«Premier Socks» LLC: молода, динамічна компанія, яка працює в сфері виробництва панчішно — шкарпеткових виробів. Продукція нашого виробництва широко представлена в національних мережах, як під нашою маркою, так і під брендом наших партнерів. Гарний та дружній колектив професіоналів заберзпечує ріст та впевненість в майбутньому нашої компанії. Запршуємо Вас в нашу команду, з повагою, колектив «Premier Socks» LLC Отзывы о работе в Premier Socks LLC, зарплаты, вакансии
Добавьте зарплату в компании Premier Socks LLCДобавить отзыв Оцените работодателя Premier Socks LLC: расскажите о плюсах, минусах, условиях работы и атмосфере в команде.🔔 Уведомления о новых отзывах о компании Premier Socks LLC Получайте на почту сразу после публикации Без спама. Отписка в 1 клик. |
@ Сергій ,
Вітаю!
Підкажіть, будь ласка,чи бронюють працівників?
Навантаження кожного дня однакове,чи можливо залежить від певного дня тижня?
Красиво розповідають на співбесіді, але реальність дуже відрізняється. Високе навантаження, слабка організація та зарплата не відповідає очікуванням. Тільки час згаяв. Не ідіть туди.
Не рекомендую цю компанію для працевлаштування. На співбесіді обіцяють одні умови, а насправді все виявляється інакше. Зарплата невисока для такого обсягу роботи, постійний стрес і плинність кадрів. Не гідні умови для праці.
Запросили на співбесіду просто щоб поговорити — що можна було зробити по телефону
По телефону казали одне а вживу зовсім інше!