Вайн Клаб Біологіст
Отзывы о работодателях Промышленность, производствоВайн Клаб БіологістWine Club Biologist Крафто виноробня під Києвом в с.Лісники Гастро бар на ВДНГ пав. 6 Старицький м’ясокомбінатЗаймається виготовленням м’ясних продуктів і забоєм худоби Волошкове полеМолочна компанія «Волошкове поле» — лідер із виробництва молочної продукції в Україні. Компанія вже багато років успішно працює на українському і закордонних ринках для того, щоб споживачі могли радувати себе і своїх близьких смачною і якісною продукцією з натурального молока. Дорожні знакиТзОВ «Дорожні знаки» з 2002 року виготовляє та постачає дорожні знаки та інші технічні засоби організації дорожнього руху. Все нове і найкраще для безпеки на дорогах, що з’являється у Європі, фірма втілює в Україні. Вже понад 20-ти років ми виготовляємо високоякісні європейського рівня дорожні знаки. Виробництво сертифіковане в міжнародній системі якості ISO 9001:2015. Наші знаки […] ІКТГРУПА КОМПАНІЙ ІКТ (ТОВ «УКРАЇНСЬКИЙ НАУКОВО-ДОСЛІДНИЙ ІНСТИТУТ КОМП’ЮТЕРНИХ ТЕХНОЛОГІЙ» та ТОВ «ІКТ ЕЛЕКТРОНІКС») на ринку з 2004 року. ІКТ спеціалізується на контрактному виробництві електроніки, постачанні комплектуючих (друкованих плат, електронних компонентів) та дистриб’юції обладнання та витратних матеріалів для виробництва електроніки.Ми пропонуємо широкий спектр послуг з виробництва електроніки: SMT та THT монтаж, автоматизоване очищення PCBA, нанесення конформного […] Аква ТрейдКомпанія Аква Трейд є виробником питної води ТМ «Феофанівська», а також спеціалізується на доставці води, продажу обладнання для питної води та додаткових товарів. Funny SheepТМ «Funny Sheep» — одна із лідерів України з продажу попкорну. Технологія виробництва дозволяє забезпечити якість та довготермінове зберігання споживчих якостей продукту. Зважаючи на потреби споживачів, ми можемо легко змінювати асортимент продукції. У виробництві використовується найновіші технології та робочі лінії. Однією із переваг нашої продукції є відповідність усім необхідним стандартам. До того ж, уся продукція […] Vatag GroupVATAG Group — це група компаній, яка каскадує свої цінності та процеси в будь-який новий бізнес-юніт або існуючий, тим самим роблячи його успішним та експертним в своїй галузі. VATAG — це управлінська компанія без перешкод. Нові можливості — це виклики, які ми можемо реалізувати. Ми експерти у харчовій промисловості! Ми різностороння компанія! До складу VATAG […] РомаТОВ Комерційно-виробнича фірма «Рома», що спеціалізується на виробництві борошна та хлібобулочних виробів, прийманні та переробці зерна, стабільно працює на ринку України з серпня 1992 року. Виробничі потужності КВФ «Рома» дозволяють за добу виробляти до 360−380 тонн борошна. Підприємство спеціалізується на прийманні, переробці та зберіганні зернових культур, а також на відвантаженні їх автомобільним та залізничним транспортом. […] Стаут ТекстильВиробництво текстильних виробів InTiCa SystemsInTiCa Systems постачає рішення, індивідуально адаптовані до технічних і комерційних вимог у автомобільній промисловості та секторах інфраструктури з одного джерела: від активного управління клієнтами через розробку до виробництва. Ми є провідним постачальником технологій у розробці, виробництві та маркетингу індуктивних компонентів, технології пасивних аналогових схем і мехатронних вузлів. Якість і прибутковість наших продуктів і послуг є […] Міністерство ДверейKoмпaнія TOB «TBK Єкaтeринocлaвcькa Двeрнa Aртeль» та ТМ «Міністерство Дверей» зacнoвaні y 2012 рoці, ми мaємо влacний cyчacний зaвoд із вирoбництвa вxідниx мeтaлeвиx двeрeй. Міністерство Дверей — лідeр нa yкрaїнcькoмy ринкy вxідниx двeрeй вже 7 років поспіль. Зaвдяки викoриcтaнню нoвітніx тexнoлoгій, ми нe мaємo aнaлoгів із вирoбництвa двeрeй в Укрaїні. Haші двeрі ycпішнo прoдaютьcя нa […] М’ясний світПідприємство здійснює заготівлю та забій худоби, виготовляють м’ясо , ковбасні вироби , м’ясні консерви , напівфабрикати ( котлети , пельмені та інші кулінарні вироби ). БіомасПереробне підприємство «Біомас» спеціалізується на виробництві та продажу пиломатеріалів та твердого біопалива (дрова, паливна гранула). ПрофстальТОВ «Профсталь» — провідний український виробник металевих профілів. Основний напрямок діяльності — виробництво і дистрибуція. TechinserviceВедущая инжиниринговая и машиностроительная компания с главным офисом в г. Киеве. Разрабатывает и внедряет комплексные проекты различных отраслей промышленности «под ключ»: от идеи до ввода в эксплуатацию предприятия. Занимается оснащением возводимых исуществующих объектов системами управления технологическими процессами: • всестороннее углублённое изучение объекта автоматизации и принципов его функционирования; • программирование контроллеров (PLC Siemens S-300, S-400; PLC […] УніплитКомпанія «Уніплит» — лідер деревообробної галузі України в сегменті виробництва ДВП, фарбованої ДВПО і новітньої 3D ДВПО, фанери і пиломатеріалів. Ключовим пріоритетом діяльності компанії «Уніплит» є пошук нових сфер застосування продукції деревообробки, вдосконалення асортиментної політики, підвищення якості продукції. Київський суднобудівний-судноремонтний заводПАТ «Київський суднобудівний-судноремонтний завод» територіально розміщений в гавані на річці Дніпро в центрі міста Києва і має розвинутий транспортний зв’язок. Рішення про будівництво казенних парохідних майстерень і елінгу, пізніше реорганізованих в КССРЗ, було прийнято Міською думою і правлінням Київського округу в листопаді 1896 року. На протязі багатьох років завод будував річкові судна і баржі та […] Пасат-крокТОВ «Пасат-Крок» спеціалізується на виготовленні спортивної атрибутики та символіки, зокрема: Спортивні кубки з логотипами різних видів спорту, доступні у золотому або срібному кольорах. Пропонуються варіанти з кришками та статуетками, висотою від 10 до 80 см. Спортивні медалі з можливістю вставки місця або виду спорту. Стрічки у національних кольорах та варіанти з індивідуальними кольоровими вставками (логотипи, […] ІзімаркетКомпанія є виробником високоякісної парфумерії у м. Хмельницький. Реализація товарів відбувається через власну мережу сайтів, а також через мережу дистриб’юторів. |