OMVI Group

OMVI Group

OMVI Group — це виробник з одним із найбільших асортиментів жіночого спортивного одягу та білизни, а також оптовий постачальник для понад 100 магазинів в Україні.
Ми з натхненням створюємо стильний та функціональний жіночий фітнес одяг.
Ми максимально залучені у справу — від наших технічних експертів до дизайнерського відділу. Кожен етап виробництва відбувається з великою увагою до деталей та гарантує найкращу якість продукції.
Ми використовуємо тільки найкращі матеріали, які комбінують дихаючі властивості з високою міцністю, щоб забезпечити максимальний комфорт під час тренувань.
Наш фітнес одяг не тільки підкреслить вашу красу, але й забезпечить оптимальну підтримку та свободу рухів під час будь-якої активності.
Ми маємо масштабні плани, тому чекаємо у нашій команді активних, амбітних та творчих!

Отзывы о работе в OMVI Group, зарплаты

1. 19 февраля 2025

Торгують китайським фітнес одягом за завищеними цінами та ще й видають це за українське виробництво. Ганьба

2. 14 февраля 2025

Інстаграм секта. Для вигляду все роблять, задля гарної картинки. На ділі: нуль. Жодних гарантій, жодних зобовʼязань. Несерйозна компанія і поза законом звісно все

3. 23 января 2025

Той випадок, коли амбіції є, а управлінських навичок немає
    Все максимально в чорну: і прибуток, і зп, і партнерські відносини

4. 28 ноября 2024

Не рекомендую
    Задають занадто особисті питання на співбесіді, які взагалі роботодавця не мають стосуватися
    Відсутня стратегія і колектив. Типу намагаються вдавати, що вони розвиваються, але на тому все

5. 26 ноября 2024

Якась дивна компанія: жодних гарантій, жодних перспектив і звісно без оформлення співпраці.
    На співбесіді неприємні враження від власників, не дивляться в очі, не відповідають на прямі питання
    Та і вакансії висять більше року

Добавьте зарплату в компании OMVI Group

Добавить отзыв о работодателе OMVI Group

Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании OMVI Group?