Компанія UTeam — це Інтернет Сервіс Провайдер Івано-Франківська, який успішно працює на ринку інформаційних і телекомунікаційних технологій з 2007 року та динамічно розвивається. Отзывы о работе в Ютім, зарплаты, вакансии
Все зарплаты добавляются анонимно
Добавьте зарплату в компании ЮтімДобавить отзыв Оцените работодателя Ютім: расскажите о плюсах, минусах, условиях работы и атмосфере в команде.🔔 Уведомления о новых отзывах о компании Ютім Получайте на почту сразу после публикации Без спама. Отписка в 1 клик. |

Прийняли на роботу і потім поняли походу що дорого і звільнили)місто Долина,я помітила що компанія велика *потужна * але на всьому економить,що в франику що тут жоске кумівство напевно чи моногамність ,але люди дуууже дивні та егоцентричні
дуже економлять на зп. зростання немає.перегляду немає.велика текучка. як для старту не раджу,броні немає,якщо шукаєте бронь це не ваш варіант.
@ гость , так так,всім ***,якщо ти щось зробиш тебе будуть *** і вимагати ,а якщо кантора щось робить проти тебе то всім ***,конкретики нема одні нлп,та маніпулятивні тактики ведення розмов.
не лишайте особисті речі після вашого звільнення,будете доооовго шукати ,або вам запропонують інше