Fabric Form Company

Fabric Form Company

comment Отзывы: 4
Добавить отзыв Добавить зарплату 🔔  Подписаться

Fabric Form Company — міжнародна аутсорсингова компанія, що спеціалізується на пошуку та залученні клієнтів для провідних європейських бізнес-шкіл. Ми об’єднуємо інноваційні технології, маркетингові інструменти та глибоке розуміння освітнього ринку, щоб допомагати освітнім установам.

Отзывы о работе в Fabric Form Company, зарплаты, вакансии

1. Олена
    20 Май 2026

Дивно читати про наклеп від людини на ім’я Анастасія, яка чомусь на роботі називає себе Альона/Аліна, тощо. Тобто HR-и компанії приховують свої справжні імена? Чому? Чи може це корпоративний акаунт, з якого пишуть всі кому заманеться? Дійсно дуже зручно. Потім легше звинувачувати когось в наклепі. Але є скріншот. На жаль, дійсно, немає повної переписки, тому що Альона/Анастасія/Аліна швидко її видалила, але все ж таки є. До речі акаунти Альона/Аліна/Анастасія теж підчистила, все там змінила)))). Дуже дивна поведінка для людей, які ничим незаконним не займаються і говорять правду.
    Якби ви не перетнули межу дозволеного, я би не лишала про вас відгук. Спілкуватись з вами, чи ні особиста справа кожного. Кожен для себе сам приймає рішення, може комусь подобається ваша компанія. Я для себе зробила одразу певні висновки.
    Грубе порушення професійної етики (НR-етики) та норм ділового спілкування, а в деяких випадках дискримінація за віковим цензом (ейджизм), що є порушенням законодавства України (ст. 2-1 Кодексу законів про працю).
    До речі одним з показників порядності людини — є ставлення до обслуговуючого персоналу.
    Ввічливість до офіціантів, прибиральників, водіїв свідчить про внутрішню культуру, повагу до людської гідності та відсутність зарозумілості.
    Людина може бути приязною з керівництвом задля вигоди, але її справжнє ставлення до людей проявляється, коли немає потреби справляти враження.

Прибиральниця, чи «Торгашка на базарі», часом більш порядні ніж HR компанії Fabric Form Company — Альона/Анастасія/Аліна

А тепер про компанію:
    Відсутність даних у мережі, окрім власного сайту, та відгуки, написані в один день в дві дати, два роки тому 14.03.2024 та 20.09.2024 — Є дуже серйозним червоним прапорцем.
    З великою ймовірністю це свідчить про те, що компанія є фіктивною або створеною для шахрайських дій, а відгуки сфабриковані.
    1. Штучні відгуки
    (Фейки)
    «Масовий наступ»: Коли багато відгуків додаються в один день (а тим більше — два роки тому), це ознака того, що їх написала одна людина або агенція, а не реальні клієнти.
    Шаблонність: Якщо відгуки не мають деталей, занадто загальні («чудова компанія», «все супер») або схожі за стилем, це підробка Відсутність динаміки: Справжні
    відгуки з’являються Поступово
    Якщо після тієі «масової дати» 2 роки тому більше немає жодного відгуку — бізнес не функціонує або веде нечесну гру.
    1. Ознаки фіктивної компанії (Scam)
    Відсутність цифрового сліду:
    Якщо компанія не має згадок у каталогах, новинних сайтах соціальних мережах, не зареєстрована в Google Maps вона, ймовірно, не веде реальної діяльності.
    Якщо сайт пропонує послуги, але не має розгорнутої інформації, договорів або реальних фотографій офісу/співробітників це ознака компанії-оболонки.
    Створення під задачу: Фіктивні фірми часто створюються під конкретну шахрайську схему, а потім «заморожуються».

Домен створений 17.12.2024
    Дата реєстрації
    12.12.2023 (2 роки 5 місяців)
    А на сайті написано, що компанія більше 5 ти років працює.

Фото команди фігурує на інших сайтах, тобто це рандомні люди, фото яких знайшли в інтернеті і видають за свою команду.

2. Анастасія
    19 Май 2026

Прошу видалити даний відгук, оскільки він містить персональні дані та наклепницькі твердження.
    Також у публікації розміщені мої контактні дані без дозволу та образливі висловлювання, що порушує норми публікації контенту і може порушувати законодавство про захист персональних даних.

15 Май 2026

@ Олена , Доброго дня, підкажіть будь ласка чи можна було б з вами поспілкуватись на рахунок цієї компанії, тому що мене саме зараз рекрутують, і не впевнений що саме відповідти, хочу спитати за ваш досвід в спілкуванні з рекрутером, мені також здається що підозріла компанія

4. Олена
    14 Май 2026

Хочу застерегти шукачів.
    Дуже сумнівна компанія наче займається просуванням якихось, "так званих бізнес шкіл", курсів криптовалют, тощо. Відгуків реальних окрім тих, що на їх сайті немає.
    Після того, як ви не проявите зацікавленість в їх вакансії і не побажаєте звітувати, чому вам не імпонує ця компанія, починають допитувати чому вам не подобається, практично переслідувати. При небажанні пояснювати, що вважається їх компанію сумнівною, переходять на відкриту агресію.
    Нижче навожу приклад спілкування HR Альони. До речі так званих HR-ів в них багато. Різні люди пишуть від імені їх компанії, практично переслідуючи людину.
    HR Альона почне вам хамити, принижувати, проявляти дискримінацію за віком. Шукач має повне право відмовлятись від вакансії, без витрачання часу на пояснення. Наприклад, мені не імпонують сумнівні бізнес курси. Сайт новий, реальних відгуків про компанію немає, що наводить на думку — це якийсь скам, не серйозна організація. Нижче прикріпляю скріни спілкування з HR Альоною. Це її реакція на мою відповідь, що вже спілкувалась з їншим менеджером, мене компанія не зацікавила і на її запитання чому мені нецікаво, я відповіла не займайте мій час. Альона в грубій формі запропонувала мені видалити своє резюме, на що я попросила її вгамуватися. Всі скріни в мене збережені.
    Контакти Альони
    @aliona_fab1
    +380 (95) 861 ** *3
    Мобільний
    @aliona_fabric
    Ім’я користувача

Вгамуйтесь Ви ,якщо Вас не навчили в 48 років, як спілкуватись з людьми то у Вас дуже великі проблеми Впевнена, що роботу з хорошою заробітньою платою Ви не знайдете бо Ви вже дуже довго в пошуку роботи, потрібно задуматись Ваш максимум Торгашка на базарі або прибиральниця МОЗГУ ХВАТИЛО ТІЛЬКИ ЗАБЛОКУВАТИ!!!У ВАС ВЕЛИКІ ПРОБЛЕМИ

Добавьте зарплату в компании Fabric Form Company

Добавить отзыв Оцените работодателя Fabric Form Company: расскажите о плюсах, минусах, условиях работы и атмосфере в команде.