KIM — Це Компанія, метою якої є комплексне забезпечення лікувальних закладів України найкращим медичним обладнанням. Ми пропонуємо новітні технології, які підвищують рівень піклування про пацієнта. Отзывы о работе в Kim Medical, зарплатыДобавьте зарплату в компании Kim MedicalДобавить отзыв о работодателе Kim Medical Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Kim Medical?
З початку війни компанія підтримує нашу країну, я дуже вдячна за те що не покинули мене та у важкий момент допомагали та підтримували.
В перший день, ці люди зателефонували та підтримували Кожен день! Власники весь рік сплачували гроші до мого переїзду в Німеччину, продовжували підтримувати мою родину. Дуже дякую і коментарі яки тут прочитала, просто брехня та точно написані недобросовісними людьми, може образилися на щось. Але я від себе можу сказати Дуже велике дякую від мене та моєї родини.
Дуже вдячний компанії за отриманий досвід та постійне навчання.
Зп вчасно, крі реальні та зразумілі, бонуси кожен місяць, якщо перевиконав план.
Співбесіда в декілька етапів, навчання 5 днів сплачує сама компанія, а не ти, Ви може не зразуміли😅
Шарашка. Компанії від сили рік як бізнесу. До цього власники просто вдвох як дилери працювали.
Не дотримуються домовленостей, не виплачують бонуси з продажів, якщо не виконав план (який систематично завищується щомісяця, щоб досягти його виконання було нереально), беруть людей без досвіду, не навчають, не пояснюють нічого. Абсолютно неадекватний KPI — холодні дзвінки/походи по клініках із пропозиціями раптом купити щось за $50 000 — за невиконання штрафи із зп. 5 маркетологів/сммників, які нічого не роблять, нічого не розуміють у маркетингу і просто ведуть сторінку власниці. Вихлопу з них ніякого — клієнтів не надають — шукай сам як хочеш.
Запросили на онлайн співбесіду (з ворк.юа).На співбесіді зібрали чоловік шість таких самих «лохів» і давай їздить по вухам які вони круті. Через 15 хвилин «води» виявляється, що обовʼязково треба пройти платні курси (2500 грн)