Вас приветствует команда магазина aMebli. Отзывы о работе в aMebli, зарплатыМенеджер по продажам 1 20 000 грн Добавьте зарплату в компании aMebliДобавить отзыв о работодателе aMebli Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании aMebli?
@Гость, Отвратительный интерне магазин. История началась 21.08.24 длится до сих пор. Пишу везде где могу. Молчат, ни денег ни товара. Аферисты!!!
Шарага, яка кидає людей на гроші.
Обман як співробітників, так і клієнтів.
Матраси з гівна і палок, меблі з фанери… затримки у відвантаженні замовлень.
Співробітникам обіцяють одну зп, а на ділі інша виходить, а потім в один день кажуть йдіть в неоплачуваний отпуск.
А начальники тільки ходять і курять днями разом зі своїми свитами, бо кожен привів своїх ребяток, щоб не було скучно обирати одне одного. Купа непотрібних людей прибліжоних до комерційного і керівника відділу продажів продовжують ніфіга не робити, а трудягами жертвують
Шарашкина контора, сплошной обман. Скажите, когда такие конторы вообще уберут и закроют правоохранительные органы. Заказ сделала, оплатила, а ничего не доставили Еще и врут , что матрас в производстве. Не рекомендую никому.
Тут мав би бути відгук, який класний топер я отримала, але на жаль. Оформила замовлення 25.11.23, майже відразу зателефонувала менеджер, топера в наявності не було, сказали виготовлення 5-6 робочих днів, я погодилася чекати. Отож, пройшло 9 днів нічого не відправили, я написала в чат, відповіли, що замовлення готується до відправки. Через ще 7 днів нічого не відправили, я зателефонувала, сказали, що очікують сьогодні поставку товару з виробництва. Сьогодні, 13.12.23, написали у Вайбер (не самі, а через те, що я їх дістала в чаті), що моє замовлення у виробництві. Я так зрозуміла, що правди не почула ні разу. Коли я написала, що хочу відмінити замовлення, без жодних запитань його відмінили. Про рекомедацію цього магазину не може бути і мови…
Шарашкина контора! они же amebli, hubstore и еще куча каких то сайтов, находятся на 3 этаже Дарынка, там прямо на дверях написано Matroluxt, проработав 5 дней, сказали не подхожу им, ну и фиг с ними, но вот должны были заплатить 4600 грн, а дали 2000 грн… жлобство как отношение к сотрудникам так и к клиентам, клиентам обещают матрас 4-6 дней, а по факту получается по арестовичу, 2-3 недели… лишь бы больше впарить матрасов и говно подушек и комплектов!!! Ну и матрасы , например 5 матрасов с степенью жесткости 3, все будут разными, а 4 вообще может быть даже мягче, хотя должен быть жестче! Короче советую покупайте матрасы попробовав их и у проверенных компаний с офисами и магазинами, а не онлайн!