Наша компанія має та відкриває кав’ярні третьої хвилі. Основне направлення та ідея — це розвиток кавової культури, споживання якісної кави як вдома, так і у наших закладах. Навчаємо команду, багато уваги приділяємо професійності барист. У нас точно можна стати супер бариста. Маємо власну обсмажку кавових зерен, широкий вибір видів кави різних форматів. Окреме направлення продажу кави, як додому, такі для бізнесу, https://www.instagram.com/_fine_cup_/. Також, маємо власне виробництво кондитерських та хлібобулочних виробів, де кондитери виробляють торти та десерти для наших закладів, а пекарі випікають хліб з дикої закваски. Ми за якість, тому завжди робимо смачно і використовуємо тільки якісні, натуральні продукти. Працюємо по системі HACCP та підтримуємо всі технічні правила. https://www.instagram.com/gogol_bakery/ робить торти, десерти, печиво на замовлення до свят наших гостей та для інших закладів, бізнесу. Отзывы о работе в Gogol family, зарплатыОтзывов пока нет Добавить отзывВакансии 10 000 грн
15 000 – 17 000 грн
Добавьте зарплату в компании Gogol familyДобавить отзыв о работодателе Gogol family Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Gogol family?