Арматурник
Киев
Група Компаній АВТОСТРАДА – це потужне сучасне українське підприємство, в якому запроваджені всі європейські стандарти. Ми здійснюємо капітальний ремонт та будівництво доріг будь-якої складності. Наша запорука успіху – власний парк нової техніки від найкращих світових виробників та сильна команда професіоналів з великим досвідом роботи в галузі Отзывы о работе в Группа компаний Автострада, зарплатыВакансии 30 200 – 36 800 грн
22 650 – 27 600 грн
Арматурщик 1 25 000 грн Водитель 1 30 000 грн Грейдерист 1 22 000 грн Дорожный рабочий 3 20 000 грн Машинист экскаватора 1 30 000 грн Оператор БСУ 2 20 000 .. 30 000 грн Сварщик 1 15 000 грн Электросварщик (НАКС) 1 45 000 грн Добавьте зарплату в компании Группа компаний АвтострадаДобавить отзыв о работодателе Группа компаний Автострада Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Группа компаний Автострада?
@ Марина ,
Благодарю за отзыв, у меня с Ольгой возникла непонятная ситуацияещё на этапе первого телефонного контакта которая навела на мысль о крайней степени непрофессионализма сотрудника. Решила поискать информацию о компании. Спасибо, что развеяли мои сомнения в собственной оценке происходящего). Удачи Вам в поиске достойного работодателя!
Добрий вечір.
У компанії є обʼєкт., в Броварах!
На цьому обʼєкті працівники служби безпеки роблять що хочуть, також *** своє керівництво, щодо пʼяних, щодо роботи по обʼєкту.
Особливо стосується сторожа Олександра!
Балакає одне! а робить зовсім інше!
Мабуть керівництво це влаштовує!
Але для всіх хороший!
Хочу застерегти тих людей які мають бажання працювати на даному підприємстві. Якщо ви думаєте що екскаваторщик чи водій чи машиніст навантажувача буде виконувати тільки ту роботу, яка в нього прописана в посадових обовʼязках то це не так. Вас будуть змушувати працювати на лопаті або виконувати якусь іншу роботу. Зам гол. механіка особисто давав вказівку змушувати працівників які працюють на техніці брати в руки лопати та кидати асфальт. До звичайних працівників ставлення жахливе. А якщо відмовляєшся виконувати ту роботу за яку тобі не заплатять гроші, то керівництво відразу погрожує звільненням.
Я Габаль О.М. водій Балковоза фірми АВТОСТРАДА хочу підтримати механіка Степанюка Олександра Миколайовича щоб його НЕЗАБИРАЛИ від нас водіїв Тралів, Площадок,Бортових дуже,дуже відповідальна людина з яким легко працювати і робота виконується на ВІДМІННО за свою практику я ще незустрічав такої Людяної,Поміркованої,Відповідальної людини ЗАЛИШІТЬ на далі нам цего МЕХАНІКА Степанюка О.М.з яким дуже легко працювати !!!
Добрий вечір, хочу поділитись своїми враженням!
Обʼєкт у ТОВ ВК Автострада, а саме: Бровари!
Працівники служби безпеки, а саме сторожа!
Їм байдуже на всіх!
Вони слухають тільки своє керівництво!
Також є Олександр! Якому байдуже на всіх!
Олександр *** всіх працівників за алкоголь!
А сам тільки вечір.! у алкогольному сп’янінні.!
А потім ховається від усіх!
Навіть від жінки!
Займається інтимом з одною , а потім їде додому!
Бачити це все було дуже цікаво!
Я вважаю, що рівень охорони праці на Автостраді досить на високому рівні, а всяку ***, пишуть самі злосні нарушителі, до котрим зробили зауваження. може той хто пише всяку хрень самий «законослухняний» робітник?
якби ввели штрафи за порушення охорони праці, то ми б по іншому заспівали
В Броварах є такий олень начальник охорони праці Сергеєв, *** рідкісне. Свою роботу він не виконує зовсім, він навіть не знає в чому заключається його робота, але при цьому дуже вправно вилизує *** начальству, тому їм він дуже подобаєтся. Серед всіх баранів які є, вибрали найтупішого і поставили начальником охорони праці в Броварах. Це ганьба.
Хочу залишити відгук про проходження співбесіди у рекрутера Ольги. Можливо в цій компанії так заведено, зустрічати кандидата і вже своїм відношенням показувати результат співбесіди яка ще не почалась. Так так, і так буває ) таке враження що вона підбирає людей- подобаються вони особисто їй чи ні. Не компанія на 1 місці- а не Дай Бог реально людина може бути на рівні з тобою) Ніякої структури співбесіди, два речення про компанію — і — ну розкажіть про себе. Усьо) Ви серйозно? Ваш керівник чув і бачив як Ви проводите співбесіди? В такій компанії,так 😳 я не думала що можна почати говорити по телефону і вирішувати свої справи, у процесі співбесіди, а потім кандидат ,ще чекає кінця Вашого іншого ! телефонного монологу) і з плесканням в долоні в кінці )) напевно щось порадувало) Я думаю що ця жіночка якщо б їй задали питання сказала — я не я, і такого не може бути. Може) Наче серйозна компанія, класний офіс, і така клоунесса😆 і чесно кажучи, ще що дуже було не зрозуміло — як для людини яка є лицем компанії, яку бачать і з якою розмовляють шукачі першою. Виглядати неохайно. Це відділ Hr у Вас. Купіть дівчині шампунь) Я це пишу не для того щоб образити жіночку. По факту вже) Але )) Автострада Ви точно вразили.!!! А саме погане це коли ваш hr говорить про зворотній звʼязок і його не надає. Я так розумію це не перший випадок. І також читала подібне у відгуках. Навіть якщо людина не відповідає вимогам компанії — так себе не поводять. Будь це — прибиральниця, слюсар, офіс менеджер. …і тд. Честно Автострада, навіть отримавши запрошення на роботу, я б відмовилась, моє відношення до людей до роботи і до свого вигляду ліпше чим я побачила😆А можливо ) це є приклад відношення і керівництва до всього персоналу у цій компанії.
Для шукачів вакансій на будівництві «метро на виноградар»! — Влада передала цей проект Автостраді після знищення метробуду!Автострада,не маючи спеціалістів, найняла знову «менеджерів» з метробуду,які метробуд і знищили,вивізши все обладнання в металобрухт…Тепер тіж самі люди будуть керувати будівництвом метро і надалі…Працював в метробуді 30 років.Постійні затримки зарплати та постійні побори з роботяг…В арматурному цеху доводилось віддавати із зарплати 10 відсотків керівництву.При звільненні не виплатили ані зарплати,ані тим більше розрахункових!Зате керівництво все поголовно поміняло машини та придбало нові квартири!І тепер це керівництво знову набирає робітників…
@ Гость , підтверджую кожне слово! Він там себе божком відчуває, та і не тільки він, багато таких… Відношення до простих робітників жахливе! Вони хтось, а ти ніхто і звати тебе ніяк!!! Якщо йдете на роботу в автостраду, подумайте 100 разів, бо воно вам не треба.
Хтось знає коли буде зарплата за березень?
Кого не спитаю ніхто нічого не знає.Усі лиш знизують плечима.Хотілось би чітко розуміти до чого готуватись
Ребята!!! стройка Автострада в Броварах есть там типа начальник Саша дуже мутна Людина, брехлыва х….ня,постоянно пугает зарплатой,поедиш домой,не дае возможность работать.Провакатор.Хочу шоб узнала вся Автострада.

@Гость, Харчування за свої кошти а за спецодяг вираховують із зарплати….Проживання в вагончику. Зарплата в 2023 р вчасно, відношення до людей ,м*яко кажучи, ніяке
@Гость, ну это же ложь!За 4 года ни разу не было ни задержек зарплаты(немного 02-03.2022г.задержали,так война вообще-то в стране),ни скотского отношения.Работайте хорошо,не крадите и будет хорошее отношение!
Если вы хотите чтобы вам врали,кидали на зарплату,относились как к скоту! Велком!автострада вас ждёт!
Почему при трудоустройстве все говорят то что если нет работы на катке тебя в обязательном порядке ставят на лопату.
@Кто то, Ну это же не правда!Наглая ложь!Зарплата выплачивается стабильно,спецодеждой,обувью работников обеспечивают,питание,проживание тоже.
***та полная, если вы хотите что бы вас на***ли на бабки, работали за спецовку и в целом вас ни в [вырезано] ни ставили — Автострада именно для вас
@Гость, я хочу на роботу у вашу фірму тільки не має вакансій для мене. Автонавантажувач (досвід роботи є офіційним) ескаваторщика досвіду нема офіційного. Може хто порекомендує 0992600286
За 4місяці праці не можна отримати робочі рукавички все повинно бути своє спец одяг також
А що на даний момент по зарплаті? По добово платять чи як? Яка зарплатня у водія самосвала або бензовоза, наприклад? Бо наче людей потребують але не беруть. Певно, чекають на перемогу
Устроился недавно в эту компанию, прошел комиссию сказали ждать до 20 ноября, подождал, звоню, сказали ждать до 1 декабря, теперь до 15….Какае то несерьёзные люди
@Гость, шановний, не всім виплатили і це правда, про затримки заробітної плати правда. За лютий місяць ще відрядження не виплатили і всю заробітну плату, у відпустки піти немає можливості.
Колегі, підскажіть, то що зараз з фірмою? Працює, чи нє? Бо наче людей набирають, але морозяться…
HR відділ просто ганьбить враження від компанії (Вінниця)
Візьміть на роботу людину, яка буде відповідати на дзвінки і давати зворотній зв’язок
Вперше зустрічаю таке некомпетентне відношення
Працював в компанії на посаді виконроба.По якості виконаних робіт хотілось би краще,адже будуємо для себе,але схоже що девіз компанії-«соьгодні багато,а завтра -ще більше».По факту маємо великі обсяги робіт при мінімумі працівників,отже на деякі аспекти якості мусиш закривати очі.По зарплаті та вчасності виплат-все було на належному рівні до війни,а війна розставила всі крапки над «і».З березня місяця частина працівників залишилась працювати на компанію,а підприємство не платить за своїх людей такий важливий особливо зараз ЄСВ,працюючі працівники втрачають страховий стаж і не тільки…Репутація та довіра до компанії,яку заробляли всі працівники роками-втрачена
@Гость с другой планеты, отчет за второй квартал подаётся до 9 августа
@Гость с другой планеты, абсолютная ложь!Зарплату всегда платили вовремя,без задержек до начала войны.Действительно людей уволили и все выплатили.А по некоторым высказываниям,видно что вы и не работаете в Автостраде,потому что знали бы,кто работает в бухгалтерии и когда был сдан отчет.Вы явно «с другой планеты»…
Зарплату начали задерживать с конца 21го года.По словам с начала 22го,подняли командировку,но за январь и февраль не оплатили по сей день.Сказали увольнение по соглашению сторон из за войны.Так не выплатили то что полагается!!!Испортилась очень фирма!По сей день не подали отчёт за 2й квартал в налоговую,и биржа говорит что платить будем когда фирма все бумаги подаст!!Бухгалтерия-сидят молодёжи и друг на друга пинают когда спрашиваешь касательно выплат!!!Не советую туда идти работать если в начальстве нет родственников!!!
Толку з того відділу персоналу, 3 тижні трубки не беруть
Компанія всі роки, які я в ній працюю платила справно, дійсно зараз у відпустці за власний, але причину то ми всі знаємо!!!!
Та як це мовчать, може ви не там працюєте?! все доступно пояснили. да, є затримки з зарплатою, що ви хотіли? Війна в країні!
Люди 3 місяці сидять в невідомості. Ні грошей ні торби!! Взагалі нічого не кажуть, мо вже позвільняли заднім числом.
@Гость, тож заплатили. просто з затримкою.
Компанія кінула всіх своїх робочих по зарплаті за лютий березень квітень місяць як не стидно все таки програма призедента України
А що з камандіровкой кинула нас фірма за лютий місяць як вам не стидно Людмила вірили вам
Просто кинули людей, дітей!!!після перемоги треба гуртом до суду подавати. А божий і людський суд вы вже отримали! С***и!!!
Видаляють коменти. Де зарплата за лютий?! Цікаво на них можна зібратися і подати до суду.
Незнаю як там у всіх все шикарно і класно і смачно. Часто крадуть часи, командирочні постійно майже затримують. За поїсти (смачно) це вже напевно як кому повезе, тому стараємся якось самі готувати. За лютий досі зарплати не має, відвіз гроші за дорого, пітаніє, а зарплату не дали. Забрали захищати нашу Україну,дома жінка з двома дітьми без грошей. Супер компанія, надіюсь вам це вернеться.
За лютий зарплату досі не виплатили. Де совість. Комусь дали комусь ні, не вже ми не такі люди як остальні.
Тепер мені просто здається що компанії на робочий клас насрати вони вкрали всі гроші і свалилитза кордон
Компанія скажіть будь ласка а зп то буде чи ні за лютий місяць
Війна. А організація тупо мовчить!! У людей родини!!
А коли буде зарплата за лютий місяць 2022року вже 9 число а зарплати не має і камандіровку теж не виплачують
@ Гость , звертайтесь у відділ персоналу 050 490 94 55 або 050 655 50 57.
Какустроится к вам на работу? Знакомый в другой области уже год работает и по рассказам очень доволен, я бы тоже сюда хотел
Всегда найдутся те кому все не нравится и вечно не довольніе. Можете спокойно ити сюда на работу, к работникам относятся лучше чем во многих других строительных конторах, платят хорошо, еда, роба бесплатно, начальство как везде
@ Віталій , Ви,мабуть,посаду диспетчера путаєте з посадою начальника дільниці)))Чи ця людина і обовязки начальника дільниці виконує? Ви,шановний,чогось наплутали.
Працюю другий рік,дорожній робітник,все нічого,є плюси,є мінуси-як всюди…але!діспетчер(раденськ)Євген,хто стикався,давайте на чистоту!!!!це хто?царя і бог автостради???чому нема управи?чому не приймаються заходи?чому всім зрізають часи?а щоб не зрізали,потрібно знайти підхід до пана Євгена Григоровича?за майже 2роки праці,я таке бачу вперше!
Умеют роботать, уважают робочий персонал. Всегда оперативно помогут в решение проблем, ценят труд, оплата всегда чесная, только офицалка, премии, больничные, страховка платится без проблем