Loven Bistro

Loven Bistro

comment 1 отзыв
Добавить отзыв Добавить зарплату 🔔  Подписаться

Loven Bistro — це більше, ніж просто заклад. Це простір, де поєднуються смак, естетика та турбота про кожного гостя. Ми створюємо атмосферу, в яку хочеться повертатися — за якісною кухнею, щирим сервісом і відчуттям комфорту.

Отзывы о работе в Loven Bistro, зарплаты, вакансии

1. Світлана
    15 Авг 2026

Проходила стажування в даній кав'ярні на Вокзальній, неприємні враження.
    Якщо лінь читати, в цілому тебе кидають у весь хаос який там відбувається, і тобі треба в ньому вижити.

Говорять що стажування оплачуване, але якщо не влаштуєшся — нічого не заплатять.

3 дні стажуєшся, на 4-й тест. Треба знати повністю все меню по мл, в які страви що додається, всі позиції випічки (по смакам кожен еклер і макарун), програми для випікання в духовці. І це все вивчити треба за 3 дні, при тому що стажуєшся ти ще по 8+ годин.

Перший день ознайомчий, але на другий вже вимагають щоб ти все знав, якщо не знаєш — якась пасивна агресія, закатують очі.
    Намагаєшся щось уточнити, дізнатися, або просто щоб співробітник контролював те, що і як ти робиш — він буде постійно відволікатись на НЕ робочі моменти зі своїми колегами, і ти залишаєшся сам на сам.
    Нас на 2й день з іншим стажером кинули на всі процеси (каса+кава+кухня) одних справлятись на години 3-4 точно, тим часом весь колектив дивився відосіки в телефонах.
    Часто мене просто проганяли з процесів, замість того щоб я (та інші стажери) проходила практику. Коли все таки надають таку можливість — щире здивування або роздратування, а як це ти це не знаєш, а це переплутала.

На процесах взагалі повний безлад, нема закріпленої ролі за робітником, тому кілька робітників може сидіти в телефонах і 1-2 працювати.

З деякими працівниками намагалась заговорити — можна було зіткнутись з тотальним ігнором.
    Вийшло поспілкувалась з більш адекватними співробітниками, зп виплачують стабільно, не затримують, але вони і не проходили такий жорсткий відбір на початку.(при мені відсіяли як мінімум 4 стажера)

Все зарплаты добавляются анонимно

Добавьте зарплату в компании Loven Bistro

Добавить отзыв Оцените работодателя Loven Bistro: расскажите о плюсах, минусах, условиях работы и атмосфере в команде.