Компанія «Спецторгальянс» на ринку України з 2005 року. Компанія займається гуртовою торгівлею В2В такими товарами як спецвзуття, спецодяг, засоби індивідуального захисту, інструменти, техніка, витратні матеріали, а також надає послуги з індивідуального та масового пошиву спецодягу. Отзывы о работе в Спецторгальянс, зарплатыДобавьте зарплату в компании СпецторгальянсДобавить отзыв о работодателе Спецторгальянс Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Спецторгальянс?
Прийшла і моя черга поділитися досвідом в цій мега потужній, найпотужнішій компанії.
Якщо ви хочете відчути себе недопрацівником(недоменеджер, недокерівник ,недобухгалтер,недошвея ) і понизити свою самооцінку, тоді велком вам сюди!
Проблема вся в цій компанії в двох постяттях — власник і його дружина. Сергій потенційний брихунець( дуже цікаво спостерігати як людина бреше клієнтам, працівникам і потім забуває кому що казав). І Олена тут все сумно, суть її думок дуже важко вловити, но порцію хейту і насмішок від неї в спину ти отримаєш. Одним словом: Скажи мені, і я тобі скажу. Всі проблеми які відбулися в цій компанії відбуваються за їхньої участі.Для цього є спеціально навчена людина НR Маріанна( інтриги , плітки розслідування і вливання лестощів в вуха вище ☝️ згаданим особам) на цьому все ,тому що в своїй роботі вона повний нуль! Тому і відбувається стравлювання і зіштовхування лобами між собою працівників- сварки , плітки і нездорова атмосфери в колективі надає їм наснаги.
Що поробиш творці- хочу творю , хочу витворяю!
Зарплатня на такі умови праці нижче середньої, стресостійкість вас не врятує, комунікабельність не потрібна- можна спілкуватися трішки краще мавпи і цого достатньо, є такі працівники.
Дуже велика плинність кадрів- ну це нічого страшного, так як в спину скажуть що він чи вона були не такі.
А в цілому ваші рожеві окуляри спадуть з вас на другому місці роботи.
І не дякуйте мені, за пораду обходити осторонь цю компанію.
Настала і моя черга поділитися своїми враженнями від цієї чорної діри. Візуал топ, на цьому все. Максимально неорганізований робочий процес, ком директор — просто є, hr мабуть лише для того, щоб тріпатись на співбесіді та все гарно розписувати, білявським (директору та його дружині) абсолютно все рівно на все і на всіх, живуть за стилем початку 2000-х років. Віталіна, яка типу має навчати, як загнана тварина кидається і кричить на всі і за все.
Підтримка з «0» та навчання відсутнє — ось папка на комп’ютері, бери читай. Все під девізом «я двічі не повторюю, не встиг записати — твої проблеми».
Менеджери як біоматеріал чи відходи — змінюються раз на місяць, а деякі йдуть в перший тиждень.
І найцікавіше — це виплата ЗП. 35-50 к — забудьте, це просто цифри, вам їх ніхто не заплатить, навіть 5000 КРІ не дочекаєтесь, а коли ти запитуєш про актуальність цифр із співбесіди, то у hr і ком директора починається паніка і агресія — як це так питання про ЗП підняте. І тут відкривається чудо таблиця exel із ребусом — прорахунком бонусів. Які ніхто тобі не виплачує, бо виникає 100500 умов, які необхідно виконати (наявність договору, документів та ін.). Бухгалтерія, якщо що, за це не відповідає, менеджер сам все контролює.
І люди звідти тікають, бо не можна просто ходити в цей клондайк брехні. Щиро шкода всіх, хто потерпів від рук цих шахраїв та некомпетентних недокерівників
Працювала там три роки назад.Все без змін, директор не адекват постійно кричить на менеджерів. З.п не відповідає дійсності. Колектив так собі в.о директора Людмила постійне вдоволена особа. Керівник відділу продажів Андрій гарно розповідає що все буде ок, з.п і т.д а в реалі не так, вміє приговорти, розповісти тож особо не ведіться на його розповіді. Компанія не коштує вашого часу
Працював в цій компанії три місяці, класний офіс і на цьому все!!!
Зп.не відповідає заявленій, колектив ще той, про керівника відділу продажу та айчара краще промовчати. Окремий ще випадок це там Віталіна,наче топ менеджер а сама не вміє розмовляти ні з колективом і з клієнтами!Загалом шарашкіна контора, не стоїть вашого часу, якщо тільки пересидіти пару місяців. Но думаю вони нікого не знайдуть, слухи про цю компанію вже по всьому Вишневому.
Компанія, де співробітники ніхто, багато обіцянок на співбесіді від айчара Маріанни, яка чудово розповідає, що в дійсності не відповідає ні заявленій з.п, ні по виплаті бонусів. Керівник відділу продажів таке відчуття що просто для галочки не компетентний,не відповідає як наставник на першому етапі навчання.Толком навчання, підтримка напершому етапі відсутня. Багато води і пафосу на ділі нуль, як такої бази працюючої як говорять немає, розвивай, прозвонюй,шукай. Зі слів самих клієнтів коли телефонуєш чуєш відповідь, що ти в них за пів року 4,5,6 менеджер- тікучка кадрів неймовірна і не тільки менеджерів. За місяць роботи в цій компанії при мені змінилося 4 менеджера.Віталіна яка повинна навчати просто чхати хотіла на вас,вона зайнята своєю роботою! Тож не очікуйте заявленого навчання з 0, обіцяної з.п. і всього що Вам розповідають при співбесіді.Клієнти цікаві поки не оплатили рахунок далі з питань замовлення, пошива менеджера вимушені брехати. Керівник особливо впливу не має до вирішення питань які виникають. Відчуття що просто беруть на декілька місяців і все,щоб не виплачувати заявлені бонуси, хоча мабуть те що обіцяють 35-50тис.грн.в цій конторі просто замануха. Немає жодного менеджера котрий би працював понад 2 років а це показник!!!! Посміхатися вам будуть тільки перший місяць і то, далі не розраховуйте на нормальне відношення!!
Дуже часто шукають менеджерів, майже кожного місяця знов оновлюють вакансію, щось значить не все так добре
Чудо компанія!
Зарплатня не відповідає дійсності. Кажуть одне , насправді зовсім інше. Співробітники -це непотріб, клієнти компанії також, заставляють менеджера брехати клієнтам .