Крюковский вагоностроительный завод

Крюковский вагоностроительный завод

ПАО «Крюковский вагоностроительный завод» по праву считается одним из крупнейших и старейших производителей транспортных средств, в том числе подвижного железнодорожного состава, в Украине.

Отзывы о работе в Крюковский вагоностроительный завод, зарплаты, вакансии

1. 31 Янв 2024

Корупція, це коли під час війни, без конкурентів проводиться якби тендер, після якого віддають заказ одному очаснику. При чому, ціни не відповідають дійсності, вагони подорожчали на 14 мільйонів за одиницю. Ось тут можна роздавать мільйони прєхлєбатєлям згідно цивільно-правових відносин і на откати ще хватить. Оце корупція, а булочку свою з’їж і забудь

2. 31 Янв 2024

Коли вже цієї коррупції не буде? Скрізь одна коррупція. Яскравий приклад, коли ідеш в столову КВСЗ, то там тобі стараються вбити в чек котлету яку не їв і оплатити її. А коли в столовій купляєш булочку і ідеш в буфет, то з подивом дізнаєшся, що на цю ж булочку в буфеті йде націнка 20-50%. І так кругом все по заводу. Начальство каже встановили тобі по графіку вийти в четверг. Відпрацьовуєш четверг, а потім дізнаєшся, що тобі за нього не заплатять, бо йде коригування робочого графіку…

3. 29 Янв 2024

Пройшли ті часи, коли завод жив новими розробками, коли люди горіли і фонтанували новими ідеями і впроваджували нову техніку. Навіть без воєнного стану, люди працювали з великим бажанням і натхненням. Зараз до керівництва прийшли ділєтанти, які не мають до розробок майже ніякого відношення, але чомусь вважають себе геніальними, при цьому займаються не ділом, а склоками, інтригами і цькуванням тих, хто ще щось вміє робити. В колективах в пошані лише лояльні і жоп#лизи, впринципі лише такі і залишилися. Больно дивитися на що перетворився такий завод, який ще недавно був дійсно гарним підприємством (((

4. 29 Янв 2024

Абсурд набирает новые формы. Сначала 24.01.24 должно было состоятся заседание в суде по возврату предоплаты за вагоны метро 11577000 грн., а 06.02.24 — об отмене решения по контракту на поставку. Если предоплату метрополитен вернет, то о каком возобновлении контракта может идти дальше речь? Теперь, суд по возвращению предоплаты перенесли на 28.02.24… до высококвалифицированных и высокооплачеваемых юристов КВБЗ дошло, что они обо💩💩💩 в очередной раз. Ну ничего, согласно цивильно-правовых договоров 1280000 грн. вынагороды все-равно зайдет на счет главного юриспрудента

5. 28 Янв 2024

Я так прикинув, скільки обійшлась підготовка тендеру на вагони метро:
    1. 25 чол. приблизно було задіяні.
    2. Середня оплата за місяць переработок до 30000 грн.
    3. За місяць 25 чол. приблизно могли отримати: 750000 грн.
    4. За рік: 9000000 грн.
    5. За пять років: 45000000 грн. за проработку тендера на вагони метро.
    Тобто 45 млн. гривень могло бути оприходовано, і ще близько 11,5 млн. грн. должні як залог за проработку питання.
    Інші затрати — на суди, командіровки, і т. д. можна взагалі не вчитувати, оскільки сума набігає дуже солідна.

6. 27 Янв 2024

Так, дискримінація в оплаті праці на заводі процвітає. Одні працюють, і їм 2000 грн. за місяць заробітної плати нараховують, а інші толком не працюють і отримують 2000000 грн. зарплати. Різниця оплати праці в 1000 раз! Приниження, дискримінація, цькування поширюється тільки на працюючих. Якщо ти працюєш на заводі, тоді ти раб, а керівники думають, що ти їх власність. Якщо працюєш на заводі, то себе не поважаєш. Не раджу тут працювати.

7. 27 Янв 2024

Ветеранам — 200 грн., робітникам — мінімалку, а собі по 2 мільйони!? Ну і скоти, падли і мразі!!! Шоб ви нажрались вже раз і назавжди

8. 26 Янв 2024

— 223 грн та 74 грн – його проценти у банках. А скільки ж тоді дипозит, якщо % в банках впали. Тобто люди заробляють на заводі. Тому можна приглашати на завод, і всім показувати скільки співробітники заводу заробляють.

А ось іще один бєдолага…

9. 26 Янв 2024

Особенно умиляет — пенсия, и зарплата жены в квсз. Ее там хоть раз кто-нибудь видел? Если да, то в каком подразделении 😁

10. 26 Янв 2024

А ви ходітє, за кіслую баланду…

Доходи за 2021 рік:

— 560 тис 922 грн – зарплатня з основного місця роботи у ТОВ «Юртрансервіс»,

— 1 млн 280 тис 798 грн — гонорари та інші виплати згідно з цивільно-правовим правочинами у ПАТ «Крюківський вагонобудівний завод»,

— 44 тис 794 грн — заробітна плата за сумісництвом у Кременчуцькому державному університеті ім. М.Остроградського,

— 159 тис 597 грн – його пенсії,

— 182 грн — подарунки дітям на Новий рік у Первинній профспілковій організації ПАТ «Крюківський вагонобудівний завод»,

— 223 грн та 74 грн – його проценти у банках,

— 114 тис 209 грн – річна зарплата дружини у ТОВ «Перший регіональний фондовий дім»,

— 79 тис 224 грн — заробітна плата дружини за сумісництвом у ПАТ «Крюківський вагонобудівний завод»,

Серед готівки – 150 тис дол США, 950 тис грн та 10 тис євро.

11. 25 Янв 2024

Завод нічого не випускає, але усі негідники, вори і всяка шалупонь ходять 5-ть днів на тиждень. І їм ще й платять. Ну не абсурд?

12. 22 Янв 2024

Ну як вагони, стоять, нержавіють, як і має бути для нєржавєйки. Правда голуби і заводські коти їх трохи підобісрали знаружі і знутрі, а так нічого, можна ставить сідушки, підкатувать тєлєжки, красить і продавать, як асінхронніки.

13. 20 Янв 2024

А як там вагони метро з нержавійки для пітера та москви які будувалися в 2016-2017 роках? КВБЗ побудувало кузова, і виставило їх за ЦЗЛ як непотріб, обладнання для цих вагонів списали. Гроші за виконану роботу поділили керівники. Скільки раз керівництво напрямку метро їздило в рашку на поклін і скільки туди грошей уйшло? І це все вже після 2014 року. Але все рівно потім за це все керівництво отримало премії, надбавки, ще й повісили потім на дошку пошани як взірець.

14. 20 Янв 2024

Ха! Точно. І ще технологи порозбігалися з усіх цехів! Да. Оце контора. А за забором так хвалять її, що краще підприємства на землі не знайти

15. 20 Янв 2024

Начальник цеху в якому будували пасвагони теж звільнився. Хто буде будувати ті що заказали поки що залишається загадкою. Але залишилися лише толкові, нач. цеха теж знайдуть

16. 20 Янв 2024

Колєги, а чи можна поцікавитися де зараз знаходяться 100 нових вагонів, побудованих вашим заводом у 2021-2022 роках? Залізничники кажуть, шо частина їх стоїть уже під забором? Так це чи ні?

А шо ви хочете? Як вони мають нормально обслуговуватися, коли навіть начальник сервісної служби звільнився звідти. Бордельєро там ще те, але про це не можна казати. По звітам все відмінно функціонує

17. 17 Янв 2024

18. 17 Янв 2024

В кожному підрозділі є пару-тройку [вырезано], які мають доплати, льготи, бронь і усе інше, які ходять на п’ятиднєвку стабільно, і при коронавірусі, і при воєнному стані. А хто їх визначив? 🤔 Правильно, — пара-тройка інших [вырезано]

19. 17 Янв 2024

Вже можна говорити про «добровільне» рабство створене на заводі. «Кучка феодалів», возомнівших себе ними, гнобить усіх: робітників, службовців, інженерів, обслуговуючий персонал і ін., повністю «забувши про берега». Простий люд ходить сюди, як раби на галєру, за комуналку і баланду, яку ще подають в столових заводу. А «феодали» і їх прихлєбатєлі доволі непогано себе почувають, ні в чому собі не відмовляючи. Доки ми будемо це терпіти!?

20. 15 Янв 2024

Уже хоть одна страна заказала, даже не европейская, можно из малоразвитых стран африканского континента хоть один такой вагон?

21. 14 Янв 2024

Не буде толку на заводі. Те, що ви запрошуєте, не значить , що як завжди не надурите. Оформляйте тоді записку на внос інструменту. Чого ви можете навчити, корупції?

Все оформимо. Приходь на прохідну. Скажи, що на ІЗ, до Савченка. Все буде чікі-пукі. І інструмент винесеш назад. Не бійся, будь смєлєй!

22. 14 Янв 2024

23. 13 Янв 2024

А ще завод міг би виготовляти протитанкові їжі. Металу для цього багато не потрібно, на крайній випадок можна все це виготовляти з відходів. Чи і це на заводі вже зробити не зможуть? Немає акцепту?

Завезли акцепт на завод і трохи металу. Будем робити єжі. Запрошуємо сварщиків і слєсарєй до співпраці. Бажано зі своїм інструментом. Досвід роботи не вимагається. Всього навчим.

24. 10 Янв 2024

25. 9 Янв 2024

А цього пізд#ка просто підставила адміністрація. Відправила в ТЦК, і поїхав хлопчик х#йзна куди (((

26. 9 Янв 2024

Завод розвалюєцця, благодаря таким сотруднікам, як:

А что он натворил? Испортил банано-прачечный комплекс? Или замазал «Чистый шлях»? Мы где-то видели этого чувака. Возможно в Анталии

27. 9 Янв 2024

Завод розвалюєцця, благодаря таким сотруднікам, як:

28. 9 Янв 2024

Вже окрім пі***нга дєнєг перестали получаться навіть вагони, інші вироби, придумані на «уроках труда», взагалі канули в Лєту. Вакуумні пилососи, «Чистий шлях», банно-прачечні комплекси надійно похоронені талановітими коровніками. Що далі?

29. 8 Янв 2024

День прошел

Число — сменилось,

А них#я не изменилось.

Стабильность на КВСЗ!

Ну хоть зарплата на карточку пришла, за 12 «рабочих дней»

30. 7 Янв 2024

Повномасштабне вторгнення триває вже майже 2 роки, хотілося б запитати, як йде розвиток перспективного напрямку — пасажирського вагонобудування? Які напрацювання є за ці два роки? Чи може освоєно нові моделі вагонів? Може візків? Окрім бла-бла-бла, шо ми можемо, ми будемо, ми досягнемо і т.п.
    Є якась конкретика?

31. 6 Янв 2024

Чекаємо на результати…

32. 6 Янв 2024

Так, ВСЕ пішло на премії Постільняку і донати на ЗСУ. Собі нічого не лишили. Бо ми — зберігаємо традиції, незважаючи на ракетні обстріли ЕСЦ і ЦЗЛ 😔

33. 5 Янв 2024

Гостья :
    Для когось складний час, а для когось — не дуже.Ви бачили яку крутезну тачку собі прикупив зам.технічного директора Постільняк? Поки ми ходимо на роботу по 2 дні в неділю, керівники заводу «в поті лиця» трудяться на благо своїх примхів. От хто неперевершений працівник!

Жалуйтеся в службу довіри на тих, хто не заслужено купив авто або хатинку https://www.kvsz.com/index.php/ua/kontakti/kerivniki

34. 5 Янв 2024

@Гостья,
    А колись навіть виганяли із заводу, не буду називать кого, за то шо купив собі новеньку тойоту. А зараз напевно фарту масть пошла )))

35. 5 Янв 2024

36. 30 Дек 2023

В такий складний час для країни, хочеться щиро привітати колектив, який 3 (три) роки «розробляв» вагони метро-труба! Коли близько 30 чоловік сумлінно ходили по 5-ти днєвці і отримували зарплати і премії, доки інші сиділи вдома за свій рахунок. Вітаємо вас! Ви — неперевершені. Бажаємо й надалі так само «вигравати» тендери, не дивлячись ні на що!!! З Новим роком! З новим «щастям»!

37. 30 Дек 2023

Укрзалізниця обіцяла заказати 144 пасажирські вагони, а замовила тільки 66. Чи буде доказаказано інші 78 вагонів? І коли то планується?

38. 28 Дек 2023

Так а АРМА знайшла управителя на 25% акцій КВБЗ? Бо щось в новинах нічого немає по даному питанню. Якшо буде розпродаж акцій то хоч повідомте, я куплю

39. 28 Дек 2023

Цікаво, чи підуть дамми після вчоряшнього корпоратіву через декілька місяців у дєкрєт? І чі деякі хльопці з ТУ не розлучаться, заради нових діточок 🤗

40. 27 Дек 2023

Не будують бо завод перейшов з IGBT-транзисторів на SiC технології. Але зараз в країні ніхто ще не може обслуговувати таку техніку. Тому надіємося, що згодом повернемося до цього питання.

41. 27 Дек 2023

А чи буде в нас третій ЕКР-1? Вроді ж гарно їздять перші два, не ламаюцця. Чого не будувати ще? Пасажири позитивно відгукуються про них

42. 27 Дек 2023

Якось дивно, раніше на заводі будувалися і вагони, і пасажирські і вантажні. Кожного року по декілька моделей і найменувань, якось збудувалися аж 2! електропоїзди, і дизель-поїзди, а тепер чогось вже — ми немоооооожемо. Що трапилося?

43. 26 Дек 2023

@Гостья, 3,2 млрд. грн. просто ушло в трубу. Ничего будем надеятся на харьковский тендер. Всё таки ещё варианты есть.

44. 26 Дек 2023

Ухилянти з КВБЗ користуються тим, що нинішній місцевий нач. ТЦК та СП виходець із заводу. Miracle!!!

45. 26 Дек 2023

До речі, елєктропоїзда і дізєльпоєзда — теж ВСЬО ((( Лишається старий добрий пасажир, розробки початку 2000-х років, і то, доки це вигідно для піару «мальчиків в кедах» з УЗ і Мінінфраструктури

46. 26 Дек 2023

Цікаві діла відбуваються. На сайті заводу найвищі очільники привітали колектив зі святами та підвели підсумки року. Згадали за «перспективну» галузь пасажирського вагонобудування, в якій стався якийсь прорив? 🤷, вкратце про вантажне вагонобудування, навіть про постачання теплоносія на Раковку. А ось про молоду та перспективну галузь — метробудування з ескалаторами разом, взагалі — НІ СЛОВА 🤔 Як же так? Їй же було он недавно 25 років, її плекали як дитинку… Дивно якось 🙄 Чи поклали в ⚰️

47. 25 Дек 2023

Чтобы не было лишних инсинуаций на тему тендера — проблемы возникли не по вине технических служб предприятия. Остальная информация будет предоставлена позже на официальном сайте.

48. 25 Дек 2023

Так и планируется 06.02.2024 г., в 11:20, но к сожалению в закрытом режиме. До этого времени ничего и не ждите.

1. 6 Сен 2025

Інтерв’ю Ганни Кудіяренко у директора заводу Крамаренкового:
    — Максім Вікторович, а правда шо ви лаурєант Госпрємії?
    — Да!

Помощник руководителя 1
Супервайзер 1
Уборщица 1
Швея 1

Добавьте зарплату в компании Крюковский вагоностроительный завод

Добавить отзыв о работодателе Крюковский вагоностроительный завод

Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Крюковский вагоностроительный завод?