ТОВ «Dr.Hasp» — це інноваційна та сучасна компанія, що надає послуги не лише з дезінсекції, дезінфекції та дератизації, а й ефективно усуває причини появи шкідників та знижує можливі ризики зараження харчових продуктів шкідниками на підприємствах. Ми впроваджуємо та активно розширюємо інтегровану систему контролю шкідників (IPM) для підприємств харчової промисловості, об’єктів громадського призначення та приватного сектору. Отзывы о работе в Dr.Hasp, LLC, зарплаты, вакансии
Все зарплаты добавляются анонимно
Добавьте зарплату в компании Dr.Hasp, LLCДобавить отзыв Оцените работодателя Dr.Hasp, LLC: расскажите о плюсах, минусах, условиях работы и атмосфере в команде.🔔 Уведомления о новых отзывах о компании Dr.Hasp, LLC Получайте на почту сразу после публикации Без спама. Отписка в 1 клик. |

Компанія займається пест контролем, то б то боротьба з шкідниками на ринку України. Інформативний сайт, своя сторінка у соцмережах, багато різних дозвільних документів, та своя торгова марка. Це про красиву обгортку. Тепер що за обгорткою. Низький рівень обслуговування клієнтів, так як чеки на обслуговування дуже дешеві, власник і він же директор Консорс Олександр, щоб щось заробити економить на препаратах, на обладнані та на якості надаваємих послуг, тому у клієнтів завжди є таргани, гризуни та інша нечість. Дуже велика текучість кадрів, так як роботодавець постійно змінює умови оплати праці, платить із затримкою та зменшує заробітну плату. Багато людей купуються на начебто порядність власника, а потім жалкують, що не пішли раніше. При звільненні не виплачує гроші за роботу та намагається вигнати по статті. На сайтах пошуку роботи, заманює людей самою високою оплатою на ринку праці, а по факту використовує людей, а потім кидає на гроші. Категорично не рекомендую працювати у цій компанії.