Бухгалтер з заробітної плати
Ровно,
Отзывы о работе в Goldi, зарплатыКассир 1 8 500 грн Консультант 2 5 000 .. 6 700 грн Продавец 1 8 600 грн Продавец-консультант 2 3 000 .. 5 500 грн Добавьте зарплату в компании GoldiДобавить отзыв о работодателе Goldi Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Goldi?
@@ Гость , Це Олег Казимирович — чоловік ГВ. Так, на щастя, вже давно)) Як і більшість класних працівників, які працювали там не один рік. Але ніхто з них про це не шкодує. Шкода лише витрачені нерви та час на цю хрінь
я ще такої роботи дібільної небачила. Ставлення з боку начальства нікудишнє. Ті хто бігає за Гв як хвостик виконуючи всі забаганки той повний і***т. І хочуть щоб ми за місяць получали 20 тис. то це взагалі смішно, з такою роботою що зараз і з таким відношенням.
……льонік для розумово відсталих,працювала тут 3 роки.одного ранку прийшла на роботу,день починався як зазвичай,всі роблять вигляд що працюють,ГВ з недовольним лицем.я почала робити свою роботу як раптом мене покликала колега їй допомогти(не казатиму хто і що так як деякі із колег досі там працюють)я пішла і затрималась там на 20 хв,повернувшись назад я побачила що в мене на столі лежить лист адресований власникам недокомпанії,я запитала в свого керівника чи може вона передати лист співвласникам на що отримала відповідь ні так як вони відсутні на роботі і треба залишити їх недоторканими,ну думаю добре.Почала працювати і через годину до мене підійшла керівник і сказала давай подивимось що там пише а потім заклеїмо їх назад,я погодилась знаючи що якщо співвласники дізнаються то нас звільнять,ми обережно відкрили конверт,там був 1 лист на якому писало що ОЛЕГ КРУПКО DA U N 47 АГЕНТ
@ За ГВ всрусь , скажіть хто такий КамАЗ щоб знати заздалегідь кого сторонитися?Ви вже звільнилися з цього цирку?
Чортове місце, яке мені буде снитися ще дуже довго. Дивує те, що ось такий *** «бізнес» стільки років тримається… і ні, не завдяки гв, чи камазу, а завдяки працівникам, яких ось ця хвора сімейка в *** не ставить, незалежно від того, скільки років у них людина працює, скільки сил, нервів та часу вклала в цю всю херню. Потужний «бренд», який *** усе в інших, але називається «гОлДі». Ви б хоч раз щось своє вигадали, хоч раз переступили б через свої совкові тупорилі горлянки і дали б право працівникам робити все спокійно. Вам до Європи, як до неба рачки. Рівняючись на світові бренди, Галя все ніяк не може допетрати, що там працівники — це рушійна сила та основний механізм, завдяки якому все тримається. Що зарплати там не 3 копійки, а тисячі доларів, а вона давиться за свої нещасні копійки і лише верещить постійно, що всі нібито «багато» отримують, але ні чорта не роблять.
Поки нема Галі, то всі спокійно працюють, навколо суцільна гармонія — кожен знає, що та як йому робити, а навіть, якщо є проблеми — це швидко виправляється. Але, як тільки цей монстр повертається, то летять всі і все. Ви, звичайно ж будете брехунами, крадіями, *** і ще бог зна ким (до речі, вони ж у своїй хворій сімейці такі ж «набожні», до біса віруючі, а так верещать, змішують з *** усіх за будь-що… що швидше скажеш, що вірять вони не в Бога, а в сатану). Постійні тупорилі маніпуляції, погрози, дзвінки/повідомлення в ПОЗАРОБОЧИЙ час, якісь тупі *** до будь-чого, в тому ж числі до манери написання, бо це знають тупо всі, що Гала буде гнобити за те, що написав щось не так, як цій *** «еліті» Хмельницькій захотілося.
Єдине, що тримає всіх на тій роботі — це люди, колектив, який дійсно дружній та хороший — це єдиний плюс.
Про заливання камаза до молодих гарних дівчат варто писати? А, ой😃 Тікайте звідси якомога швидше.
У компанії є графік, але він, як говориться «живий». Його можна корегувати, підлаштовувати, якщо справді є причина. Я доглядаю маму і коли звернулась з проханням трохи змінити розклад мені пішли на зустріч. Без зайвих питань, без тиску. Цей був знак поваги, мені було щиро приємно.
Я почала викладатись на роботі ще більше, бо коли до тебе по-людськи хочеться відповідати тим самим. Я відчуваю що працюю з людьми яким не байдуже.
Галя стара шизофренічка, яка з кожним роком їде кукухою все більше і більше. Баба абсолютно не цінує кадри, та й впринципі не вважає їх за людей. Якшо карга хоч раз звернула на вас увагу будьте готові до того, що просто так вона вас з компанії не відпустить. Або ви забуваєте повністю про своє життя і виконуєте всі її накази (а в цій компанії у вас не може бути особистого життя), або ви йдете звідси без ЗП
Ну і ще в цій «чудовій» компанії є Владислав, це Галін посіпака, вірний пес який виконує та підтримує всі її «геніальні» рішення. Це єдина людина яка могла б їй пояснити, що її рішення та нововведення це повна маячня, але замість цього він все це підтримує. А потім позаочі говорить яка Галя хєрова.
Галя створила свою імперію в який панує диктатура. Але цю дно-компанію вона гордо називає «Європейське підприємство»
Голді це помийна яма. Про неї знає коден Рівнянин і не тільки там хочуть або тебе *** якщо ти дівчина жінка, або *** по 40 годин в день , не знаю хто пише позитивні коментарі , посланці баби галі полюбому
В мене був період вигорання до GOLDI, а тут якось атмосфера витягнула. Підтримка, люди, спокійний обсяг роботи взагалі не відчувала напруги. І ще можна працювати в своєму темпі, без контролю за спиною)
Компанія Goldi — це просто жах говорю від імʼя працівника))). І те, що зараз там відбувається — повне знущання над працівниками. Особливо через керівника на ім’я Галина. Вона керує всією мережею — і її ставлення до людей неможливо назвати людським. Вона не бачить у працівниках людей — лише “роботів”, яких можна змушувати працювати без відпочинку, без поваги, без елементарних умов.
Штат магазинів масово скорочено. Якщо раніше в магазині працювало 6 людей, то тепер — 3, а то й менше. При цьому навантаження залишилось таким самим, а то й більшим. Одна людина виконує роботу за трьох. Зарплата при цьому стала ще меншою. Немає ані нормального відпочинку, ані лікарняних, ані відпусток. І це в 2025 році! Прибиральниць немає, охорони немає — усе на плечах працівників.
Галина керує авторитарно, зверхньо, постійно тисне на людей. Хоч як працюй — усе буде “не так”, завжди щось не влаштовує. Люди там просто вигоряють. Це не робота — це виживання.
Мій відгук — це не просто скарга. Це заклик: не бійтеся звільнятись, не терпіть знущання, і особливо — добре подумайте, перш ніж іти працювати в Goldi. Ваше здоров’я, гідність і час не варті такого ставлення.
Не думала шо скажу це про роботу, але мені реально подобається тут бути. Колектив адекватний, ніхто не душить, навіть коли відбуваютсья робочі конфузи — нормально пояснять, а не з’їдять. Керівництво бачить хто старається і це дуже мотивує
Привіт. Працювала тут довго. Рекомендую перед прийомом прочитати всі ці відгуки які реально є правдивими про компанію. Не буду писати погане все що нижче все повна правда і погоджуюсь з кожним словом. Більше не працюю тут пів року і хочу сказати що я сама щаслива людина. Люди, не бійтесь звільнятися з роботи де вас не цінують. Краще полюбому найдеться якщо захотіти. Не бійтесь змінювати своє життя!!!! Голді того не варте!
Якщо шукаєте найгіршу компанію , вітаю ви її знайшли . Про відпускні , лікарняні можете забути. Пішли вчасно з роботи ви непотрібний працівник , адже маєте лишитися ще мінімум на годину , дві , а то й три . Хочете побачити чорта в людському обліку , познайомтеся з галиною василівною, гіршого керівника на жодній роботі не зустрінете . А якщо ще любите отримувати штрафи ,які беруться нізвідки , то це точно ваша робота , а в кінці ще звільнять без жодних виплат . Отримайте найгірший досвід роботи в свому житті
Хуже этой компании я еще никогда не встречал. я поддерживаю тех, кто ниже писал за «скотское отношение».
Это ТОВ — дно. Не заплатят не за больничный, а ни за отпуск. В компании это за правило и предупредили сразу как я шел на работу сюда.
Зарплата- 650 грн в день.
Таковы реалии бренда, со 100% капиталом украинским. (Май ‘25год)
Ревизия, инвентаризация- кому как лучше. Готовы будьте платить со своего кармана недостачу. Возможно, в которой даже не будет виноват коллектив;)
Требования здесь на уровне европейских стандартов, хотя тряпки изготовляются с того еще кaлa.
Не удивительно что здесь такая огромная проблема с текучкой кадров.
Пожалуй, единственный плюс который нашел — коллектив. Я благодарен администратору и коллегам, которые окружали меня:)
В групы отписывает переодически Галина Васильевна — это владелец Говн.. Goldi :)
Бабка, всегда злая. По крайней мере не заметил, что бы в группе писала слова положительные кому либо из магазинов. ( Забыл. На новый год она поздравила коллективы магазинов целым Ничем)
Сложилось впечатление, что интересует ее только деньги/прибыль, и кого бы сейчас *** что бы самоутвердиться за этот счет
Вообщем — не рекомендую ни друзьям ни врагам.
А если все таки захотите попробовать поработать — желаю крепких нервов и прожить на 14300 в месяц
Всем добра;)
Для тих, хто хоче піти працювати на ГОЛДІ рекомендую дуже добре подумати, нервові клітини вам не відновляться!!!
Тут ніхто нікого не цінує і не входить в положення (навіть якщо ти попадеш в лікарню), людей змінюють як пірчаткі, а потім дивуються чого ніхто не приходить новий на роботу)))
Керівництво — дно, єдине що їх цікавить це бабло і все. Якщо схочеш звільнитись звинуватять у всіх бідах і заплатять тільки мінімалку XD
Найжахливіше місце де я тільки працювала.
Зарплата залежить від каси. Зазвичай 350-400 грн в день виходить. Ішачити зранку і до 21.00. Ти і касир, і продавець, і вантажник (приймаєш поставку, розвантажуєш машину, тащиш важкі мішки) і ще ти — працівник складу (складаєш одяг на полиці, наводиш порядки). А, так, ви ще маєте самі прибирати. Дно. Ставлення — жахливе
Працювали ми тут, місце забуте богами і чортами, хоча чорти саме тут на голді. Викличе туди комісію і санітарів, і звільніть людей від рабства, дякую. Одні вроди і спаколизи, фуу гидота
Працювала тут майже рік, ставлення жахливе я такого ще ніде не бачила. Технологи забагато беруть на себе, Таня в більшості випадків є адекватною, що не можна сказати про інших. Зарплатня не відповідає тій яку обіцяли, жалітися навіть сенсу немає бо будуть попрікати в тому шо все виробітку. Через не нормальні здачі одягу немає відповідної зарплатні. Не йдіть сюди якщо не хочете ламати свою психіку. Вас будуть *** за все що тільки можна і не тільки за ваші провтики
Гв зневажає людей, стара кашолка повірила в себе,принижує дівчат, хлопців, каже що всі навкруги дебіли , а головний дебіл здогадаєтесь хто, ? Ха ха ха, вірно ГВ
Дно, ядро землі, коменданша ***, за подряпину на стіні зняла 4500 , працють переважно хворі *** люди, хоч один не куплений коментар добрий хтось напише,? *** , горіть в аду,
Якщо ви розглядаєте роботу в цій компанії, краще добре подумайте. Зарплати мізерні, абсолютно не відповідають тій кількості роботи, яку доводиться виконувати. Керівництво поводиться нахабно, не цінує персонал і не цікавиться його думкою.
Умови для працівників жахливі: постійне навантаження, мінімальні можливості для відпочинку, а за найменшу помилку можуть щей принизити.
Найбільше дратує ставлення адміністраторів у магазинах – вони думають тільки про власну вигоду, абсолютно не зважаючи на своїх колег, замість того, щоб підтримувати команду.
Якщо вам важливі повага, справедливість і гідні умови праці – це точно не те місце, де варто працювати.
если вы тянетесь к уровню иностранных компаний, то продиагнозируйте отношения в иностранных компаниях в первую очередь к собственным сотрудникам, а затем уже к клиентам. Например, о выводе работников на смену (СПРАВЕДЛИВОСТЬ РАБОЧЕГО ГРАФИКА ПО СМЕНАМ), который никто не контролирует, и админы делают его только в свою пользу!!!!своевременную выплату заработной платы и оплачиваемые больничные/отпуска. а уровень зарплаты совсем не соответствует объему работы на магазинах! тоже нормально себя в этом плане чувствуют пожалуй только админы
Добрий день.
Хто перечитує відгуки щодо вакансій в Голді…
Дуже прошу вас! Не йдіть сюди працювати, не витрачайте час і сили…
Пишуть на сайті шикарні умови, зарплата вау, а насправді…
1) Не можна виходити в туалет більше ніж на 10 хв, навіть якщо вам не дуже добре)
2) Працювати в залі навіть якщо немає роботи, роби вигляд що працюєш, але час буде йти максимум так повільно…
3) Ви зробили по совісті і добре свою роботу, але приїде ревізія, і скажуть що все неправильно) потім вислуховувати від адміна 1000 поганих слів)
4) За вами будуть слідкувати всю вашу зміну і штрафувати, наприклад за:
— підійшов колега щось сказати;
— стояти навіть 3-5 хв;
— облокотився на стіл;
— стояти рядом із колегою; (треш просто)
— посміхнувся на камеру; •~•
Єдине що — класні люди які там працюють, але навіщо це терпіти… Це вже не рабство, це вже відношення як до скота…
Галина Васильевна, почему непонятна система премирования? то есть то нет? почему цены на продукты, аренду и проезд растут ежемесячно, а зарплаты в компании не меняются годами?
ЧОМУ НЕ ВАРТО ТУТ ПРАЦЮВАТИ!!!
Відношення адміністратора до працівника жахливе від слова зовсім, такої зневаги ще не бачила, пише жалоби в загальну групу, що мовляв з вами не можна нормально розмовляти, касіри умнічькі (бо любімчікі), продавці-консультанти (далі пк) та хароша і та хароша, на них розмірний ряд тільки і тримається, а тебе й за людину не вважають то ти повільно речі розносиш, то ти ще щось не так робиш. Так навчи як, покажи як треба робити, людина прийшла працювати без досвіду, всі ж дорослі люди! Нічому не вчить, нічого не показує, коли підійдеш до комп’ютера подивитись в програму 1С, щоб знати чи є річ, що шукаєш в кольорі почуєш «Шукай в залі!»
Пк повинен все робить, і дивитись щоб не спиздили річ, і давать номерки, за деякими людьми треба бігати, бо керівництво не ізволіт причепити табличку що до примірочної з номерками, деякі не хочуть брати номерки, а що робити в таких випадках працівникам не кажуть.
Крім того забирати, перераховувати, побігти перевірити примірочну, правильно начепити річ на вішак і знову ж таки це все на 1 людині, в час пік може працювати один пк, і ніхто не страхує, ї**сь як хочеш, касири можуть сидіти в підсобці, коли ти бігаєш в залі, профукав шось, твої проблєми, ти ж айрон мен.
Старанно працювать, бо ти відповідальний — тут такого не цінять, ініціативу в сраку засунь.
Будеш працювати за бабу, за діда, і за їхнього сусіда!!!
Хочете, щоб вашу працю цінували — вам не сюди, обходьте таку кантору стороною та поважайте себе і цінуйте! Пам’ятайте — ви варті кращого і заслуговуєте гідних умов праці та поваги до себе!
Є хороші коментарі за цю кантору, можливо був гарний колектив, що рідкість в наші часи, але це, повторюсь,велика рідкість, якщо ви хочете просто підзаробити на деякий час — НЕ ЙДІТЬ НАВІТЬ ТАК!
Життєво ! Працювала лише, тому що під час карантину був малий вибір робіт. Одне з найгірших місць для працевлаштування
Хочу залишити відгук про цю компанію. Щоб адекватні люди обходили її стороною. Поперше розкажу про колектив який може трапитися. Якщо в колективі чоловік 10, то з ник десь хто дійсно приходить на зміну і працює 4-5. Всі інші приходять на зміну «видсиліти» і пити. Адміни нічого не роблять, можуть запізнитися/не вийти на зміну, а гроші за неї отримають. Коли адмін роздає завдання, то співробітники можуть відмовитися їх робити, бо вони заводять дружні відносини, а лохи будуть їх виконувати. У касирів є привілегія що вони коли немає роботи можуть стояти на касі в нічого не робити. Зато продавці коли немає їхніх прямих обовʼязків , повинні робити щось в залі і касири стоять лапки склали. А зарплату всі однаково отримують. Немає стабільного графіку спочатку дають вихідний, а потім можуть подзвони і сказати виходь тобі що гроші не потрібні і що в тебе плани нікого неїбе. Плюс після інвентаризації керівництво могли і суд подати на тебе за недостачу. Але які докази що краде саме персонал, а не покупці, чи це помилки в 1с чи складу. І ще багато таких приколів. І саме головне це не розуміння чи виплатять тобі премію чи ні навіть коли ти виконаєш план. Раджу обходити цю компанію 10ю дорогою
Керівництво — недолуге бидло.
Зарплати не платять, вираховують, стягують з тебе штрафи.
Захочеш звільнитися, тебе попросять піти [вырезано].
Хотіла би трішки розказати про це жахливе та токсичне місце.Спочатку була співбесіда, на якій питали більшу половину особистих питань, на які я взагалі не повинна була відповідати, але це ще квіточки. Приїхала на «стажування» (якщо це можна так назвати). Коли зайшла у кабінет, то зі мною ніхто навіть не привітався, не пояснив обов’язків, не показав абсолютно нічого. Просидівши хвилин 40, попросила одну дівчину, щоб да якесь завдання, на що вона відповіла «Я взагалі не те роблю».
Ще хотіла б окремо написати про Романа ( менеджера з постачання невідомо чого), який як заступник директора навіть не підійшов за цілий день до мене, не розказав що і як, це просто жах.
Нікому не раджу, не витрачайте свого часу.
КОЛИ компаніяначне звертати увагу на СПРАВЕДЛИВІСТЬ часу виведення працівників ????!!!! Чому хтось має ходити 12/11/13 постійно, а хтось ходить через день / кожен день на ранкові зміни ???? Чому адміністратор не зачиняється також, якщо у нього і так більша заробітні плата а звичайні касири мають ходити кожного дня на вечрні зміни ????????
Компанія виставляє працівника на переобліку велечезні недостачі. Весь цей облік проводиться по даним які тільки самі бухгалтери присилають працівника, тобто виявити наскільки це вірна цифра навіть неможливо. Потім кажуть що ви маєте за це платити, погрожують що не не звільнять і не видадуть зарплатню. Після звільнення подають позови на колишніх працівників. Компанія дно, раджу всим обходити їх стороною
Я не прихильник поганих коментарів, але тут вважаю, що маю попоредити майбутніх працівників про можливі ризики роботи в компанії Goldi. Рекрутинг там процвітає адже швидкоплинність кадрів постійно наявна. І зрозуміло чому: ні терміни стажування, ні оплата праці не відповідає обіцянкам. Тому готуйтесь, що за стажування вам можуть не заплатити. А офіційне працевлаштування запропонують тоді, коли їм самим буде вигідно. Ставка по зарплаті теж розходиться з тим, що пропонують на початку і що планують видати по факту. Не рекомендую. Розводняк.
Технолог вʼязального цеху Наталя яка говорить, що у неї досвід роботи технолога 10 років,НО такого не компетентного технолога ми ніколи не бачили. Не може розприділити роботу між швачками, ходимо цілий день без роботи а потом через 2 дні коли треба здавати готову продукцію на ГП вона каже « чому ви шарились а не шили. Не може розмісти швачок на операції. Обов’язки технолога не виконує ходить лише кричить і говорить по телефону, з роботи іде раніше часу і коли потрібний технолог то виявляється що вона пішла додому. В туалет треба відпрошуватися як у школі. Перекурів і перекусів немає є лише пів часа обіду за які навіть не встигнеш нагріти їсти бо до мікрохвильовки кілометрові черги. Технолог навіть не може показати як шити кофту бо сама не вміє шити. Коли вона стола керуючим в’язального цеху,корона в цеї персони виросла до стелі. Вона і так не виконувала свої обовʼязки як технолога а після підвищення вона взагалі забула про них. Максимум що вона може зробити це спитати хто скільки пошив і то це виконували бригадири, зарплату рахувати не вміє, завжди були помилки на 1000 гривень. Коли підходиш до технолога і говорите що немає роботи то вона вас дуже гарно проігнорує, а в кінці дня скаже чого ти не робиш, коли починаєте поясняти що не було роботи і підходили до неї питали за роботу то вона скаже що такого не було і вині станете лише ви,
Заставляють стірати кофти бо машинки з плямами навʼязали, тому ми маємо прати бо не виплатять зарплату а за саму стірку ніхто не платить хоча це потрачений час і ваші гроші но їм до С*АКИ просто.
При звільнені вас обі***ть з голови до ніг. Кажуть звільнятись одним днем та будьте готові то того що технолог НАТАША. Буде бігати за вами як вс*ана і контрулювати вас. Коли забираєте свої особисті речі такі як чай чашку то бутьте готові що вас зроблять злодієм тому що скажуть що це речі льоніка і їм побарабану що це ви принесли з дому. Коли будете доказувати що це ваші речі НАТАША технолог скаже що дорогенька на заборі багато чого теж пишуть. Не видають зарплату звільнившись одним днем свою зарплату прийдеться очікувати місяць. Правила міняються на льоніка просто на ходу спершу треба відробити 2 тижні потом кажу вже звільнятись і іти а гроші не виплачують. Крадуть речі особисті речі інші працівники коли жалієшся то кажуть навіщо приносили треба було не нести то і не вкрали б. Обіцяють в вакансії зп 30000 тисяч а на ділі дулю з маком получаєте, але якщо получили 12000 тисяч то необхідно подякувати і поцілувати ноги, знімають гроші за все просто брак не ваш їм всеодно знімають гроші бо їм треба більше……
Перет-тим як захочете влаштовуватись на роботу в цю кантору подумайте. І хто пише дуже хороші коментарі на льонік, та-щей мовою агресора то це просьби начальства, фу просто гитко……..
Як шкода,що люди працюючи касирами, такі безграмотні. Може ви заслуговуєте на ЗП, яку вам давали. А швачки доречі мають все це пошити, щобу вас всіх була робота. І це нелегко.
Уверена, что большинство позитивных отзывов — наглое враньё. Ужасная компания и условия ещё более ужасные.
— не оплачиваемый отпуск и больничные.
— вечные штрафы сотрудникам.
— власниця Галина полный неадекват, на которую нет никакой управы.
И самое главное, о чем хочется сказать — это огромные минуса при переучете, взятые с потолка. За месяц-два вашему магазину могут насчитать от -40 до -100 тысяч. Не выплатить зп при таком раскладе у них — это норма.
При желании уволиться вы услышите о том, что вам в трудовую напишут о том, что вы будете уволены «за матеріальну недовіру») + не удивляйтесь, если вам начнут угрожать судом. В этой компании подобное общение в порядке вещей. Если не лень, поройтесь в интернете и найдёте дело в суде с тов Ленокомбинат о том, что они не выплатили зп своему работнику.
Гнилая контора, этим всё сказано.
Працювала в «Goldi» майже рік до війни в Лавіні.Щиро рада, що Багдану регіональну нарешті звільнили, бо це хвора на голову дівка. Завжди придумувала причину, щоб докопатися. Справді достойною на посаді регіонального директора була Мартиненко.Але з часом вона все таки звільнилася.
З мінусів:
1)Не оплачували відпустку.
2)Дедлайни по викладці, котрі часто було дуже важко вчасно зробити. Ми з дівчатами приїздили на роботу раніше (за що нам не платили), щоб все встигнути.
3)Останні 2 лікарняні за лютий 2022 мені не оплатили. В офісі сказали, що вони не оплачують лікарняні🤯Хоч пенсійний фонд прислав мені офіційний лист про те, що компанія зобов’язана оплатити його.Але раніше я мала декілька лікарняних і вони мені платили.
З плюсів:
1)Можливість кар’єрного росту.
2)Гнучкий графік
3)Офіційне працевлаштування.
Мене звати Олена, і я працюю відділі продажів у нашій компанії вже два роки. Бачу, що люди діляться різними думками щодо умов роботи у нас. Я хочу розказати про своє сприйняття. Однією з великих переваг для мене є дистанційний формат роботи, який надається в залежності від проекту. Це дозволяє мені працювати в комфортних для себе умовах і допомагає бути продуктивнішею.
Додатково, мені дуже подобається система навчання та розвитку в компанії. Я відвідувала численні тренінги та вебінари, які допомагають покращувати професійні навички. Кожен успіх в команді відзначається, і я відчуваю, що моя робота цінується.
Також хочеться відзначити чудовий колектив. У нас дружні відносини, і завжди можна розраховувати на підтримку. Щодо фінансових питань, звісно, інколи траплялися невеличкі затримки, але все завжди було чесно та прозоро. Цінюю, що мене вислухають та поважають мою думку. Кожен відгук є суб’єктивним, і важливо розуміти, що всі ми різні. Моя історія — це лише одна з багатьох, але вона абсолютно щира.
Всім привіт! Побачила багато негативних скарг на Гончарук. Я часто з нею спілкуюсь по робочих питаннях, та й буває що спілкуємось поза роботою. Мені ця людина комфортна, я жодного разу не помічала з її боку неадекватних висказувань в свою сторону. Не люблю, коли в очі не скажуть, що не подобається, але пишуть різну маячню на сайтах з відгуками… хоча зачасту хочуть так просто прикрити свою некомпетентність. Всі кого я знаю, всі цінують свою роботу та намагають тут побудувати дружні товариські стосунки. Який сенс зайвий раз тратити нерви на суперечки. На Льонокомбінаті справді є куди рости та розвиватись і люди, які це зрозуміли, то цінують своє місце в колективі та тримаються за нього. З незручностей для когось може бути лише робоча субота, але вона скорочена і оплачується повністю, тому не нарікаю.
@Валерія, Валерія, а можна щось конкретне почитати чи почути, окрім безглуздих наклепів? Ви не підтвердили жодне із висунутих звинувачень, а за наклеп у нас в країні є кримінальна відповідальність.
Тим більше якщо Ви публічно використовуєте персональні дані інших співробітників. Якщо Ви публічно не вибачитесь чи сайт видалить знову вибірково коментарі тут,- мені доведеться звернутись до кіберполції. Докази збережені.
Доброго дня Галина Василівна.
Вибачте, але праця з Гончарук вже переходить всі межі. Вона не вміє спілкуватися з людьми, завжди переходить на особистості і принижує співробітників. Вона завжди вихваляється тим що ви робите все що вона схоче, і вона може робити в цій компанії все що їй заманеться, навіть звільнити працівника.
Кожного разу вона каже що їй соромно працювати в цій компанії і прагне щоб скоріше відкрився її єйчик. Те що писали нижче в відгуках про неї це правда, але багато співробітників в GOLDI її бояться і мовчать, бо їм важливо своє місце в компанії, і кожен хто працює, любить свою справу, любить свій магазин адже ми всі як велика сім’я.
Через неї вже багато пішло дійсно гідних співробітників, працівників які дійсно любили свою справу, но з нею неможливо працювати. Вона не та за кого себе видає.
Будь ласка прислухайтесь до нас!
@Ольга Самойлова, чому про не оплачувані лікарняні і відпустку яка має бути по закону ні слова ???
Галино Василівно, пишу від багатьох працівників Goldi Льонокомбінат. Прохання від більшої кількості адміністративного колективу. Допоможіть нам будь ласка спокійно працювати.Є багато ньансів в роботі, але саме головне це праця з ВМ Гончарук. Вона не знає методів ділового спілкувння, відверто кажучи людського спілкування. Переходить всі межі, починаючи від емоцій які вона не вміє стримувати закінчуючи булінгом та приниженням працівників.
Доброго дня. Хочемо повідомити Вам, що ВМ Гончарук надалі не працюватиме в нашому колективі, дякуємо працівникам за багаточисленні повідомлення про ефективність праці нашого колективу. Це дає нам можливість ставати кращими
Добрый день, очень надеюсь что владельцы компании прочитают этот отзыв, и сделают соответственные выводы.
Хочу оставить отзыв о одной сотруднице которая пришла в компанию совсем недавно.Но уже максимум приложила усилий чтобы с компании уволились хорошие проффисионалы.Это мерчик Татьяна, этот человек добивается умышленным враньём чтобы уволили хороших сотрудников.
Хамски обращается к сотрудникам, матерится при покупателях,обращается оскорбительно и унизительно.Преходит на личности унижает человека даже за внешность. Зачастую говорит в зале при покупателях что качество вещей гамно, и не понимает как эти вещи можно продавать и вообще делать призентацию с них.
Была замечена, в том что люди которые ей не нравится даже физически или лучше работают чем она, она сразу наговаривает не правду на этих сотрудников руководству,что в конечном итоге призводило к не справедливому увольнению. С приходим в компанию Татьяна враньём выжила директора сити, креативного мерчика и многих админов магазинов.Так же на побегушках у нее есть менеджер Тамила, которая вместо развития сотрудников бегает хвостиком за Татьяной в ожидании мелких поручениях. В компании H&M где ранние работала Татьяна считается пустым местом. P.S о владельцах (которым хорошо подлизывает Таня) тоже говорит сотрудникам кучу всего «интересного». С таким мерчиком, не понятно кто дальше останется работать, так все сотрудники очееееннььь любят Таню. Все в надежде ждут когда она вернётся в эйчик.
Добрий день. Працюю у закрійному цеху Рівненського Льонокомбінату вже більше року.. Робота фізично не скажу, що важка, особливо якщо увійде у звичку. Зміни теж не такі довгі, як наприклад, на фабриках за кордоном. Вихідний у неділю у всіх. Із переваг це те, що всі працевлаштовані офіційно, зарплату отримуємо на картку. Виплати зазвичай, відбуваються два рази на місяць рівними частинами. В цеху ніколи не буває суперечок чи конфліктів, всі як свої, новеньким все показуємо та навчаємось, якщо потрібно підкажемо.. Але це робота для тих, хто дійсно готовий працювати і навчитися новому, бо лінивим тут не місце. Особисто для мене це хороша альтернатива заробіткам, тим більше в такий час як зараз. Під час відключень світла також працювали стабільно і це не може не радувати, що є робота і працюємо далі.
При большой амбициозности и мотивации за год-два в компании можно получить должность
Добрий день, хочу залишити чесний фітбек про цю компанію, для того щоб зайшовши почитати відгуки про цей «цирк» під назвою “Goldi” адекватні люди обходили цю компанію усіма дорогами.
Пропрацювавши в різних сферах і місцях, перше, що мене вразило це керівництво, яке може тільки ображати, хамити, використовувати нецензурну лексику по відношенню до підлеглих. Ніколи в цій компанії за весь час роботи, я не почула фраз «пробачте», «ви молодці» і тд. Я була вражена як так по свинські можно відноситись до людей і як за скільки років існування компанії не навчитися розмовляти з повагою і вести себе пристойно. 70% магазинів просто у аварійному стані, керівництву зажди бракує коштів щоб щось замінити чи купити нове, воно шукає «папір подєшєвле» бо все сильно дорого, також бракує коштів на виплату зарплати! Зарплату регулярно затримували на 2-4 дні і навіть не вибачались! А інколи навіть не попереджували, а як мені одного разу сказали «Якщо вам захотять — виплатять, не захотять — будете без грошей» це просто жах, тому будьте готові не отримати свою зп, як не отримала я) на мої скарги та питання де моя зп мені відповіли ігнором. Це найжахливіше місце для роботи. Багато студентів йдуть туди працювати для досвіду, хочу сказали, що досвіду там буде 0, ніхто нічого не знає, що як робити, де що знаходиться, тобі будуть вічно робити зауваження і чіплятися. В цій компанії ніхто не працює більше декількох місяців, бо можна просто з’їхати з глузду, тому цінуйте ваш час і ваші нерви.
Доброго дня,читаючи всі ці відгуки, також хочу додати свій, прийшовши в один із таких «генделиків» працювати, був просто вражений відношенням адміністратора до персоналу,постійно несумісні крики, жахливе відношення до відвідувачів, адміністратор завжди відсутній на робочому місці. Славнозвісна Богдана постійно робить зауваження без причини, серед колективу сварки, адміністратор не прислухається до колективу. З плюсів хочу відмітити Мілу,це сама адекватна людина з вище сказаних. Тому,якщо хочете тут працювати,краще навіть не намагайтеся. Тікайте поки не пізно!
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, в якому саме магазині ви працювали? Ми проведемо збори колективу і розберемося в ситуації, аби вона більше не повторилася. Нам шкода, що так сталося. Дякуємо за відгук.
Доброго дня, хочу залишити думку що-до дуже некомпетентної особи яка працювала касиром АТБ і якимось не заслуженим чином стала «Директором Goldi» Ригин, я не розумію навіщо брати на такі посади таких неосвідчених людей, які окрім того щоб оштрафувати, чи депреміювати працівника( навіть не вияснивши причину) більше нічого не вміють, вона для Галини Василівни тільки може свій розум в робочих групах показати, і те який там розум, текст як й навіть не в силах сама написати, було б добре щоб дехто перевірив її знання 1С, тому що навіть і його наш директор не знає. Працювати в Голді мені дуже подобається, але часті зауваження, дедлайн який не завжди можна встигати, тому що окрім них ще є ціла купа роботи і постійне прискіплення «ДИРЕКтора» змушує з поганим настроєм йти на роботу.
Доброго дня! Хотіла б також залишити відгук про «директора» Богдану. Це «керівник» який займає чиєсь місце. Сама на магазині не може вирішити ні одне питання, адже для неї це сильно складно. Краще цю роботу перекласти на адміністраторів магазину, дати їм маленьку кількість часу і оштрафувати, за не вчасне виконання. До працівників просто жахливе відношення. Таке відчуття ніби взагалі за людей не вважає. Вживати нецензурну лексику для неї звична справа. При людях на залі розмовляє по телефону і не тільки по «важливих, робочих справах»,а коли працівнику хтось терміново зателефонує то це ні що інше як «депремінювання». Наскільки мені відомо то хочуть звільнитись всі працівники компанії через одну людину, так краще звільнити одного, щоб не втрачати співробітників.
Доброго дня. Дякуємо за Ваш відгук. Вживання нецензурної лексики і така поведінка справді недопустимі. Пані Богдана вже не працює в нашій компанії. Нам прикро, що так сталося із Вами.
Читаючи всі відгуки хочу і я поділитися враженням, а саме про ШАНОВНУ директор Богдану.
Працюючи в компанії довгий час, до цього робота мені дуже подобалась, а зараз просто не хочеться іти, бо знаєш, що тебе чекає постійне незадоволення зі сторони нашого ДИРЕКТОРА (Богдани).
Вона постійно придерається до співробітників, шукає і створює проблеми, там де їх впринципі немає. Робить не коректні і можна сказати видумані зауваження працівникам, щоб депреміювати них. За весь період моєї роботи ще не один працівник не отримав премію, мало того ще й зарплату отримуємо не в повному обсязі. Як керівник показує себе некомпетентною, коли до неї звертаєшся, то вона не може дати чіткої відповіді або вирішити ту чи іншу проблему. Завжди перекладає свою роботу та відповідальність за неї на когось іншого. Прохання прийняти міри, щодо даної особи та перевірити її на компетентність і знання своїх обов‘язків.
Доброго дня. Ми вжили заходів, перевірили на компетентність і знання своїх обов’язків вказану людину. В результаті прийняли рішення її звільнити. Дякуємо вам за відгук.