Евроклуб

Отзывы о работе в Евроклуб, зарплаты

1 2
  1. 6 декабря 2019

Я працюю в компанії Євроклуб вже 13 років
    І хочу заперечити брудні чи брехливі відгуки,які
    Написани неадекватним студентом,з яким не було продовжено термін роботи ,та співробітницею ,яка всю родину за рахунок Євроклуб возила в Німеччину ,знаходилась багато разів за рахунок фірми в Кьольні і неприємно вразила всіх співробітників такими брудними наклепами .Я пишу цей пост більше для адміністрвцііі сайта,яка публікує непрпвдиву інформацію певно заради заробітка потім видалити,чи заради розкрутки сайта
    Тому раджу всім людям,краще один раз побачити,ніж сто разів почути,тим більше брехню
    Приходьте до нас,самі побачите і наші супер затишні і модерні офіси,і наші кухні для обідів ,і наших задоволених
    І дружніх співробітників.А якщо хочете поїхати з нами,то теж ми Вас чекаємо ,бо всьому колективу подобається працювати

2. 27 ноября 2019

@Гость, Доброго времени суток, я хотел бы с вами связаться и узнать подробнее о данной компании. Если вы хотите сделать мир немного чище от таких работодателей, то напишите мне в телеграмм @DanilSrk

Если кратко про мою заинтересованность в вопросе : действиями сотрудников компании (водители) был нанесен ущерб моему имуществу, не говоря уже о значительном моральном. На сколько я сужу из изложенного вами — рыба гниёт с головы и определенные компетентные органы могут очень заинтересоваться евроклабом)

3. 27 ноября 2019

@Гость, Хах, забавные вы ребятки, ещё и без юристов нормальных. Вам светит увлекательный анальный карнавал с налоговой и прокуратурой (при небольшой рассылке писем счастья) а вы пишете убого составленные угрозы о «процессах в юридическом отделе».
    Мне, юристу, смешно читать этот бред. Особенно учитывая то, что даже выиграв суд по нанесению вреда деловой репутации (а вы его не выиграете) — вам светит максимум «публичное» извинение. В данном случае, на что-то более «публичное», чем коммент здесь вы можете даже не рассчитывать )

4. 17 сентября 2019

@Ірина,
    Ахах, в компанії Євроклуб ЖОДНИХ СВЯТ ЧИ КОРПОРАТИВНІ, ЖОДНИХ ! Усі дні робочі, навіть, 1 січня.
    Тільки встигай грошима скидуватись на якусь херню для керівництва, яку вони самі ЗАЗДАЛЕГІТЬ замовляють, типу картин чи столів для масажу. А тобі на день народження смайлики у чаті!

5. 17 сентября 2019

Працювати в компанії Євроклуб однозначно НЕ РЕКОМЕНДУЮ.
    Так, заробітню плату плятят у 98% вчасно, однак це не біла зп. На карту йде лише мінімалка.

Ставлення керівництва до працівників, м’яко кажучи, похабне, а самі в свою чергу, навіть,сформулювати свої «накази» чи прохання не можуть, через що виникає багато проблем.

Якщо хворієш — працюй, якщо взимку мало звінків — відпочиваєш за свій рахунок, якщо обіцяли премію — забудь, в суботу — працюй ( ще й без обіду і отримаєш на 50 грн меньше ніж за будній день, коли мало бути навпаки х2) , на свята — працюй. На заперечення повний пофігізм, «мне что офис закрыть?»

Залякування юридичним відділом постійно і всюди, однак це повна нісинитниця. Його ніколи не було, а мав би бути нарешті, і договори мають складати юристи, а не працівники будівельники!

6. 3 августа 2019

Я випадково натрапила на відгуки,і хочу сказати наступне:
    Працювала в компанії з 2008 по 2012 рік,і так любила свою роботу,що чекала закінчення вихідних
    Робота з людьми ніколи не була простою,але стільки всьому навчилася у Наталії Станіславівна ,що потім через 4 роки вміла робити майже все
    Інколи будо дуже важко з пасажирами і водіями,але дні пролітали швидко і зарплату платили вчасно і давали премії .Колектив в офісах наполовину жіночий,але дружній.Нас влітку часто вивозили на пікніки,екскурсії
    А особливо приємно було їздити у Відрядження
    Відень , Мюнхен,Кьольн.І цікаво і дуже класно оплачували.Шефііня в нас була строга,але справедлива
    Так ,влітку приходилось дуже багато працювати,але всі були задоволені оплатою наприкінці
    А потім після Мого переїзду у Львів,,я була нарамсзват
    Чотири поки працювала і була вдячна за досвід в Євроклубі і тепер я топ менеджер в Києві на великій компанії
    Подяка команді Евроклуб що навчили мене працювати

7. 16 июля 2019

Юридический отдел компании вынужден открыть процесс по расследованию клеветы,написанной Глебом.Все результаты досугового расследования и судовых решений будут направлены по месту учебного заведения. На работу этого студента мы не взяли,так как он не соответствовал ни одному из требований компании,и в результате трёх собеседований находя т в офисе вёл себя неадекватно ,о чем мы незамедлительно сообщим в университет

8. 16 июля 2019

Працювала в компанії до 2018 року, залишилися гарні спогади, новий офіс в центрі та пані Наталія — добра і порядна людина, в конвертах отримувала від неї та колективу гроші та листівки тільки на День Народження. Робота була цікава. Працювала б і далі але вже живу в Австрії.

9. 6 июля 2019

Как я на работу устраивался
    Сессия позади, лето в разгаре, а значит самое время подыскать работу на месяц-другой.
    Предыстория
    В своей новостной ленте на FB наткнулся на перепост объявления некой Наталии Волк (как выяснилось в дальнейшем — директора автобусной фирмочки»Евроклуб»). На работу приглашаются студенты или выпускники ВУЗов со знанием немецкого языка, уровень В2, командировка в Германию. Связался с Наталией по вайберу, озвученные условия работы были следующими: 2 недели в киевском офисе, 2 недели в кельнском. Оплата — 1000€, что по украинским меркам очень даже неплохо. Первые два дня — стажировка, после этого, в случае если устраивает моя работа, — зачисление в штат и оформление документов. Функциональные обязанности: прием и регистрация пассажиров на автобусные рейсы в телефонном и электронном режиме, заполнение автобусов и т.п. Коллектив — практически полностью женский со всеми вытекающими: постоянные ссоры и выяснения отношений, нездоровая атмосфера и хамство. Хотя, стоит отметить, что в офисе есть несколько приятных интеллигентных сотрудниц, которые хорошо выполняют свою работу и готовы помочь новичку в случае необходимости. Директор Наталия общается с сотрудниками преимущественно в хамской уничижительой форме с позиции «я начальник, ты дурак». За эти несколько дней неоднократно доводилось выслушивать жалобы пассажиров рейсов данной конторы на уровень обслуживания: хамство со стороны водителей, отсутствие обещанных Wi-fi и USB-портов («Вайфаями дома будете пользоваться»), опоздания автобусов с завидной регулярностью и прочее. Теперь по поводу «зарплаты 1000€». После успешного прохождения стажировки и зачисления меня в штат я пошел в бухгалтерию оформлять документы. Выяснилось, что официально сотрудники фирмы получают минимальную зарплату: 4200 грн. Остальную сумму Наталия выдаёт наличными «в конверте». Со слов Наталии, общая сумма за месяц получалась около 10 тыс грн. Предоставлять гарантии в письменном виде о том, что я в конце месяца получу эти деньги, она отказалась, что уже является довольно странным. В случае, если бы я всё-таки поехал в Германию, мне выплачивались бы стандартные украинские командировочные — 30€/день. Откуда взялась сумма 1000€ в месяц до сих пор загадка.
    Естественно, я решил для себя, что работать в этой фирме не стану. Стоит отдать им должное — зарплату за несколько дней моего пребывания там выплатили в полном объеме, к этому замечаний нет.
    Выводы из всего вышеперечисленного: Не советую пользоваться услугами данной конторы и уж тем более идти к ним на работу. Надеюсь, мой отзыв кому-то поможет.

10. 23 февраля 2018

Компания занимается пассажирскими перевозками из Украины в Европу. Зарплату платят без задержек. Работать можно. Но везде есть но.
    Работа не для слабонервных. Одобряется стукачество, есть прослушка, видеонаблюдение за сотрудниками. Сильная текучка кадров. Обязательно надо уточнять что вменяется в обязанность при приёме на работу. Т.к. впоследствии Вам придётся тянуть ещё несколько обязанностей за бесплатно. А спрашивать и штрафовать будут по полной.

1. 5 ноября 2023

Читаю останні чотири відгуки і з посмішкою пізнаю почерк Волк Наталки (директорки Євроклубу), яка так любить писати сама про себе приємні відгуки.
    Бачу, як вона потужно взялася за власну репутацію, яку давно вже поховала своїм ставленням до людей, аж через день почала писати відгуки про себе.
    Відразу згадую, коли ще працював у цій горі-компанії, як вона змушувала всіх менеджерів реєструвати ліві акаунти у фейсбуцi та писати про те яка це хороша компанія
    та які там гарнi автобуси. До речі на рахунок автобусів та їх обслуговування – автобуси дуже брудні (на що дуже часто скаржилися пасажири), половина туалетів працюють, так як водії працюють зовсім без відпочинку нон-стоп, у них немає фізичної можливості прибирати та обслужити транспорт.
    Водії сплять в автобусі під час рейсу по черзі-це весь їхній відпочинок.
    Волк Наталка, знаю що ти читаєш цей відгук, так ось жоден із співробітників,
    включаючи осіб максимально наближених до тебе ніколи не відгукувався про тебе добре,
    тому що твої приниження адресувалися до всіх і одну жінку похилого віку
    ти неодноразово доводила до серцевого нападу. Для Волк Наталки в Україні немає війни,
    адже вона останні 5 років живе в Німеччині і байдуже ставиться до того, що відбувається в Україні. Вона не тільки не надає жодної допомоги ЗСУ, вона ще й змушує всіх працювати
    під час обстрілів, жодних евакуацій офіс має працювати! Якщо ж ви все ж таки вирішили попрацювати на цю особу, знайте що не дивлячись на зупинку метро та іншого транспорту
    під час повітряних тривог ви повинні бути вчасно на робочому місці, навіть якщо вам добиратися з лівого на правий берег (хоч пливіть, хоч пішки йдіть).
    Торік був випадок, що виходить за рамки розуміння, після чого я власне і звільнився: у жінки, яка купила квиток до Німеччини, вбили чоловіка (він боєць ЗСУ)
    під час бойових дій. Жінка зі сльозами просила повернути їй гроші за квиток, на що Волк Наталка заборонила повертати гроші та дала вказівку до офісу не відповідати у чат цій жінці.
    При звільненні вона вкрала у мене із зарплати 3000 грн. і не змогла дати жодних пояснень цьому.
    І до речі з приводу приємного відгуку від неіснуючого водія Миколи, прикріплюю скріншоти з робочої групи, де Волк Наталка дуже однозначно описує своє ставлення до водіїв
    та щодо «супер обслуговування» автобусів. Зараз вона дочитає цей відгук і обов’язково
    напише відповідь від імені якогось водія, слюсаря, менеджера або бухгалтера,
    або як завжди напише мені в WatsApp свої погрози розправитися зі мною, тому що пишу правду.

2. 20 декабря 2023

Я напишу Вам відгук осоьистр від себе
    Чесно кажучі не читала до цього
    Зараз прочитала і зрозуміла що ге можу не відповісти
    Давайте по порядку
    Про ваше звільнення
    Ви написали мені в особисті що звільняєтесь бо боїтесь йти в армію і ідете на удальонку
    По друге , про Німечсину
    Наша крмпанія Ви прекрасно знаєте евакуювала тисячі дітей на початку війни безкоштовно
    Привезла Озматдет дітей і жінок з окупованих теріторіі в Німечсину
    Вам не заплатили премію ,так бо ви втекли і прислати заяву по вайберу
    Доя чого цей бруд,
    Думаю у Вас дійсно якась хвороба ,Бр адекватна людина навіть мені не буде посвящати стільки часу
    В мене теж є скріни про те що ви будете писати ,псувати репутацію ,але я не піду на шантаж .
    Ми постараємося подати до суду
    Але мені здається у вас совість не з’явиться
    Но може штраф і війсткрмат допоможуть зрозуміти що шантажем гроші ге заробляють

Водитель 1
Менеджер call-центра 2
14 000 .. 20 000 грн

Добавьте зарплату в компании Евроклуб

Добавить отзыв о работодателе Евроклуб

Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Евроклуб?