SelfieCredit

SelfieCredit

comment Отзывы: 2

Компанія SelfieCredit — українська фінтех-компанія, яка входить до міжнародної групи.
SelfieCredit — молода компанія, при цьому активно зростаємо та розвиваємося. За півроку роботи на ринку ми здійснили прорив у галузі мікрокредитування.
На думку Національного банку України, входимо до топ-15 найкращих мікрофінансових компаній країни.

Отзывы о работе в SelfieCredit, зарплаты, вакансии

1. 11 Янв 2026

Найжахливіша контора!!! Ніколи не погоджуйтеся тут працювати! Якщо до виконання плану не вистачає навіть мінімальної суми- премію ви не отримаєте та й керівництво все для цього зробить, наприклад, завчасно відкріпить від фахівця справи. Керівництво весь час «зайняте», а порядку нема ні в чому! Занижують бали за якість розмов та застосовують нижчі коефіцієнти при нарахуванні зп, хоча поточні були значно вищі. Обідня перерва передбачена, але керівництво не влаштовує, коли фахівець йде на обід, постійно на це нарікають. Завжди потрібні фахівці, бо працівники звільняються масово. Якщо ви себе поважаєте, ніколи не йдіть сюди працювати!

2. 3 Ноя 2025

Не нормований робочий графік, постійно кидають зміни то на ранок то на вечір то до самої ночі до 22. Віддаленого формату немає тільки душний офіс на контрактовій. Зп нижче ринку навіть нижче чим в АТБ , в середньому 21-23 тис , хто на колекшині трохи більше , платять мінімалка на карту решта в конверті. Постійна тєкучка кадрів за рік звільнених більше ніж працюючих. Робота для студентів які себе не цінять і не знають кращого життя. Вимагають облікові дані для хлопців. Бронювання немає. Не рекомендую

Вакансии

23 000 – 27 000 грн
35 000 – 40 000 грн
Рекрутер
Киев,
20 000 – 40 000 грн

Добавьте зарплату в компании SelfieCredit

Добавить отзыв о работодателе SelfieCredit

Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании SelfieCredit?