Вікант

Вікант

Фирма ВИКАНТ — крупнейший поставщик металлопроката в Украине в сегменте промышленного и инфраструктурного строительства. С нами каждый клиент может быстро и выгодно решить свою потребность — будь-то частный заказ металла для личного потребления, или многопрофильный металлопрокат для строительной организации государственного масштаба.

Отзывы о работе в Вікант, зарплаты, вакансии

1. 7 октября 2025

У Києві шукав метал на будівництво. Порадили Вікант. Краще б повз них проїхав. Комірник псих рідкісний, кричить, верещить, *** на вазі, мене «клієнта» відправив за російським корабликом або *** до конкурентів за металом *** сюди їздити. Сказав є менеджер Денис дзвонити йому він директор по готівці. Такого хамського відношення важко десь зустріти. Не раджу!!! Може керівництво прочитає та зробить висновки, хамского відношення складу до клієнтів!!!!

2. 20 марта 2025

Повна несправедливість, офіс — це царі і боги, а працівники складу — раби, тільки ось якщо не буде працювати склад, то і офісу зарплати не бачити, просто немає нормальних взаємовідносин у колективі, деякі представники офісу взагалі ходять на роботу абияк, відкрили свої фірми для всяких … і продають через них метал. З докуметами — повнісінький хаос. Куди дивятся власники та служба безпеки невідомо.

3. 20 ноября 2024

… менеджерів за людей не важають, а саме С.м.і.р.н.о.в.а. Ю. покриває нецензурною лексікою,постійний моральний тиск. Зарплати мізерні,то що обіцяють все бла бла бла. Менеджери та комірники поки собі сам не заробить різними варіантами,то в кармані буде дірка. Дякувати богу що в копанії повний бардак,то грошей хватє на чорну ікру з маслом, в такий тяжкий час. Якщо у Вас є честь та гідність , я не рекомендую йти працювати в ТОВ «фірма «Вікант»

4. 12 апреля 2023

Для того, щоб зрозуміти, що не працюватиму в цій компанії, вистачило співбесіди. Нетактовні питання, зневажливе ставлення до кандидата — не найкраща візитівка компанії

Добавьте зарплату в компании Вікант

Добавить отзыв о работодателе Вікант

Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Вікант?