Ютім

Ютім

comment Отзывы: 4
Добавить отзыв Добавить зарплату 🔔  Подписаться

Компанія UTeam — це Інтернет Сервіс Провайдер Івано-Франківська, який успішно працює на ринку інформаційних і телекомунікаційних технологій з 2007 року та динамічно розвивається.
Oсновна мета компанії — побудова міської та регіональної багатофункціональної мультисесійної мережі, яка дозволить користувачам компанії отримувати, окрім найякіснішого доступу до всесвітньої мережі Інтернет, доступ до:
аудіо- та відео- контенту з локальної мережі (IPTV, VoD, FM і аудіо трансляція);
IP-телефонії;
обміну файлами;
ігрових серверів.

Отзывы о работе в Ютім, зарплаты, вакансии

1. менеджер
    2 Июл 2026

Прийняли на роботу і потім поняли походу що дорого і звільнили)місто Долина,я помітила що компанія велика *потужна * але на всьому економить,що в франику що тут жоске кумівство напевно чи моногамність ,але люди дуууже дивні та егоцентричні

2. гость
    26 Июн 2026

дуже економлять на зп. зростання немає.перегляду немає.велика текучка. як для старту не раджу,броні немає,якщо шукаєте бронь це не ваш варіант.

3. гость
    26 Июн 2026

@ гость , так так,всім ***,якщо ти щось зробиш тебе будуть *** і вимагати ,а якщо кантора щось робить проти тебе то всім ***,конкретики нема одні нлп,та маніпулятивні тактики ведення розмов.

4. гость
    26 Июн 2026

не лишайте особисті речі після вашого звільнення,будете доооовго шукати ,або вам запропонують інше

Все зарплаты добавляются анонимно

Добавьте зарплату в компании Ютім

Добавить отзыв Оцените работодателя Ютім: расскажите о плюсах, минусах, условиях работы и атмосфере в команде.