DL SOLUTION

DL SOLUTION

location_on ,

DL SOLUTION — національна компанія FMCG-дистриб’ютор. Надає комплексні послуги у сфері дистрибуції та логістики, забезпечує постачання товарів у категоріях food та nonfood й гарантує найвищі стандарти в обслуговуванні для B2B.
Партнерами DL SOLUTION є національні та міжнародні компанії. Ми співпрацюємо з: British American Tobacco, Imperial Tobacco, Philip Morris International, Japan Tobacco International. Бренд-портфель компанії включає також такі торгові марки: VELO, KILLA, Clipper, DUUM, Lion, Cricket, Chic, Energizer, ХDIGITAL та NAVATON.
Логістична структура DL SOLUTION налічує 27 регіональні підрозділи, 35 000 — мережа роздрібних торговельних точок в постійному обслуговуванні компанії, географія покриття охоплює усю територію України.
Команда DL SOLUTION сповідує принципи партнерства, гнучкості та адаптивності, відкритості та всебічної підтримки.

Отзывы о работе в DL SOLUTION, зарплаты, вакансии

1. 8 Янв 2026

@ Гость , Миша давай по новій, все фігня, тобі так ніхто гроші не дасть, дак що давай по новій виправдовуй гнилу контору,про Чернігівське РСП підтримую все що було написано.

2. 25 Дек 2025

В рамках підготовки дипломної роботи досліджую відгуки працівників великих організацій. І можу сказати, що зазвичай такі відгуки пишуть працівники, яких спіймали на чомусь ((((Образа та бажання помститися , на жаль, змушує людей писати погані речі про компанію та її працівників (((. Можливо, це не так в описаній ситуації, але подібні відгуки схожі на надписи на заборах((. Як на мене, Компанія стабільна і дає можливості для розвитку людям, які працюють, а не роблять вигляд 🙃🫶

3. 19 Дек 2025

@ Анонім , Підписуюсь під кожним словом. Ще він разом зі своїми колегами навчив торгову команду працювати з fake gps, і постійно вимагав відкати за «заощаджене» паливо.

4. 18 Дек 2025

Досвід роботи в DL Solution, на жаль, негативний через системні проблеми в управлінні Чернігівською філією. Керівник Чернігівського рсп Штанько К.В. не має необхідного досвіду в торгівлі та продажах і був призначений на посаду не за професійними якостями, а завдяки родинним зв’язкам. Це безпосередньо відображається на прийнятті рішень і роботі команди. Керується емоціями.

Карьєрний зріст в компанії — на нулі.

Керівник користується своїм службовим становищем: списується бензин, тоді як автомобіль фактично експлуатується на газовому обладнанні. Про планові перевірки він заздалегідь попереджений, після чого газове обладнання тимчасово знімається для уникнення відповідальності. На робочому місці знаходиться рідко. Переважно — кавʼярні і торгові центри.

Про ці порушення неодноразово повідомляли вище керівництво. Завжди відбувається усунення торгових агентів, які довго працювали в компанії та добре знали внутрішні процеси. Замість розслідування проблем — позбавлення “незручних” працівників.

У колективі створена токсична атмосфера: заохочується доносительство, що руйнує командну роботу. Заробітна плата частково виплачується в конвертах, реальний розмір премій непрозорий і складний для підрахунку.

Окрема проблема — транспорт експедиції. Автомобілі практично не ремонтуються, технічний стан і безпека ігноруються.

5. 24 Ноя 2025

Отработал в компании более 10 лет, и ночевал и собирали пару суток постоянно кормили обещаниями о всяких повышениях, о вовлечённости кормили, в итоге единственный раз когда попросил бронь был послан *** за все заслуги, прощайте

6. 7 Окт 2025

Будьте готові до довгих «перемовин» щодо роботи, численних співбесід з різними представниками компанії, заповненням анкет, в яких просять інформацію, яка стосується скоріше не кандидата в кандидати на вакантну посаду, а співробітника, при чому не рядового. А на виході, ніякого зворотнього зв’язку.
    HR Євгенія Чудовська

7. 31 Июл 2025

Стало совершенно не возможно работать. Раньше можно было прикрысить часть денег которые выиграла торг.команда , продать бонусный товар (зажигалки, электронки, спиртное). Сейчас этого нет. Просто ужас.

8. 22 Июн 2025

Попрацювавши майже 10років компанії, при звільненні компанія оцінила, що не потрібно платити преміальну частину за попередній місяць так як звільнилася на 3дні раніше до закінчення місяця. Попередить, що краще так не роботи не під сказали — не заслужила за роки роботи в цій компанії. Заробивши за слоти гроші (оплата не від Длс)також вирішили не заплатити…

9. 17 Фев 2025

***, какого *** бронь даётся торговым и водилам? А как же склад? Отдал больше 10 лет этим *** а они плюют в ответ

10. 20 Янв 2025

Наеб пацани перший місяць життя потім [вырезано] Хмельницький
    Вас наеб,, і це всі знають

11. 11 Янв 2025

Все що треба знати про компанію, зарплата в торгових 20-25 тис, вибивають на борт не ліквідне вино на 4 тис💪

12. 23 Авг 2024

Николаевский филиал…не рекомендую…зав. складом зажранный тупой кореец. Коллектив, мягко говоря, г … Умных не любят, только тех, кто ничего не могут сказать, других выживают. График ужасный, переработки не оплачиваются. Не рекомендую!!!!!

13. 4 Июл 2024

Звільнили без причини!Зарплату видали електронками, запальничками та паучами. Не справедливе відношення було весь час

14. 8 Май 2024

Компанія максимально не справидлева, звільнили просто так.
    Зарплата стала не офіційною, плани ставлять ужас.

Торговый представитель 1

Добавьте зарплату в компании DL SOLUTION

Добавить отзыв о работодателе DL SOLUTION

Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании DL SOLUTION?