Арматурник
Киев
Група Компаній АВТОСТРАДА – це потужне сучасне українське підприємство, в якому запроваджені всі європейські стандарти. Ми здійснюємо капітальний ремонт та будівництво доріг будь-якої складності. Наша запорука успіху – власний парк нової техніки від найкращих світових виробників та сильна команда професіоналів з великим досвідом роботи в галузі Отзывы о работе в Группа компаний Автострада, зарплатыВакансии 30 200 – 36 800 грн
22 650 – 27 600 грн
Арматурщик 1 25 000 грн Водитель 1 30 000 грн Грейдерист 1 22 000 грн Дорожный рабочий 3 20 000 грн Машинист экскаватора 1 30 000 грн Оператор БСУ 2 20 000 .. 30 000 грн Сварщик 1 15 000 грн Электросварщик (НАКС) 1 45 000 грн Добавьте зарплату в компании Группа компаний АвтострадаДобавить отзыв о работодателе Группа компаний Автострада Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Группа компаний Автострада?
Толковий бригадир, збитий колектив. Найскладнішим був демонтаж старого покриття, бо знімали до глини. Причому керівник завжди з розумінням ставиться до робітників ну і звичайно приємно завжди отримувати бонуси і премії за виконану роботу вчасно по сроках
Ходив на співбесіду на менеджера у відділ маркетингу, поки не знаю пройшов чи ні. Дівчина на ресепшні привітна, одразу запропонувала чай-каву, офіс показала.
Офіс просторий, світлий, місця багато.
Колектив досить молодий, всі дуже прикольні і доброзичливі.
Співбесіду проводила молода ейчар Катерина.
Всі питання чіткі і по справі, видно що хлопці шарять в темі. Хотілося б отримати досвід роботи в такому колективі, перше враження поверхневе, але мені сподобалося.
Хорошие условия труда, достаточно высокие требования к безопасности на объектах, материально-техническое обеспечение действительно на высшем уровне.
В Автостраду следует идти за хорошим опытом. Задачи местами интересные, иногда очень нетривиальные. Творческий подход приветствуется, но редко реализуется на практике.
Коллектив очень приятный в инженерии, в маркетинге немного хуже. Сильная дифференциация сотрудников и руководства: есть безумно умные и увлеченные спецы, но также присутствуют откровенные профаны.
Я пришел год назад устраиваться на вакантное место старшего техника в Виннице. На тот момент уже имел шестилетний опыт на аналогичной работе. Ничего нового не узнал на обязательной стажировке. Зато оформили на работу без заминки. Всё остальное — получше прежнего места. Порядок, дисциплина, грамотное руководство и регулярная оплата.

Ніколи не залишав відгуків про компанії в яких працюю/працював, хоча деякі варті серйозної критики. Але тут напишу пару добрих слів. Працюю в компанії вже більше року. В цілому всим задоволений, усе на гідному рівні, інколи навіть більше ніж.
Дуже професійні та приємні люди! Раніше я ніколи не був на таких приємних співбесідах.Склалося дуже гарне враження про команду під час спілкування з HR, але це підтвердилося вже після спілкування з безпосереднім курівником.
Працюю в компанії Автострада вже три місяці, чому безумовно дуже радий. Чудовий колектив і команда професіоналів допомогли швидко включитися в проектну роботу. Це сучасна, сильна і стабільна компанія, яка дбає про своїх співробітників і дозволяє їм рости і розвиватися професійно.
Працюю у Автостраді, будуєм зараз окружну в Золотоноші. Кажу від себе що умови для такої роботи найкращі що я бачив і зарплата висока 2 раза на місяць
Зарплата немаленькая и условия работы очень хорошие, как для Украины. Техническое обеспечение на высшем уровне.
Та нормальна компанія.Всі працюють багато, тому не встигли може. По собі знаю
Довго не брали трубку на третій день відповіли (перезвоніть через 5 — 10 хвилин) далі знову не беруть трубку.