Lookfort

Lookfort

comment Отзывы: 5
location_on ,

LOOKFORT — переможець Ukrainian Business Award 2022-кращий постачальник одноразового посуду та пакування.
Компанія з 2018 року співпрацює з гуртовими базами, підприємствами, дистриб’юторами та закладами України. За цей час ми здобули довіру понад 6000 клієнтів, зібрали команду та розширили асортимент зі звичайного посуду до 2000 різноманітних позицій.

Отзывы о работе в Lookfort, зарплаты, вакансии

1. 13 Фев 2026

Працювала декілька місяців, і то було найкраще місце в якому колись доводилось працювати. Нажаль вимушено переїхала в інше місто. Лукфорт місце де людей люблять, поважають і справидливо оцінють!

2. 12 Фев 2026

Проходила співбесіду в компанію у hr Вікторії на посаду менеджера з продажу. На її питання щодо сімейного статусу (заміжня і чи є діти), поставила зустрічне запитання, як впливає на рівень знань і досвіду. На що почула відповідь, що без статусу заміжня дівчата більш вітряні. На питання щодо конкретних умов праці, орієнтовний KPI, середній чек у штуках чи грошах у відповідь отримала розповідь щодо продукції компанії. На той час було зрозуміло, що ці питання краще задати безпосередньому керівнику відділу продажів. Вона назначила повторну співбесіду з керівником, де було зазначено тільки час. Не було інформації про адресу проходження співбесіди чи посилання на онлайн співбесіду та контактів з ким буде проходити та співбесіда. В день проходження через 12 хвилин після типу початку тої співбесіди, Вікторія подзвонила і запитала де я. Скоріш керівнику розповість, що такі кадри їй попадають невідповідальні. Хоча все що відбулось, показує незадовільний рівень рекрутера.

3. 9 Фев 2026

Проходив співбесіду у цій компанії.Враження залишилися позитивні.Сама співбесіда пройшла у форматі цікавого діалогу, а не іспиту. Дуже сподобався професійний підхід до відбору кандидатів.На жаль, не пройшов за вимогами до досвіду, але вдячний компанії за приділений час.
    HR дуже приємна дівчина ))

4. 9 Фев 2026

Крута компанія! Дуже хотіла потрапити туди на роботу, але, на жаль, не маю достатнього досвіду. Проте, як на мене, це компанія з класними можливостями. Тому підтягуємо скіли — і знову на співбесіду!

5. 29 Янв 2026

Не стикайтеся з цією канторою!
    Фірмовий HR це дівчуля, яка *** у вуха і про ЗП і про графік і про бо норму годин, не скаже що начальник буде вас посилати на три букви, і не тримати за людей.
    На чесну ЗП не розраховуйте! Вчасні виплати це теж не про цю фірму ! Хочете грошей — шукайте нормальну компанію.

Добавьте зарплату в компании Lookfort

Добавить отзыв о работодателе Lookfort

Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Lookfort?