Мережа сімейних гіпермаркетів “Материк” працює на ринку вже більше 15 років. Отзывы о работе в Материк, мережа гіпермаркетів, зарплаты, вакансииПродавец 1 18 000 грн Добавьте зарплату в компании Материк, мережа гіпермаркетівДобавить отзыв о работодателе Материк, мережа гіпермаркетів Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Материк, мережа гіпермаркетів?

@ Гость ,
Оце просто огидний треш
@ Тетяна , киньте посилання на тікток синочка, будь ласка, аж цікаво стало, хочу глянути!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Найконченіша контора з усіх з якими стикалась. Закуповують в Китаї дешеве *** за три копійки, продають з 400% накруткою.
Коли бачила ціни закупівлі і ціну продажу, то просто розмір накрутки на голову не налазив.
Уявіть, купили футболку за 100 грн, продали за 550. На пропозицію зробити розпродаж чи акцію — ні, задавимось від жаби, але ціну не скинемо.
Куртку купили за 300, продають за 1200. Знижки в кінці сезону? Ні, ти шо, краще на склад покладемо, хай миші з’їдять, а ми роками будемо продавати неактуальне застаріле *** за великий прайс.
В материку вдягаються тільки бабусі за 50 років без смаку. Молодим і з смаком краще знайти інший магазин.
Ну а тим, хто там працює мабуть просто важко іншу роботу знайти. Але все одно доведеться, бо людей за людей там не вважають.
@ Анонімний , о, підвалили відгуки працюючих робітників. Нічого, вас звільнять одним днем — прийдете писати правду.
А якщо ви сидите 10 років і нічого не робите і думаєте що це не буде стосуватись, то ви також помиляєтесь. Миронови та Чупракова не цінують нікого, окрім грошей.
Була в магазині «Материк» в Шепетівці,дуже все сподобалось,персонал на висоті,обслуговування взагалі класс,не розумію чому такі негативні отзиви про дану мережу,дівчата всі привітні,відразу видно чудову роботу керівників,не пишіть не правду люди добрі…якщо вас хтось десь образив,то не треба всіх порівнювати з іншими. В цілому,я вважаю,що це одні із кращих магазинів в данній мережі. Дякую,і взагалі,якість речей дуже гарні.
Працювала в гіпермаркеті Материк 4 місяці і за цей час такого ще не бачила і надіюся більше не побачу . Особливо мене здивувало яке жахливе відношення до людської праці . Після того як я пішла з магазину керуюча почала лити бруд і розповідати усім яка я «не хороша і що мені не вистачало , зарплату отримувала від 20 тис і як гарно до мене ставилися і все такого плану але головне ніхто не говоре про систему де працівники працюють .
Працювала в одному з магазинів. Керуюча в нас була нормальна, з нею і домовитись можна було і поговорити. Одного разу зайшла до неї в кабінет, коли в неї була нарада. Як так кричала якась директорка Людмила Володимирівна! Як бешена пилорама всіх *** обкладала! Таке відчуття що ніхто в мережі не працює окрім неї!
Через півгодини вийшла до нас наша керуюча і сказала що її звільнили.
А за нею і половина колектива пішла, бо атмосфера в компанії жахлива, відносяться як до ***,звільнити та оштрафувати можуть за будь що.
До речі. Ірина Миколаївна з рососії. Володимир постійно їздить в Казахстан та інші країни, може і в рососію також.
Розповідає, що допомагає зсу, але того ніхто ніколи не бачив. А ось як він не платить податки — ото бачили всі.
Які тут ще можуть бути висновки.
Володимир та Ірина, а також інші члени їх родини (брат з комплексами, огидний синочок з тіктоку) — рагулі без освіти, без розуміння бізнесу, купують якихось консультантів, але взагалі не розуміють про що ті кажуть. Єдиний їх успіх — то не сплата податків, економія на персоналі, звільнення людей без зп та кидання всіх кого можна кинути. Мрію, що до них добереться податкова та захист праці, і успішний успіх цієї сімейки рагулів закінчиться.
Звільнення — улюблена розвага власників. За рік набрали і звільнили два комплекти офісних директорів в незліченну кількість продавців і керуючих магазинів. Єдина поки процвітає чергова коханка Володимира Оксана, але то справа часу. Скільки таких було. В часи, коли так важко знайти адекватних співробітників ця парочка моральних ізврвщенцев знущається з свого персоналу.
Частина персоналу живе з язиком в дупі керівництва, а частина звільнилась. контора уродів
Мєстєчковість власників, жорстоких, жорстик і недалекоглядних проступає в кожній їх дії. Вас не оформлять, не заплатять вам все, що ви заробили. Бо жлобізм- це їх філософія. Люди зляться на вас за те, що платять вам зарплату)), і якщо ви здатні заробити більше — зляться ще більше. Пан Владімір відчуває себе графом Уесекскім, чи царем, ХЗ. Найгірше те, що податкова не бачить які величезні податки недоотримує наша держава, а значить і ЗСУ. Сподіваюся, усі справи цих дєлків будуть винагороджені по заслузі. Ви для них — м’ясо для заробляння грошей. Дуже люблять ручний труд, а не головою. Взагалі не вміють оцінювати працю мізками.
Підтверджую, працювала в центральному офісі в Лубнах. Жодна людина не оформлена офіційно. Як привілея дається те, що на тебе заводять ФОП і користуються як хочуть. А якщо ти ще недостатньо «наша людина», то просто працюєш неоформленим, поки тебе не викинуть одним днем.
Царьок Володимир та його Істерична жінка-хабалка Ірина вимагають преклонения і подобострастія.
Кончена контора, якби я знала це завчасно — ніколи б туди не пішла.
Мережа гіпермаркетів заснована двома власниками: чоловіком в дружиною. Миронов Володимир Григорович та Чупракова Ірина Миколаївна. На них також працює брат Андрій Григорович і купа коханок власника. Самі власники з Лубнів і магазини вирішили відкривати в таких саме провінційних містах.
Магазини розташовані в Кагарлику, Миронівці, Городище, Канів, Корсунь, Сміла, Шпола, Тальне, Умань, Дубно, Ватутіно, Ладижин, Тетіїв, Шепетівка, Полонне, Самбір, Стрий, Пирятин, Коростень, Звягель та інших
маленьких містечках.
Основне- компанія не платить податки. Працює на купі ФОПів. Співробітники не оформлені офіційно. Працівників звільняють одним днем. Відпускні та премію не заплатять 100%, х шанс і залишитись без зарплатні. Компанія як з 90х років, мислення у власників провінційне, психологічні проблеми є у всіх членів "родини"