Кухар
Киев,
Мы известная ресторанная компания города Киева, в нашу сеть входят такие рестораны как «Пивная Дума», «The Burger», «The Burger Mexico», «The Bar», «The Cake», а также SHO Ukrainian restaurant, самый большой ресторан украинской кухни в стране в новой современной интерпретации. Отзывы о работе в Пивна Дума, зарплатыДобавьте зарплату в компании Пивна ДумаДобавить отзыв о работодателе Пивна Дума Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Пивна Дума?
Рестаран наймає на роботу підлітків на 12-ти годинний роблчий день. Обіцяє зарплатню. Користується послугами особливо активно у вихідні дня, потім повідомляє, що людина не влаштовує і не виплачує обіцяні гроші. Схема наступна: відбирається заява і документи від батьків, але офіційно працевлаштування не проводять, в момент звільнення повідомляють про те, що оформлення не було і це було стажування. Але! для неповнолітніх діють особливі умови працевлаштування, роботодавці мають офіційно влаштовувати підлітків, навіть на стажування. Ще діють норми робочого часу для неповнолітніх, і це точно! не 12-ти годинний робочий день. Звертайте на це увагу.
Доречі, поки там працювали, чули розмови, як іншим працівникам, які звільнялись з пивної думи не виплачували зарплатню. ТОбто, це в них така робоча схема