Вмію Все

comment 1 отзыв
Добавить отзыв Добавить зарплату 🔔  Подписаться

«Вмію Все» — інноваційний навчальний центр, де діти віком від 7 до 12 років опановують корисні навички за одну годину. Ми створюємо простір, де діти можуть навчатися через практичні завдання та творчість, а батьки — спокійно відпочивати, знаючи, що їхні діти у безпеці й розвиваються.

Отзывы о работе в Вмію Все, зарплаты, вакансии

1. skateboard
    30 Апр 2026

— Патологічна брехуха — директор Анна, кожну обіцянку потрібно ділити на два, або ж взагалі вона ніколи не виконається. Буде сцяти в очі і не червоніти, завжди плутається в тому, що кому казала, і постійно видає нові версії. Ви будете улюбленцем до тих пір, поки вам не набридне слухати постійно брехню, після цього, рахуйте, що ви звільнені, вона влаштує саме таку атмосферу навколо вас, щоб ви пішли. Сидить на камерах 24/7 і коментує, що не так, дивиться, як кіно, бо сама проживає у Львові. Обов’язки у вас будуть додаватись, а от зп не дуже поспішатиме за обов’язками. Ви будете і флаєри роздавати і затягувати людей звідусіль, бо виявиться, що це задача всього персоналу) Бо на маркетолога треба витрачатись, а ті, хто вже працює, можуть це зробити безкоштовно, але всім розповідає, що це дуже успішний проєкт, але в плюс він так і не вийшов за рік. Якщо ви звільняєтесь, готуйтесь, що вам треба буде вибивати готівку, бо зп мінімалка, а готівка в конверті.
    + Колектив чудовий, графік можна підібрати плюс-мінус під себе.

Добавьте зарплату в компании Вмію Все

Добавить отзыв Оцените работодателя Вмію Все: расскажите о плюсах, минусах, условиях работы и атмосфере в команде.