Компанія «Сліпшоп»- українська компанія з продажу ортопедичних матраців та супутніх товарів для здорового сну. Заснована в 2020 році в Україні. Отзывы о работе в Sleepshop, зарплатыДобавьте зарплату в компании SleepshopДобавить отзыв о работодателе Sleepshop Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Sleepshop?
Компанія належить росіянці на 50% Анастасія Вареца. Другий власник Катька Зубарєва.
Кидають працівників на гроші, не виплачують з/п по 2-3 міс. Брешуть завжди і скрізь. Постійно кидають працівників. Не дотримують слова. Беруть на роботу росіян (Лімонова Марія та Настя Новая). Експатам платять по $4000-5000. Був скандал великий в компанії. Всі топи пішли в 2023. Навіть керівник відділу продажу Ілона Янчук написала відкритий лист колегам про цю історію і пішла зі скандалом. Крч., нормально там мало звільняються люди. Практикують звільнення день в день. Робота як ФОП. Дуже не рекомендую. Компанія та її засновники себе дуже замазали і попали в скандал.
Це кацапський магазин, товари завозять через Турцію. Будь ласка, не купуйте російське, бо цим ви спонсоруєте вбивства українців. Краще купуйте українське, або офіційно турецьке по типу Брн матраци.
Сеть салонов Sleepshop продают товары Аскона и ряда известных только в России марок King-Koil, Serta, Sleep Proffesor, Jensen, Hilding Anders, Eco Line, Askona, Mediflex, Sleep professor, Lordflex’s, Grether & Wells, Bluesleep