Відкрите акціонерне товариство «Укртелеком» — сучасне підприємство з розвиненою інфраструктурою, що займає лідируючі позиції на ринку послуг фіксованого телефонного зв’язку України. Компанія охоплює близько 71% ринку послуг місцевого телефонного зв’язку та 83% ринку послуг міжміського та міжнародного телефонного зв’язку. Отзывы о работе в Укртелеком, зарплаты
Администратор 1 9 000 грн Инженер 1 12 000 грн Кабельщик 1 9 100 грн Кабельщик 4 разряда 2 5 000 .. 5 300 грн Кабельщик 5 разряда 1 5 650 грн Корпоративный тренер 1 8 500 грн Оператор call-center 1 3 000 грн Оператор абонентского отдела 1 700 грн Специалист коммерческого отдела 1 4 250 грн Специалист по продажам 1 8 000 грн Старший инженер 1 8 000 грн Электромонтер 1 4 000 грн Добавьте зарплату в компании УкртелекомДобавить отзыв о работодателе Укртелеком Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Укртелеком?
Доброго часу доби. Хотілось би знати, скількі нас, працівників компанії, читатають дані блоги? (палець вверх)
На рахунок «клімат-контролю». Напевно вже пора найвища написати правду.Все одно гірше вже не буде.Хоча і в це опитування ніхто не вірить. Але хоча би з поваги в першу чергу до себе.
Як би не *** Дзекон, Укртелеком був би монополістом по 3G, як 10 років, монополістом по оптиці.
А *** Ахметов, та його ***, добивають залишки. Кожне зібрання або мітінг починається з кількост, відсотків та залишку міді та дати до якої демонтуют 100% розподільчого кабелю. На щось більше вони не спроможні. Крадії малого пошибу.
В такие службы обычно набирают *удаков и *учек
Поїзд з волокном вже давно пішов, то що скорочують штат і здають все на металлолом це прямий наслідок цього, нічого нормального в цій фірмі вже не буде, я не бачив старатегії розвитку з волокном, так далеко управлінці не дивляться, коли ти працюеш на план і маеш тільки за нього зп то ти не станеш рвати дупу за якусь іншу ідею — просто так, ну і дядькові Ахмету глубоко фіолетово як працює компанія, допоки вона дає прибуток.
Ну а зрозуміти хто винний що ситуація розвивається саме так, то ту великого ума не треба.
Яку таке процвітання компанії?!
Стратегічне завдання «менагерів» розрізати на мелал станції, знати кабели все розпродати та поховати укртелеком
@Гость, да ми були монолполітсами по ККЕ. Дайте волокно і обладнання — хрін би хто прийшов би до нас. Були б монополістами (відсотків 90 забрали б, решта Воля і нижчі пірівні)
@ПершЕй хлопИць на сИло, убейте меня, если он не прав
Короче, дійшло діло до опитування а-ля ”Клімат control”. Народ, щоб ви знали, кожному начальнику СЛД прийшов лист з листами (пробачте за тавтологію), в якому були конверти з анкетами. Кожному працівнику, у якого відсутній доступ до корпоративної мережі (відсутній обліковий), необхідно зповнити анкету, наклеїти на конверт наклейку ”Конфеденційно Укртелеком”. До чого веду. На останній сторінці анкети наклеїний КОД, якій можна здерти. Всі коди різняться. Всі конверти були підписані(по коду можна побачити, хто-з-якої-філії-слд-ПІБ, писав) . Тобто, як говорить столичне керівництво — все буде анонімно. Та де там? Якщо мене хтось читає з ВИСОКИХ,то не дуріть людей. Анонімність відсутня. Так само, як і пройти дане опитування з корпоративної мережі. Накупили гівна китайського, щоб контролювати людей, де вони є, що вони роблять, програмне забезепечення до яких(BPM) — сире. З.І: Дайте людям гідну ЗП, додайте до цього, а не скорочуйте, нових працівників і буде Вам елементарна стратегічна формула, а не те, що Ви платите тисячі інститутам з розвитку для ”бачення мабутньої перспективи” і….елементарно, дайте матеріал. Ми з гівна пулю зліпити не можемо. Трішки про себе, щоб люди мали хоч якесь поняття, про що пишу. Електромеханік СЛД. Майже 10 років віддав УТ. Закінчив Солом’янку. Ще трішки. Звільніть білшу половину керівництва в столиці (котрі не зрозуміло чому там сидять, навіть не бувши в переферії), а дають нові, нові, нові накази і розпорядження. Да ми Вам не Господь Бог, не Будда, не Аллах. Те що Вам дає керівництво філії — фейк. Вони дають Вам те, що ви хочите бачити. Дякую за увагу. Пробачте що багато букв. Багато чого не зрозумілого. Але я не Шевченко, не Пушкін. Я всього лиш укртелекомівець. І ще раз для вищого керівництва. Елементарна формула
персонал + гідна ЗП + матеріал = = = процвітання компанії
Хух
Вы остались с такой с зарплатой на которую заслуживаете. Если Вы как говорите » в хороших отношениях с этими», то значит любите крысятничать, подставлять и сдавать коллег по всякой мелочи. А Укртелеком таких и поощряет.
Если глубоко наплевать, то какого…. здесь пишешь? Будь сама добрее, и жизнь станет веселее
@Гость, А монтери не люди? У нас в місті працівники ЖКГ більше отримують
3000 грн. не далеко пішли від 2700, і це КАБЕЛЬШИКИ — не монтери
Как раз мне не слабо, зайти в эти кабинеты. Потому что отношение к этим людям у меня нормальное. А Вы анноном как я поняла любите людей грязью поливать, думаете меня это зацепит, Вы глубоко ошибаетесь, потому что на Ваше мнение мне глубоко наплевать. Есть хорошая фраза, “И Дай Вам Бог того Вдвойне, чего желаете Вы мне”. Мой Вам совет, займитесь своей жизнью, она намного интересней чужой. И нервишки не будут пошаливать и сердечко покалывать.
@Гость, Дайте свій 091 114—— я ВАМ відповім даже на фейсбук!
@Гость, Уважаемый нечего пургу гнать НА своего ОН 9руководитель боится за подч. А ТЫ мурло Ему кабинетами отвечаеш! Ганьба таким працівникам Телекома вашої філії (200 чи 217) Чиста мура до хлопці ідіть і думайте як з ними працювати!!!!
А Вам слабо подойти в 200-й кабинет?. Ощущения и адреналин Вам гарантирую. А в 217-м одни клуши сидят
То мать шо в вас такий начальник, в наших монтерів які по факту і не є монтерами, а вже давно кабельщики, зп в усіх від 4 тищ, себто на руки 3 є стовідсотково, інструменту вагон, аби було кому робити, скорочень що тут рекламують в нас не було, Чернівецька обл. прикордонна зона, всі або в румунів, або в поляків.
Здравствуйте. А в лицо слабо сказать, зайдите в 206 кабинет. Пообщаемся)
@ЗАПОРОЖЬЕ, Самое интересное. Что человек это написавший сам не безгрешен.
Интернет на 1 с большим минусом. Всегда пингует, обрыв на обрыве. А когда просрочишь с оплатой звонят и требуют оплатить с угрозами. Не советую данную компанию.
Ну з монтерами і механіками вже майже розібралися.Хто сам пішов, кому помогли.Саме цікаве кіно ще попереду,коли «керівний склад» почне себе оптимізовувати.А там брати, свати, куми..Знову напевно за «браком кадрів» почнуть відкривати посади монтерів і механіків, щоб своїх десь приткнути.
От як керівник підрозділу поясніть будь ласка як можна працювати і хоть як не будь розвиватися коли коли електромонтер 5 розряду отримує 2700 чистими та мало того на них повинен придбати собі інструмент так як нового інструменту просто не дають вже далеко не один рік а як жити на таку зарплату я вже не питаю.Іще поясніть як працювати коли нема ніякого матеріалу ні кабелів ні проводів ні проволоки ні кабельних ящиків ні паяльних ламп ні іскателів? І як же тоді підняти якість надання послуг а з тим і збереження кількості абонентів з дирявою сумкою для інструмента і безкінечними скороченнями працівників? І чому електромонтери повинні просто гробити своє здоров’я за зарплату прибиральниці? Та ще й вислуховувати виказування не нравиться розщитуйся. Який нормальний начальник таке скаже людині яка все життя тут пропрацювала? А з такою політикою коли додавлять останніх монтерів і кабельщиків хто буде ремонтувати лінії? І останнє ви пишете за премії і надбавки вибачте але в нас уже дуже давно їх просто нема навіть на день зв’язку.
Сьогодня начальник по черзы викликав до себе жінок, станційних механіків, поки що улесливо запитував, як ті ставляться до оптимізації…
Далі буде…
Аж четверо на 20 станцій
Далі буде…
Йа, йа! Дас ист фантастиш!
Если посмотреть их образование, то… все кому не лень. Ни у одного нет ВУЗа электросвязи. То педагоги, то экономисты, то еще какие то там авиционщики…
https://strana.ua/news/102247-ukrtelekom-snova-povysit-rastsenki-na-11-protsentov.html лучшее от укртелекома
Сотрудникам Одесской филии, особенно бухгалтерам, нужно быть добрее и вежливее, особенно Токарь Валерии, дочери Токарь Валентины Ивановны.
Спочатку кількість станцій, а потім людей, в нас вони вже і по опорам лазять, усувають пошкодження, а не тільки плати з релюхами міняють і кросірують.
У вас еще станционщики есть? у нас на район в 25 станций- 2 электромеханика. кого ж сокращать то ?
Колектив так себе. Радует то, что дают соц пакет, так как многие вообще его не дают. Нормированный график работы. Уволился давно, как там сейчас говорить не берусь, так как прошло много времени. Могу сказать, что работа там подойдет тем, кто только начинает, дальше развиваться невозможно и нужно искать что-то новое.
Новая акция по увольнению ко дню связи.10% от численности(желательно станционщиков).Оклады старые до 6 .Не могут с… дать хоть 10 окладов, после 25 лет стажа.
З нового року мінімалка 3772, а знчить навесні можна начинати пошук роботи.
Ахметов и Ко просто хотят побыстрее всё разграбить, а вы им не даёте, всё ещё как-то удерживая компанию от пропасти. Но развал наступает,как снежный ком.Народ (в основном толковые мужики )массово увольняется. Наряды устранять уже некому, поэтому абоненты штурмуют ЦОА ,большинство уходят навсегда.Цель достигнута,задание выполнено,можно приступать в полной утилизации. На количество нарядов в АСТЛО (сотни по СЛД)никто не реагирует, типа не замечают.
Давно пора очистить компанию от всякой менеджерской швали, просрали такую компанию1
Так пусть делится с народом.а то опять оптимизацию затеяли, твари. А не получится. Народ вас оптимизирует, не боитесь?
Возмущаетесь? А дядя Ренат увеличил свое состояние в 2017 году на 68% ($6,9 млрд, +68 % к прошлому году).
А НЕ ПОРА НАМ ВСЕМ ПОДНЯТЬСЯ И ЗАСУНУТЬ ЭТИХ С,К И КРЫС В МУСОРННЫЕ БАКИ ДА ДАК ЧТОБЫ НА ВСЮ ОСТАВШЕЮСЮ ЖИЗНЬ ВОНЯЛО А ТО НАС ЗА ЛОХОВ ДЕЖАТ,
таки *опами и таки повылазило
І,повірте, така думка всередині більшості працівників, що залишились. Развалили все, що могли…
Подтверждаю
ПОВНІСТЮ ЗГОДНІ. Точніше і не придумаешь
Я такой же. Проработал 21 год и пришлось искать что то новое. А для этого нужно учиться. Советую перед тем как будете идти на новую работу , поучиться на квалифицированного рабочего. Таким профессиям обучают в центрах занятости в больших городах. И помните, на IT можна учиться если нет ещё 30. Но, Есть и другие схожие профессии со связью. К сожалению, нужно констатировать, что в наше время специалисты связи не востребованы.
Я такой же. Проработал 21 год и пришлось искать что то новое. А для этого нужно учиться. Советую перед тем как будете идти на новую работу , поучиться на квалифицированного рабочего. Таким профессиям обучают в центрах занятости в больших городах. И помните, на IT можна учиться если нет ещё 30. На ЧПУ можно и позже. Есть и другие схожие профессии со саювязью. К сожалению, нужно констатировать, что в наше время специалисты связи не востребованы.
Жалко ,що буду прощатись з Укртелекомом ,без акції…віпрацював більше 30 років…був завжди кращий….. витерають ноги більше терпіти не можу….. три міяці пошуку роботи …скрізь після питання скільки вам років в слухавку гудки… Міняю фах…… жалію що працюю в цьому дурдомі,ніколи не думав,що так закінчу..
какая ефективность??? компания гав..о которое просто плывет по течению стремительно вниз, у руководства одни ворюги и паразиты, уже врятли што то изменится
Хах, вся біда від крадіжок, я помню як Курмаз балаболив 6 років назад, що за 5 років 50% абонентів будуть переведені на оптику, логічно, що волокно ніхто б не крав. Виходить сам і винний.
Укртелеком: зростання ефективності при стабільному доході
Аутсерсинг и резьба по шпонкам…Как это гыдко !
Чем больше посредников тем больше маржа паразитов — ведь с каждой транзакции мировая жидва берет процент — уже в геометрической прогрессии. Именно поэтому дробят украинские предприятия. И поэтому же цена товара в уважающей себя фирме мирового уровня одна в любом филиале или партнере…
Вот почему американцы так расслабились и «сливают» направление за направлением: все революции, ИГИЛ, Сирия, беженцы и теракты в ЕС, это все лишь операции прикрытия, за которыми, проталкивается договор о Трансатлантическом Торговом Партнерстве, который в свою очередь гарантирует возможность насильственного внедрения сертификата технологическими корпорациями, который в свою очередь «бетонирует» новые кибернетические связи между финансовыми институтами. Которые массой ликвидности ФРС будут выстроены в иерархическую пирамиду. На вершине которой «некто» владеющий одновременно и сертификатом и ликвидностью. И этот некто — американец.
Иголка в яйце, яйцо в утке, утка в ларце…