Материк, мережа гіпермаркетів

Материк, мережа гіпермаркетів

Мережа сімейних гіпермаркетів “Материк” працює на ринку вже більше 15 років.
Ми пропонуємо широкий асортимент одягу та взуття для всієї родини, великий вибір білизни, текстилю, посуду та іграшок для малечі. Наша найголовніша перевага – це якісний товар за доступними цінами.
Наші гіпермаркети раді вас вітати в таких областях, як: Київська, Черкаська, Полтавська, Житомирська, Вінницька, Рівненська, Хмельницька, Івано-Франківська, Львівська. Наші гіпермаркети займають площу від 400 до 1600 кв.м. Загальний асортимент налічує близько 67 000 артикулів.В нас працює більше 500 співробітників, які раді допомогти обрати кожному покупцю необхідний розмір, колір, фасон та аксесуари.

Отзывы о работе в Материк, мережа гіпермаркетів, зарплаты

1. 4 сентября 2025

Мережа гіпермаркетів заснована двома власниками: чоловіком в дружиною. Миронов Володимир Григорович та Чупракова Ірина Миколаївна. На них також працює брат Андрій Григорович і купа коханок власника. Самі власники з Лубнів і магазини вирішили відкривати в таких саме провінційних містах.
    Магазини розташовані в Кагарлику, Миронівці, Городище, Канів, Корсунь, Сміла, Шпола, Тальне, Умань, Дубно, Ватутіно, Ладижин, Тетіїв, Шепетівка, Полонне, Самбір, Стрий, Пирятин, Коростень, Звягель та інших
    маленьких містечках.
    Основне- компанія не платить податки. Працює на купі ФОПів. Співробітники не оформлені офіційно. Працівників звільняють одним днем. Відпускні та премію не заплатять 100%, х шанс і залишитись без зарплатні. Компанія як з 90х років, мислення у власників провінційне, психологічні проблеми є у всіх членів "родини"

Добавьте зарплату в компании Материк, мережа гіпермаркетів

Добавить отзыв о работодателе Материк, мережа гіпермаркетів

Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Материк, мережа гіпермаркетів?