Группа компаний Автострада

Группа компаний Автострада

Група Компаній АВТОСТРАДА – це потужне сучасне українське підприємство, в якому запроваджені всі європейські стандарти. Ми здійснюємо капітальний ремонт та будівництво доріг будь-якої складності. Наша запорука успіху – власний парк нової техніки від найкращих світових виробників та сильна команда професіоналів з великим досвідом роботи в галузі

Отзывы о работе в Группа компаний Автострада, зарплаты

1 2 3
  1. 7 августа 2020

Толковий бригадир, збитий колектив. Найскладнішим був демонтаж старого покриття, бо знімали до глини. Причому керівник завжди з розумінням ставиться до робітників ну і звичайно приємно завжди отримувати бонуси і премії за виконану роботу вчасно по сроках

2. 6 августа 2020

Ходив на співбесіду на менеджера у відділ маркетингу, поки не знаю пройшов чи ні. Дівчина на ресепшні привітна, одразу запропонувала чай-каву, офіс показала.
    Офіс просторий, світлий, місця багато.
    Колектив досить молодий, всі дуже прикольні і доброзичливі.
    Співбесіду проводила молода ейчар Катерина.
    Всі питання чіткі і по справі, видно що хлопці шарять в темі. Хотілося б отримати досвід роботи в такому колективі, перше враження поверхневе, але мені сподобалося.

3. 3 августа 2020

Хорошие условия труда, достаточно высокие требования к безопасности на объектах, материально-техническое обеспечение действительно на высшем уровне.

4. 31 июля 2020

В Автостраду следует идти за хорошим опытом. Задачи местами интересные, иногда очень нетривиальные. Творческий подход приветствуется, но редко реализуется на практике.
    Коллектив очень приятный в инженерии, в маркетинге немного хуже. Сильная дифференциация сотрудников и руководства: есть безумно умные и увлеченные спецы, но также присутствуют откровенные профаны.

5. 29 июля 2020

Я пришел год назад устраиваться на вакантное место старшего техника в Виннице. На тот момент уже имел шестилетний опыт на аналогичной работе. Ничего нового не узнал на обязательной стажировке. Зато оформили на работу без заминки. Всё остальное — получше прежнего места. Порядок, дисциплина, грамотное руководство и регулярная оплата.

6. 21 июля 2020

Ніколи не залишав відгуків про компанії в яких працюю/працював, хоча деякі варті серйозної критики. Але тут напишу пару добрих слів. Працюю в компанії вже більше року. В цілому всим задоволений, усе на гідному рівні, інколи навіть більше ніж.

7. 16 июля 2020

Дуже професійні та приємні люди! Раніше я ніколи не був на таких приємних співбесідах.Склалося дуже гарне враження про команду під час спілкування з HR, але це підтвердилося вже після спілкування з безпосереднім курівником.

8. 16 июля 2020

Працюю в компанії Автострада вже три місяці, чому безумовно дуже радий. Чудовий колектив і команда професіоналів допомогли швидко включитися в проектну роботу. Це сучасна, сильна і стабільна компанія, яка дбає про своїх співробітників і дозволяє їм рости і розвиватися професійно.

9. 12 июля 2020

Працюю у Автостраді, будуєм зараз окружну в Золотоноші. Кажу від себе що умови для такої роботи найкращі що я бачив і зарплата висока 2 раза на місяць

10. 7 июля 2020

Зарплата немаленькая и условия работы очень хорошие, как для Украины. Техническое обеспечение на высшем уровне.

11. 17 июня 2020

Та нормальна компанія.Всі працюють багато, тому не встигли може. По собі знаю

12. 2 декабря 2019

Довго не брали трубку на третій день відповіли (перезвоніть через 5 — 10 хвилин) далі знову не беруть трубку.

Вакансии

Сварщик 1
Электросварщик (НАКС) 1

Добавьте зарплату в компании Группа компаний Автострада

Добавить отзыв о работодателе Группа компаний Автострада

Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Группа компаний Автострада?