Premier Socks LLC

comment Отзывы: 4
Добавить отзыв Добавить зарплату 🔔  Подписаться

«Premier Socks» LLC: молода, динамічна компанія, яка працює в сфері виробництва панчішно — шкарпеткових виробів. Продукція нашого виробництва широко представлена в національних мережах, як під нашою маркою, так і під брендом наших партнерів. Гарний та дружній колектив професіоналів заберзпечує ріст та впевненість в майбутньому нашої компанії. Запршуємо Вас в нашу команду, з повагою, колектив «Premier Socks» LLC

Отзывы о работе в Premier Socks LLC, зарплаты, вакансии

1. Гость
    12 Июн 2026

@ Сергій ,
    Вітаю!
    Підкажіть, будь ласка,чи бронюють працівників?
    Навантаження кожного дня однакове,чи можливо залежить від певного дня тижня?

2. Сергій
    9 Май 2026

Красиво розповідають на співбесіді, але реальність дуже відрізняється. Високе навантаження, слабка організація та зарплата не відповідає очікуванням. Тільки час згаяв. Не ідіть туди.

3. Олена
    9 Май 2026

Не рекомендую цю компанію для працевлаштування. На співбесіді обіцяють одні умови, а насправді все виявляється інакше. Зарплата невисока для такого обсягу роботи, постійний стрес і плинність кадрів. Не гідні умови для праці.

4. Артем
    3 Июн 2025

Запросили на співбесіду просто щоб поговорити — що можна було зробити по телефону
    По телефону казали одне а вживу зовсім інше!

Все зарплаты добавляются анонимно

Добавьте зарплату в компании Premier Socks LLC

Добавить отзыв Оцените работодателя Premier Socks LLC: расскажите о плюсах, минусах, условиях работы и атмосфере в команде.