Фирма ВИКАНТ — крупнейший поставщик металлопроката в Украине в сегменте промышленного и инфраструктурного строительства. С нами каждый клиент может быстро и выгодно решить свою потребность — будь-то частный заказ металла для личного потребления, или многопрофильный металлопрокат для строительной организации государственного масштаба. Отзывы о работе в Вікант, зарплаты, вакансииДобавьте зарплату в компании ВікантДобавить отзыв о работодателе Вікант Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Вікант?
У Києві шукав метал на будівництво. Порадили Вікант. Краще б повз них проїхав. Комірник псих рідкісний, кричить, верещить, *** на вазі, мене «клієнта» відправив за російським корабликом або *** до конкурентів за металом *** сюди їздити. Сказав є менеджер Денис дзвонити йому він директор по готівці. Такого хамського відношення важко десь зустріти. Не раджу!!! Може керівництво прочитає та зробить висновки, хамского відношення складу до клієнтів!!!!
Повна несправедливість, офіс — це царі і боги, а працівники складу — раби, тільки ось якщо не буде працювати склад, то і офісу зарплати не бачити, просто немає нормальних взаємовідносин у колективі, деякі представники офісу взагалі ходять на роботу абияк, відкрили свої фірми для всяких … і продають через них метал. З докуметами — повнісінький хаос. Куди дивятся власники та служба безпеки невідомо.
… менеджерів за людей не важають, а саме С.м.і.р.н.о.в.а. Ю. покриває нецензурною лексікою,постійний моральний тиск. Зарплати мізерні,то що обіцяють все бла бла бла. Менеджери та комірники поки собі сам не заробить різними варіантами,то в кармані буде дірка. Дякувати богу що в копанії повний бардак,то грошей хватє на чорну ікру з маслом, в такий тяжкий час. Якщо у Вас є честь та гідність , я не рекомендую йти працювати в ТОВ «фірма «Вікант»
Для того, щоб зрозуміти, що не працюватиму в цій компанії, вистачило співбесіди. Нетактовні питання, зневажливе ставлення до кандидата — не найкраща візитівка компанії