Ремонт дисплеев iPhone. Отзывы о работе в ICracked.ua, зарплатыДобавьте зарплату в компании ICracked.uaДобавить отзыв о работодателе ICracked.ua Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании ICracked.ua?
Компанія має дружній і професійний колектив, пропонує конкурентоспроможну заробітну плату. Звичайно, не обійшлося і без деяких недоліків. Наприклад, іноді робота може бути досить напруженою, особливо в період пікових навантажень.
Работа в компании — это всегда новые вызовы и возможности для профессионального роста. Я очень доволен тем, что здесь работаю. У нас отличный коллектив, понимающее руководство и комфортные условия труда.
Я працюю в компанії iCracked вже понад року і за цей час я встиг багато чого побачити та пережити. Я можу з упевненістю сказати, що це чудове місце для роботи. Працюю в департаменті продажів, і мені дуже подобається моя робота. У нас є чудова команда, і ми всі працюємо на спільну мету. Ми постійно навчаємося та розвиваємося, і це дозволяє нам досягати високих результатів.
Доброго дня! Працюю в компанії iCracked вже більше трьох років і за цей час жодного разу не пожалкував про свій вибір. Особливі плюси компанії: Гнучкий графік, дружня атмосфера та підтримка колег, можливості для навчання.
Працюю в компанії вже 3 місяці)
Що найбільше подобається так це колектив, дуже рада бути в такій зірковій команді)
Хотілось вказати з приводу зарплатні, виплачується завжди без затримок і обіцяне — виконано.
Керівництво лояльне, все обговорюється та компроміси при виникненні тієї чи іншої складності завжди є.