ВебМісто

ВебМісто

comment Отзывы: 2

Ми — рекламна компанія «ВебМісто», що займається розробленням інтернет-магазинів, сайтів, створенням логотипів та налаштуванням реклами.
Наша агенція активно розвивається у сфері маркетингу більше 10 років. Ми працюємо з малим та середнім бізнесом в Україні. Маємо власні напрацювання та системи просування для будь-якого сегменту.
За цей час ми створили 200+ сайтів за минулий рік, допомогли перейти з оффлайн в онлайн 80+ підприємцям, налаштували ефективну рекламу 100+ магазинам та корпоративним організаціям. Близько 95% наших клієнтів подвоїли свій дохід та зайняли стійку позицію в інтернет-просторі в своєму сегменті. Це — результати за минулий рік. Наша робота — це багаторічний досвід, відповідальний та системний підхід до кожного клієнта.

Отзывы о работе в ВебМісто, зарплаты, вакансии

1. 1 Мар 2026

Дешманская шарашкина контора. Проходишь типа тренинг для продажника, наставник откровенно новичок в продажах, ни техники продаж, ничего не шарит. Обещают % от чека и твердо считают что за в 20-30 тыс это высокий уровень. Без ставки!
    Если предлагаете без ставки тогда % должен быть выше, а ЗП продажника сейчас минимум 50-60 тыс для начала.
    Продают себя как профи, а на деле *** и палки.

2. 17 Фев 2026

Хотів влаштуватись на роботу менеджером з продажу віддаленно. Дхзвонив пару раз у вайбер сидить у вайбері ця ейчарка, ну візьми передзвони бачиш,що людина тобі дзвонить і пише. Відправив своє резюме, подзвонив за вказаним номером. Відділ кадрів миленький голосочком щебече, що ніби потрібно, але Ви вишліть своє резюме ,там керівник розгляне колись. Значить так треба. Солідні компанії так не роблять. Солідні компанії назначають день і час співбесіди.. Оминайте стороною цю шарашкіну контору.

Добавьте зарплату в компании ВебМісто

Добавить отзыв о работодателе ВебМісто

Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании ВебМісто?