Вікант

Вікант

comment Отзывы: 7

Компанія «Вікант» — один із найбільших постачальників металопрокату в Україні у сегменті промислового та інфраструктурного будівництва. Разом із нами кожен клієнт може швидко та вигідно вирішити свою потребу — чи то приватне замовлення металу для власних потреб, чи комплексні поставки металопрокату для будівельної організації державного масштабу.

Ми працюємо відкрито й системно: забезпечуємо стабільну наявність продукції, чітку логістику та професійний супровід замовлення на кожному етапі. Для нас важливо не просто постачати метал, а створювати довгострокові партнерські відносини, у яких клієнти впевнені в якості, термінах і результаті.

За стабільною роботою компанії стоїть сильна команда, налагоджені процеси та відповідальне ставлення до зобов’язань. Саме тому нам довіряють реалізацію проєктів різного масштабу по всій Україні.

Отзывы о работе в Вікант, зарплаты, вакансии

1. 26 Янв 2026

Некомпетентный отдел кадров. Вабще ничего не может сказать о вакансии. В ответ полное му-му. После такого диалога и на работу к ним не хочеться идти.

2. 19 Янв 2026

Працюю в компанії Вікант майже 9 років. І за цей час можу сказати чесно, без прикрас.

Якщо ви хочете професійно розвиватись, нормально заробляти та відчувати себе захищено — і з боку законодавства, і з боку керівництва — вам сюди. Тут не обіцяють «золоті гори», але завжди виконують домовленості. А це, як показує життя, значно цінніше.

За ці роки були різні періоди — і прості, і дуже складні. У найважчі моменти керівництво ставилось з розумінням, підтримувало і словом, і ділом. Це не про формальний «корпоратив», а про реальне людське ставлення.

Я чітко зрозуміла одну річ: результат тут отримують ті, хто готовий переступити через лінь і внутрішній спротив. Якщо працювати, думати і брати відповідальність — зростання буде. І в професії, і в доходах.

Але скажу прямо: якщо ви шукаєте роботу, щоб просто «відсидіти з 9 до 18», — Вікант не для вас. Тут цінують людей, які хочуть більшого.

Для мене Вікант — це стабільність, розвиток і впевненість у завтрашньому дні. А за майже 9 років роботи в компанії такі речі вже точно вмієш відрізняти від порожніх слів.

3. 27 Окт 2025

Лист адресований тим людям, котрі нещодавно працюють або мріють працювати в компанії ВІКАНТ .
    Переваги компанії — самостійне планування свого робочого часу та завдань на день (ніхто не стоїть над душою), головне працювати на результат;
    — хороший колектив, звичайно як і всюди є вийняткові персонажі;
    — гідний рівень заробітної плати;
    — чудовий професійний старт для студентів або випускників.
    Недоліки:
    — відсутність кар’єрного зростання, дуже багато недоторканних людей-пам’ятників, котрих взяли по знайомству, які заржавіли, деякі і в професійному плані та тримаються за ВІКАНТ, начебто це їхня остання робота в житті;
    — УВАГА!!! наявність хитро*** колег;
    — дискримінація старих та нових працівників;
    — існування працівників з монархічною ідеологією — котрі вважають себе Богами і думають що саме завдяки їм ВІКАНТ тримається, а всі інші — це люди, які нічого не роблять та ні на що не впливають в компанії;
    — ймовірність спонтанного звільнення працівника без пояснення на те аргументованих причин.
    Взагалі компанія — успішна і якщо закрити очі на вищевкзані речі, то в даній компанії можна працювати але не все життя .

4. 7 Окт 2025

У Києві шукав метал на будівництво. Порадили Вікант. Краще б повз них проїхав. Комірник псих рідкісний, кричить, верещить, *** на вазі, мене «клієнта» відправив за російським корабликом або *** до конкурентів за металом *** сюди їздити. Сказав є менеджер Денис дзвонити йому він директор по готівці. Такого хамського відношення важко десь зустріти. Не раджу!!! Може керівництво прочитає та зробить висновки, хамского відношення складу до клієнтів!!!!

5. 20 Мар 2025

Повна несправедливість, офіс — це царі і боги, а працівники складу — раби, тільки ось якщо не буде працювати склад, то і офісу зарплати не бачити, просто немає нормальних взаємовідносин у колективі, деякі представники офісу взагалі ходять на роботу абияк, відкрили свої фірми для всяких … і продають через них метал. З докуметами — повнісінький хаос. Куди дивятся власники та служба безпеки невідомо.

6. 20 Ноя 2024

… менеджерів за людей не важають, а саме С.м.і.р.н.о.в.а. Ю. покриває нецензурною лексікою,постійний моральний тиск. Зарплати мізерні,то що обіцяють все бла бла бла. Менеджери та комірники поки собі сам не заробить різними варіантами,то в кармані буде дірка. Дякувати богу що в копанії повний бардак,то грошей хватє на чорну ікру з маслом, в такий тяжкий час. Якщо у Вас є честь та гідність , я не рекомендую йти працювати в ТОВ «фірма «Вікант»

7. 12 Апр 2023

Для того, щоб зрозуміти, що не працюватиму в цій компанії, вистачило співбесіди. Нетактовні питання, зневажливе ставлення до кандидата — не найкраща візитівка компанії

Добавьте зарплату в компании Вікант

Добавить отзыв о работодателе Вікант

Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Вікант?