Тент.юа
виробництво тентових накриттів
Отзывы о работодателях Промышленность, производствоBPS KnivesBPS Knives засновано в 2017 році. Основний напрямок діяльності — виробництво туристичних та кухонних ножів, шкіряних ножен та наборів для догляду за ножами. Все почалося з кількох непрофесійних машин у гаражі та спроби зробити якісний інструмент для власних потреб. Зараз BPS Knives — це не гаражна майстерня, а повноцінне підприємство: з власним машинним цехом цех […] ВельдДинамично развивающейся компания, которая занимается производством, импортом и дистрибуцией продуктов питания импортного производства. Компания Вельд , одна из ведущих производителей, импортеров и дистрибутеров продуктов питания из Испании, Италии, Германии, Греции, Таиланда, Китая, Индии, Вьетнама и Венгрии. Вот уже более 20 лет мы осуществляем поставки таких высококачественных и популярных продуктов питания как маслины и оливки. Имея […] OfficesevenМолода київська компанія. Ми займаємося створенням суконь та корсетів, У нас веселий та творчий вайб, дуже крутий колектив, офіс у самому центрі та гнучкий графік роботи Бетон МіксТОВ «Бетон Мікс» було засновано у 2012 році та за досить короткий час завоювало довіру замовників та вийшло в лідери серед виробників товарного бетону в Західному регіоні завдяки стабільно високій якості. Адже дозування компонентів бетонної суміші відбувається згідно з рецептурами в автоматичному режимі та контролюється комп’ютеризовано, що виключає вплив людського фактора на кінцевий продукт та […] Бориспільський хлібопродуктВиробництво борошна, хлібопродуктів TG LabУкраїнський виробник цивільної бронетехніки, сертифікованої за міжнародними стандартами. Наші фахівці мають досвід роботи у провідних світових компаніях. Топ-ТрейдингПроизводственный холдинг национальной производитель. Направления продукты питания, спортивное питание, пищевые добавки, косметика, ОДА, ССС, МПС. RiotdivisionКоманда бренду RIOTDIVISION створює одяг з 2010 го. Спеціалізуємося на модульному одязі, завжди шукаємо цікаві, нестандартні рішення. Поєднання fashion та складних технологічних, але практичних ідей, кредо нашої компанії. Головна ціль перманентна розбудова соціально відповідального бренду. Підтримуємо ветеранське та мілітарі коммюніті, шукаємо шляхи допомоги нашим захисникам. Кожен співробітник бренду має чітку громадянську позицію. Наш одяг представлено […] SpragaУкраїнська компанія виробник безалкогольних напоїв комбуча під торговою маркою SPRAGA. Популяризуємо категорію ферментованих напоїв шляхом сучасного виробництва та технології, доступності та безкомпромісного ставлення до якості та безпеки продуктів, що випускаються. Виробництво та офіс компанії розташоване у Голосіївському районі м.Київ, ст.м.Іподром. МеблярВиробництво та продаж меблів JE ElectronicДжі І Електронік Україна — Україно-Данська компанія, що займається виготовленням електротехнічного обладнання Пожарные ИнновацииНаша компания занимается оптово-розничной продажей первичных средств пожаротушения на всей территории Украины, имеет свое производство, являемся прямыми импортерами продукции противопожарного оборудования EleekКомпанія ELEEK є виробником легких електричних транспортних засобів. Заснована в Україні 2012 року FrankofФабрика м’яких меблів FRANKOF розпочала свою діяльність у 2009 року. Ми створюємо м’які меблі європейської якості у Івано-Франківську (c. Старий Лисець), а мережа наших магазинів налічує понад 65, розташованих майже у кожному куточку України. За кордоном меблі FRANKOF реалізуються у Румунії, Молдові, Франції та Польщі. Усі етапи від ідеї дизайну дивану, стільця, ліжка. до створення […] VisterioВиробництво та продаж меблів Альянс-ІнженірингВиробництво лакофарбової продукції |