньої білизни України, оптово-роздрібна торгівля, дистрибуція. Генекс РітейлПідрозділ Транс національної компанії Генекс в Україні це одна з провідних компаній світу одним із напрямків якої є сільське господарство, а саме продаж гібридів кукурудзи, соняшника та ріпака. ІмпапКомпания ООО Импап — это розничные и оптовые поставки качественной офисной канцелярии и полиграфической продукции, производство упаковочных материалов, этикеток и наклеек с центральным офисом в Днепропетровске (Днепре) и подразделением в Новомосковске. HAJUS AGBei ich-zapfe.de finden Sie Geräte und Zubehör für den professionellen Getränkeausschank. Ob für die Heimbar, Kellerbar oder die Party zuhause, ob Bar, Kneipe, Gastronomie oder Diskothek – wenn es um die Kühlung oder den Ausschank Ihrer Getränke geht, finden Sie bei uns das richtige Produkt. |