Про компанію Ray White International Ray White International — міжнародна група компаній у сфері нерухомості, заснована в Австралії у 1902 році. Сьогодні це одна з найбільших та найвідоміших мереж нерухомості у світі, яка об’єднує понад 1 000 офісів у більш ніж 11 країнах та тисячі фахівців по всьому світу. Компанія спеціалізується на продажі, оренді, інвестиціях та управлінні нерухомістю. Наша місія Місія Ray White — створювати середовище, у якому талановиті люди можуть будувати видатну кар’єру, розвивати власний бізнес та досягати професійного успіху. Компанія прагне бути причиною гордості у кожній угоді та кожних відносинах із клієнтами та партнерами. Чим ми займаємось Ray White International Dubai працює з інвесторами, покупцями та власниками нерухомості з усього світу. Ми надаємо: Консультації з інвестицій у нерухомість Дубаю. Отзывы о работе в Ray White International, зарплаты, вакансии
Все зарплаты добавляются анонимно
Добавьте зарплату в компании Ray White InternationalДобавить отзыв Оцените работодателя Ray White International: расскажите о плюсах, минусах, условиях работы и атмосфере в команде.🔔 Уведомления о новых отзывах о компании Ray White International Получайте на почту сразу после публикации Без спама. Отписка в 1 клик. |