Вантажник
Кропивницкий
Основний принцип компанії — пропозиція якісного, презентабельного обладнання для торгових майданчиків різних форматів. Отзывы о работе в Веста 2020, зарплатыДобавьте зарплату в компании Веста 2020Добавить отзыв о работодателе Веста 2020 Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Веста 2020?
Компанія доволі таки не погана, але є свої АЛЕ…
Фізично ДУЖЕ тяжка праця, як на зваркі, так і на слюсаці, фарбуванні, гальваніці, та і взагалі.
На точковій зваркі саме приміщення одне з найкращих (чисто, влітку не жарко, взимку не холодно, добре облаштовані вбиральня та роздягальня), решта робочих приміщень звісно бажають кращого, та керівництво вже будує нові цеха.
Заробітну плату платять доти, доки ви працюєте, якщо ви звільняєтесь — то вже інша річ…,та обговорити всі ці питання завжди є змога.
Тож якщо у ви фізицно витривала людина, та зможете працювати по 12 годин 6 днів на тиждень, ідіть і працюйте, заробляйте гроші.
А стосовно не виплат, можу сказати одне — якщо ви прийшли на виробництво і наклепали браку, то за що ж вам тоді платити?
в компанию постоянно нужны одноразовые рабочие для работы 24/7. если доживешь до конца месяца — получишь пол зарплаты.