Stream Telecom

Stream Telecom

Stream Telecom — це команда професіоналів, які працюють у сфері ip телефонії та розробляють комплексні рішення для телефонізації середнього та великого бізнесу.
Наша компанія надає послуги хмарної АТС , у якій найважливіше це:
Можливість використання нових та/або існуючих міських та мобільних номерів по Україні та всьому світу;
Унікальні рішення для досконалої та налагодженої роботи телефонії в офісі;
Інструмент для аналітики та контролю StreamCRM.
А також можливість клієнту самостійно обирати обладнання — безкоштовне, наприклад, програмні телефони (для невеликих компаній), або ip-телефони та додаткове обладнання, яке представлене в нашому магазині Stream Telecom.
Приєднуйся до дружньої команди Stream Telecom і ми з радістю розповімо тобі про наші плани!

Отзывы о работе в Stream Telecom, зарплаты

1. 22 июля 2025

Працюю у компанії Stream Telecom вже майже 2 роки.
    За цей час отримала хороший досвід у сфері телекомунікацій та клієнтського сервісу, також познайомилась з неймовірними людьми.
    Робочі процеси загалом організовані чітко, завдання зрозумілі.
    Навантаження буває різним – іноді спокійно, іноді досить інтенсивно, залежно від проєктів та періоду. За цей час були різні моменти, як і на будь-якій роботі, але можу сказати точно, що тут можна отримати хороший досвід, розвивати свої навички та працювати в чітких робочих процесах.
    Як і в будь-якій компанії, є свої труднощі та виклики, але тут дійсно можна вдосконалюватися, якщо маєш бажання працювати та вчитись. При цьому кожен, хто дійсно ХОЧЕ працювати та еволюціонувати, знайде тут своє місце.
    Компанія велика, задач багато, напрямків також, тому можна знайти те, що буде близьке саме тобі.
    Компанія підійде тим, хто хоче стабільності, досвіду у даній сфері та чітких задач у щоденній роботі. Все залежить від того, що саме ти шукаєш у роботі.
    Особисто для мене ця компанія стала місцем, де я змогла стабільно працювати та відчути впевненість у своїх силах.

Добавьте зарплату в компании Stream Telecom

Добавить отзыв о работодателе Stream Telecom

Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Stream Telecom?