Отзывы о работодателях Хмельницкий

Компанія «CLUB KAVY» — це команда професіоналів у світі кавової культури. Ми слідуємо світовим тенденціям кавової індустрії, приймаємо активну участь у фестивалях, чемпіонатах, виставках України та Європи, щоб реалізувати світову практику у нас в Україні. CLUB KAVY — компанія, яка є обсмажчиком кави та офіційним дистриб’ютором професійного кавового обладнання.

«Тайстра» — це сучасна мережа продуктових магазинів, яка щодня турбується не лише про своїх гостей, а й про свою команду. Ми ростемо — і разом з нами зростають наші люди.

Файне Мʼясо — мережа закладів доставки мʼясних страв, приготованих на живому вогні. Ми готуємо для наших гостей шашлики, ребра, ковбаски, бургери. Працюємо у Хмельницькому та Івано-Франківську , активно розвиваємося і відкриваємо нові точки. Наша команда щодня готує смачну, якісну їжу — великі порції, якісні інгредієнти, авторські соуси та швидка доставка. Ми за простоту, смак і […]

ТОВ «Дар-землі» — власник торгової марки «Подільський смак», є одним з найбільших виробників високоякісних круп в Україні. Компанія працює на ринку продуктів харчування з 1997 року.

Лукʼянів Двір — офіційний дилер багатьох світових брендів електро, бензо, пневмо та ручного інструменту та аксесуарів

Виробник домашнього текстилю.
ТОВ «РИШТОВКА-ВЕСТ» — виготовляє будівельні риштування, теплиці, ліжка, стелажі, корпусні та шкільні меблі, а також обладнання для тваринництва. Ми маємо власні виробничі потужності та згуртовану команду співробітників — конструкторів, інженерів, технологів і кваліфікованих робітників.
Компанія «ПП ЮЛМ, ТОВ» є успішним виробником на ринку світлодіодних світильників у Україні.
Master Посуд — компанія з багаторічним досвідом у сфері дистрибуції якісного посуду та побутової техніки.
Мережа магазинів чоловічого одягу
Укладывание промышленных бетонных полов по Украине, основной регион Запад и Центр
Ми — компанія «IZIshop» спеціалізуємось на продажу товарів домашнього вжитку та білизни (інтернет-магазин). На ринку України більше 10 років. За цей час ми ростемо та розвиваємося.

Iceman — молодий український виробник молодіжного чоловічого одягу.

Комплексне будівельне підприємство пропонує повний спектр послуг з розробки, виготовлення та монтажу металоконструкцій їх компонентів з листового та трубного металу. Ми виготовляємо замовлення будь-якої складності задля забезпечення потреб клієнтів у різних галузях промисловості. Успішний досвід роботи, професіоналізм нашого колективу та дотримання міжнародних стандартів якості є запорукою якісного виконання замовлень різної складності. Нам важливо досягати максимального […]

Компанія з 15 річним досвідом розробки, виготовлення та продажу весільних суконь на ринки США, Британії, Європи та решти країн світу.

Доставка суші

Наша Компанія займається переробкою і виробництвом дерев’яної тари з 2015 року. Продукція компанії експортується в понад 20 країн світу. Робота в « ЛУКА ПАЛЕТ ХАУС» заснована на взаємоповазі та взаєморозумінні. Наші працівники — одна з наших основних цінностей. Для ефективної роботи ми забезпечили їх комфортним офісом, сприятливою і продуктивною атмосферою в колективі. Для виробництва нових […]

Производство и реализация дизайнерских свадебных и вечерних платьев

Pinky — мережа улюблених мультибрендових магазинів косметики, представлена в найкращих ТРЦ України та продовжує стрімко зростати. Ми створили власну ТМ Pinky — косметику, що дарує комфорт, натхнення і підкреслює природну красу. У нас представлено понад 100 брендів доглядової та декоративної косметики, щоб кожна дівчина знайшла те, що робить її щасливою. Наша фішка — не лише […]