CBR — українська компанія, що проводить маркетингові дослідження повного циклу. Провідні співробітники компанії — визнані в галузі маркетингових досліджень експерти із колосальним досвідом. Ми реалізували сотні Ad Hoc досліджень для бізнесів різноманітних напрямків у десятках країн світу. За допомогою надійних компаній-партнерів ми проводимо дослідження у будь-якій країні, де це необхідно нашим клієнтам. Отзывы о работе в Consumer and Business Research, зарплатыДобавьте зарплату в компании Consumer and Business ResearchДобавить отзыв о работодателе Consumer and Business Research Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Consumer and Business Research?
@Гость, Ну по-перше, ти не можеш обирати, на якому проекті тобі працювати, за тебе все вирішує кінчений керівник на ім’я Антон. І якщо тобі не подобається проект або ти відмовляєшся на ньому працювати, тебе звільняють. По друге, перед роботою керівник подає списки операторів, які повинні працювати на тому чи іншому проекті, при цьому не факт, що тебе внесуть у цей список. І якщо тебе в список не вносять, ти потім як ідіот сидиш без роботи і чекаєш, коли тебе випустять на лінію) А пояснюється це тим, що у них обмежений бюджет і у зв’язку з цим вони не можуть випускати на лінію половину операторів, які працюють в цій лайняній компанії. Іншими словами, просто знущаються над людьми. Заробітна плата взагалі курам на сміх, 3000 грн в місяць…Це навіть до мінімалки не доходить! Ось така ситуація, тому не рекомендую там працювати і втрачати свій час на цих клоунів! Бажаю успіхів!
@Александр, чому так? розкажи більше про свою ситуацію а то думаю влаштуватись і не впевнений в надійності компанії
Самая конченная и ***нутая компания на свете. Платят смешные копейки, проекты конченные, руководители конченные, никому не советую работать в этой шарашкиной конторе!