Armar Solutions

Armar Solutions

VN:C [1.9.22_1171]

ARMAR Solutions — це екосистема, яка поєднує digital-агенцію повного циклу, фахівців та підприємців.
Підприємець, який бажає створити новий або перетворити діючий бізнес на сучасну, успішну, передову компанію, повинен знати, що звернутися до ARMAR Solutions — найкраще рішення.

Отзывы о работе в Armar Solutions, зарплаты, вакансии

1. 14 марта 2025

Ну і так, компанія наймає руський-узьких і вважає це абсолютно нормальним, після того як багато хто втратив своїх близьких.

2. 14 марта 2025

Всім привіт, я та сама HRD Віолетта, я вже місяці 2 як звільнена, через розпуск «слухів», слухи — це розмови зі сппівробітниками про низьку заробітну плату, це підтримка їх в складні часи, коли їм не виплачують гроші по 1-2 місяці, це коли я кажу керівництву, що їх мотивація для рабів не буде працювати, але їх керівник вважає себе найрозумнішим за всіх, тому навряд чи він буде слухати вас, там сидять егоцентрічна влада, якій на всіх плювати окрім себе. Мене звільнили в день, коли я залишилась вдома і переживала приступ епілепсії та сказали дороблювати 1 день (за котрий звісно не виплатили)

Всі співробітники сльозно жаліються на невиплату заробітної плати, на сильну демотивацію, на поведінку керівників (на вас будуть кричати, повірте. але крик це не страшно, страшно переживати булінг та газлайтинг, який переживала я — коли мене в кабінеті газлайтили про якісь дивні історії, що я сплєтні розношу та ЗАБОРОНИЛИ розмовляти зі співробітниками (нагадую, я HR), або розмовляти тільки під диктофон і це реальна ідея, яку і Діма, і Нікіта узгодили, це мало того ще неадекватна та інфантильна поведінка від керівництва, це психопатія. Я відмовилась, всі розмови співробітників пішли зі мною під час звільнення

Також, в цій компанії працює ще декілька нестабільних працівників, котрі будуть погрожувати вам зламати життя, чи писати глубоко ввечері, на що керівництво відреагує «а що він тобі може зробити?». Дійсно я ж бугай, якщо на мене нападе співробітник — я завалю його. Там сильно вигороджують своїх людей, навіть якщо вони будуть загрожувати вашому життю. Мене врятував мій хлопець, дякую йому. Дівчата, особливо HR — прошу вас, не йдуть в армар, вам буде небезпечно.

Ця компанія нагадала мені досвід з аб’юзивним партнером, котрий завжди вводить в оману, в розпач, котра не цінує твій внесок і плювати хтіла на всіх співробітників. Залишаються ті, хто відчайдушно вірить «не зря ж я витратив стільки часу» — ні, досить. Біжіть з компанії, особливо UI/UX відділ та SMM, ви гідні набагато більшого, вам на ринку запропонують кращі умови, а я допоможу, якщо ви звернетесь.
    Серце розривається за відділи, на котрі компанія *** хтіла
    Раджу всім, хто не отримав велику частину ЗП звернутись до поліції
    Жахливий досвід в армарі, просто неймовірний навчив мене багато чому, але не раджу нікому йти туди!!!

3. 14 марта 2025

Если вы думаете, что к вам тут будут относиться как к людям — вы выбрали не ту компанию. Тут вы в первую очередь бесплатные рабы, которые ДОЛЖНЫ работать за всю компанию. Я пришел в «анти стартап» в 2023 году, (там условия НЕМНОГО ЛУЧШЕ чем в остальных департаментах) и работал в команде айти. Мне повезло уйти в конце 2024 (так как мне не выплатили ни копейки аза несколько созданных платформ). Я почитал ответы сотрудников компании на все отзывы — и скажу честно — это классическое вранье, которое вы будете слышать каждый день.

Вас будят заставлять работать 7 дней в неделю, с 8 утра и до утра следующего дня. На вас положат работу всех остальных отделов, так как там работают 3 директора и куча их любовниц (причем у некоторых по несколько). Если вы думаете что они работают — вы ошибаетесь. Они отрабатывают свои зарплаты иным образом. А вы….

А что вы? Вас как таковых нет. Вы для них просто рабы которые должны закрывать всю работу как за начальство так и за любовниц, и если вдруг, вы не способны месяцами работать без выходных и отдыха и в какой то момент просто что то не успели — вам выплачивают штраф в размере 100% — 200% от суммы вашей зарплаты и вы следующие 2-4 месяца официально раб. Если же вы вдруг не успели — они скажут что «не проблема» и заставят отработать это дополнительно. Но денег в таком случае еще пару месяцев вы не увидите.

Начальство способно только пудрить мозги «у вас у всех будет по 5000$ зарплаты через месяц, только нужно работать овертайм и в выходные», и когда вы верите им — а вы им поверите, так как они умеют красиво *** — вас просто в тупую ***. Люди работают по минимально зп, и даже при этом вашу первую зарплату вы будете ждать месяца 3, а потом могут и по пол года не платить. Текучка кадров — просто бешеная. Из тимбилдингов — это общий гипноз работников на еженедельных митах, где вам говорят что вы будете зарабатывать много — но по факту — зарабатывают много только владельцы компании.

НЕ ведитесь на их сладкие речи, и если вы выбираете — пойти на днепровские офиса или в армар солюшнс — тут в любом случае в офисах хоть что то заработаете. В Армаре любят только ***, но ничего не делать, по этому — лучше быть безработным.
    Я тут работал почти 2 года, и честно — всегда одинаковое «шлемование» сотрудников, а сама кампания все глубже и глубже загоняет себя в могилу, регестрируя фопы на всех сотрудников чтобы отмывать деньги.

Думаю вы понимаете что это такое. Все комментарии от каких то эйчаров или сотрудников компании — это как всегда обычная брехня. Никогда компания не работала в таких красивых местах. Офис это клетка высотой в 2 места, а всего работает в кампании человек 17, которые или новенькие или просто очень терпеливые люди.

Не верьте не единому их слову и ни в коем случае не устраивайтесь сюда. Те условия которые вам обещают на старте — это вранье. Вам потом долго и нудно будут объяснять что в данный момент компания — банкрот и денег нет, но многомиллионные контракты приносят деньги владельцу, который по сути своей натуры ни с кем этими деньгами делиться не будет. Но вам скажет, что с компании не берет ни копейки.

П.С. данный отзыв собран с большинства сотрудников работающих сейчас там и терпящих свои условия, так как уйти они не в состоянии потому что до ужаса бояться из за того, что через их аккаунт отмываются деньги.

Вот такая «сказочная компания»

4. 2 февраля 2025

Виолету @ Гость ,

Віолету вже звільнили без виплати заробітної плати. Я думаю вона вже зрозуміла, що до чого

5. 2 февраля 2025

@ Віолетта HRD , Пані Віолетта, хочу побажати вам успіху, побільше витримки та наполегливості. Насмілюсь запропонувати одразу знайти психотерапевта (з великою часткою ймовірності він вам знадобиться, якщо не зараз, то згодом), навіть з вашим досвідом та знаннями. Насправді дуже шкода, що Вам доводиться виправдовуватися за людей, яким загалом дуже байдуже на всі проблеми працівників що до умов роботи та оплати найманої праці (гадаю, що ви це розумієте, або скоро зрозумієте). Ваші деякі коментарі на відгуки працівників доволі зухвалі бо не відповідають законодавству взагалі, розумію що ви стараєтесь. Сподіваюсь, що ви скоро зрозумієте: Воно вам треба? Бо то не виправимо

6. 28 января 2025

Підкажіть, будь ласка, чи виправлені всі проблеми, особливо з невиплатою зарплати. Хочу знати, чи варто уникати цю компанію, Тут реально жах що відбувається? і краще навіть не думати про ARMAR.
    Чи все-таки можна працювати? Поставте лайк, якщо зарплату досі не платять або затримують більше ніж на тиждень

7. 20 января 2025

Хочу сказати пані Віолетті, яка тепер тут новий HR. Виплатіть заробітню платню усім робітникам, яких ви просто кинули, а потім починайте розповідати, які ви хороші і сучасні. А то це виглядає як бла бла бла.
    Я працював в цій компанії 3 місяці і мені розповідали таки балачки, мов ось ось і гроші вже сьогодні ввечері пришлю вам, завтра говорять, шо вчора не встигли і ось сьогодні точно край усе переведуть.
    Просто кидали, як ще вас податкова не накрила….

8. 10 января 2025

Приятный коллектив, а именно отдел дизайна, маркетинга. НО что касается отдела разработки, это полный ужас. Я устроился на работу в эту компанию в качестве PM с огромным багажом опыта бекенд разработки, проработал там ровно четыре дня и вот почему:
    В отделе разработки нет элементарной этики общения между программистами. Тим лид посылает всех на 3 буквы, ведет себя хамски. Руководство компании просто все это дело игнорирует и ничего сделать не может. Я НЕ РЕКОММЕНДУЮ устраиваться в эту компанию разработчикам, QA, PM, верстальщикам(будьте достойны себя).

Доброго дня, мене звати Віолетта
    Наразі нетактовного тімліда звільнено і зараз простір програмістів здається навіть затишним. Я дуже шкодую, що ви потрапили в компанію саме в той період, але наразі компанія робить все можливе, щоб виправити комунікацію між відділами. Дистанційно планується вводити дружні міти, а в офісі у вільному просторі проходять тімбілдінги

Новачкам точно не доведеться терпіти приниження чи погане ставлення з боку керівництва
    Я, як HRD — беру на себе відповідальність за це

9. 10 января 2025

Хороший вариант, если вы садомазохист. Бесконечные ночные созвоны (в 10-11 вечера до 2х ночи) и переработки, будьте готовы что вам будут ставить задачи в 17.45 и это «на сегодня» (и да, вчера в это же время поступала вам другая задача, которую как раз вы закончили, но, уже не перспективно,надо переделать). Всем пофиг на ваши выходные, хотя о задаче знали заранее, но вам ее припасут «на сладенькое» — на субботу. Зарплату задерживают, потому что нет денег. И хорошо, если вас еще не кинут на бабки, придумав, что вы что то там не сделали. Так что свои три копейки придется еще упрашивать выдать. Уйдя из компании вы станете козлом отпущения и будете виноваты во всем. «красивый офис в центре города» грязный! Технику вам никто не выдаст, зато заставят скинуть все свои документы и подписать фигову тучу документов, скажут «скажите спасибо, что еще на вашу технику не ставим таймтрекеры»). Гарантий вам со стороны компании (не знаю как сказать) ровно 0. Правила для всех разные, имейте ввиду. Кому то можно удаленку, кому то за это оплатят не полный день. Кому то отпуск через год кому то через пол. комуникация — тут вообще… обнять и плакать. Правила, кстати, не только для всех разные, но еще и каждый день разные! зп нижняя по рынку. А то и вообще три копейки. Ни один проект не доведен до ума, зато по сто раз переделан. В целом компания очень хочет назвать себя «ит» но пока получается одесская развод контора. От ит нет ни-че-го. Главная цель компании -на…ть таджиков на деньги и кое как сделать работу без перспективы заработка и развития. Ну, что там из заявленных плюсов? Кофе? «Все — молодые-перспективные»? Нечего сказать.

Доброго дня, мене звати Віолетта
    Мені дуже шкода, що ви зіштовхнулись саме з такими умовами в компанії
    Наразі в компанії буде введено програму «Баланс між роботою та особистим життям», я маю психотерапевтичну освіту та допомогаю співробітникам з вигоранням. Нічних змін давно немає, вже є офіційні контракти NDA та офера (за ЗУ). Тому я та керівництво робить все можливе, щоб виправити дану ситуацію. Дякую вам за відгук та сподіваюсь майбутні співробітники не зіштовхнуться з таким ставленням!

10. 10 января 2025

Шарашкина контора
    За стол рассчитанный на 6 человек сажают 9. Никакого соц пакета и официального трудоустройства. Руководство максимально конченное, считает что хитрее всех. Могут не выплатить ЗП. На словах Львы Толстые, а на деле …

Доброго дня, мене звати Віолетта!
    На момент вашого працевлаштування компанія мала набагато менші масштаби, тому на жаль ви потрапили не в зовсім комфортні умови. Я дуже перепрошую, якщо у вас залишились лише негативні враження

Зараз компанія має дуже великий офіс на 2 поверхи, з лофт стилістикою та Open Spice простором. Є 2 затишні кухні, а за столом, який розрорахований на шістьох — сидять п’ятеро, щоб було більше простору. Я дуже дякую вам за відгук та сподіваюсь, що у майбтуніх співробітників складеться більш позитивне враження ❤️

11. 10 января 2025

как обычно мега крутая ИТ компания крутит отзывы как и в dou?
    Компания не IT, не рекомендую туда устраиватся

Доброго дня, компанія дійсно не позіціонує себе як IT направлення
    Ми консалтінгова компанія, яка прагне створювати екосистеми, маркетплейси та допомогає бізнесам в розвитку, через цифрові версії. На момент вашого коментря це був лише стартап, який прагнув розвитку

Перепрошую, якщо інформація раніше була донесена невірно!

12. 10 января 2025

Анонім :
    КІДАЛИ!!!! НЕ ПЛАТЯТЬ ЗАРПЛАТУ!!!!
    Обіцяють ринкову зарплату, але повірте, НІХТО НІЧОГО ВАМ НЕ ЗАПЛАТИТЬ! Не витрачайте на них свій час.
    Розповідають казки про бухгалтерію, затримку оплати клієнтів.
    Спочатку домовляються, що оплата після відпрацьованого місяця, потім максимально тягнуть час, на скільки у вас вистачить терпіння.
    Треба бути дурнем, щоб піти до них чи клієентом, чи працівником.

Доброго дня, мене звати Віолетта
    Якщо ви зіштовхнулись з невиплатами в компанії, напишіть будь ласка на офіційну пошту : [email protected]
    Це допоможе нам перевірити всі звітності і надати якомога швидшого зворотнього зв’язку! Я дуже перепрошую, якщо ви дійсно зіштовхнулись із такою ситуацією

13. 10 января 2025

Фігня, ничего не исправились они, если хотите уволится зп за месяц или больше они вам не отдадут. Это у начальника от папы, директора арбера, такая фишка. Даже на самый худой конец идти туда работать не стоит.

Доброго дня, мене звати Віолетта!
    Якщо ви зіштовхнулись із невиплатою, напишіть будь ласка на офіційну пошту армара : [email protected]
    Ми обов’язково розглянемо вашу ситуацію та якомога швидше вирішимо її!
    Заробітна плата завжди виплачується в багатьох компаніях за попередній місяць, тому інколи при звільненні в середині місяця можуть виникати труднощі

14. 10 января 2025

Звикайте що надалі ЗП буде з затримками або як нижче пишуть кейс що не виплачували, у власників логіка така, працюємо в тіні, ніякого соц пакету, ніякого офіційного працевлаштування.
    Усе через крипту, не виділяємо буферний резерв коштів на зарплати, та чекаємо усюди гнівні коменти що фірма гівно :)

Доброго дня! Я дуже перепрошую, що ви стикнулись саме з такими умовами в Armar Solution!
    Заробітна плата переходить на стабільній рівень виплат та вже розроблюється система звітності цих виплат та офіційного працевлаштування. Наша компанія вже надавала контракти деяким співробітникам і ніхто не порушував умови

Соціальний пакет компанії оновлено і тепер він виглядає так :
    Можливість професійного зростання, 50% компенсації за зовнішнє навчання
    Приємні корпоративні бонуси
    Лікарняний: 4 дні які повністю оплачує компанія, якщо ви хворієте більше 4х днів, компанія оплачує 50% від ставки
    Ми надаємо 10 днів відпустки на рік
    Компенсація при відрядженнях квитків та житла
    Дистанційний графік роботи за надобністю

При найм в компанію підписується:
    Документ політики конфіденційності та NDA
    «Пропозиція до роботи» — офер (де вказані всі умови та вимоги з двох сторін) і в жодному разі не порушуються
    Заробітна плата виплачується на гривневу картку

15. 10 января 2025

Всім привіт!
    Мене звати Віолетта — я новий HR Director в компанії Armar Solution 🌟
    Я перечитала абсолютно всі коментарі і дуже перепрошую в тих людей, котрі мали великі затримки заробітної плати. Я роблю наразі все можливе для того, щоб люди отримували заробітну плату вчасно — і це дійсно змінюється в наших реаліях!

Наразі лояльність наших співробітників піднялась до високого рівня. Всі перебувають в дружньому колективі, з гарними умовами співпраці та лояльними керівниками. Я відчуваю, що саме в Armar Solution можна зростати, як емоційно — так і професійно. Я роблю все можливе для того, щоб виправити негативні моменти в компанії. Саме тому несу відповідальність за гарні умови праці та своєчасні посмішки на обличчі 🌝

В офіс хочеться бігти, тому що не дивлячись на великий об’єм роботи — ти наповнюєшся теплим колективом, можливістю розвитку в компанії та впевненності в собі. Тут цінують тебе, як людину. Як проофесіонала своєї справи та надають внутрішнє навчання, якщо бачать потенціал. Я хочу сказати, що жодна компанія — не ідеальна. Проте ми дуже хочемо не тільки прагнути до цього, а з кожним роком становитись краще і краще. Я пишаюсь тим, що працюю в Armar Solution

Всі співробітники, котрі затверджують, що не отримали заробітну плату — напишіть будь ласка на офіційну пошту армара. Я перегляну всі заявки та надам зворотній зв’язок

Некваліфікованих співробітників, котрі могли вам брехати чи змушувати писати неправду — звільнені. Ми зараз лише на шляху розвитку, саме тому компанія робить все можливо, для виправлення минулих помилок. Та побудови чесної, довірливої обстановки 🫂

16. 27 декабря 2024

Кидают клиентов, берут большие деньги за консалтинг и на выходе предоставляют из пальца высосанною информацию. Собственник Никита Шпирт — профессиональный мошенник. Помимо этог ужасный процесс, непонятно кто что делает, люди постоянно меняются.

17. 24 декабря 2024

18. 21 ноября 2024

@ Гость , , полностью поддерживаю. После того как появился пост ниже про «всё исправили», в коллективе появился новый мем.

Задержки с зарплатами как были, так и остаются. Как говорят сотрудники, которые тут уже продолжительное время работают, тут это уже второй год нормальная практика. Таким образом им удобно стабильно держать 1-3 месяца задержек ЗП, чтобы людям было страшно уходить, потеряв деньги.

Если вы в итоге осмелились вылезти из этого болота и найти себе что-то получше, то будьте готовы, что вас кинут на эти несколько месяцев зарплаты и будут находить сотни отговорок, постоянно откладывая этот вопрос и в итоге всё равно ничего не выплатят. В офис иногда приходят бывшие сотрудники, которым уже несколько месяцев так ничего и не выплачивают, либо очень редко выдают какие-то копейки и пытаются выбить свои деньги у руководства.

Ещё и сам рабочий процесс тут настроен отвратительно. Передача информации о проектах происходит чаще всего на словах или в плохо расписанном текстовом виде. ПМ-ы и ОП в большинстве своем вовсе не разбираются в проектах, даже тех, которые у них уже больше года, поэтому всю инфу нужно добывать самостоятельно, а иногда её и вовсе нет. Приоритеты у задач меняются как настроение руководства. Сейчас вы выполняете одну «супер-приоритетную» задачу, которую нужно закрыть за час-два, а через 10 минут кое-кто за стенкой решит, что у вас теперь другая «супер-приоритетная» задача и вы будете обязаны бросить всё и начать делать её, потому-что если сказать что-то не так или отказаться — могут уволить буквально через 15 минут. Такие ситуации мы тоже наблюдали.

Ну и постоянная текучка, потому-что люди, наслушавшиеся обещаний от «HR-ов», сталкиваются с реальностью и принимаются бежать отсюда при первой возможности. Если ты проработал тут месяц и решил уволиться, то тебя, скорее всего, кинут на всё ЗП, которую должны выплатить, за меньший срок я вообще молчу.

Всем, кто это читает, настоятельно не рекомендую пополнять наш «дружный коллектив». Заказчикам тоже не рекомендую сюда обращаться. Лучше найдите какую-то приличную компанию.

19. 20 ноября 2024

Нормальная компания, да, есть проблемы с задержками зарплат. Но люди работают по 2 года там, качественно выполняют свою работу и получают за это зарплаты.
    Руководство очень старается закрывать вовремя вопрос с зарплатами, по пятницам компания заказывает обеды.
    Лично мне нравится то, что можно прямо подойти и спросить, что конкретно тебя волнует и что бы ты хотел изменить

20. 16 ноября 2024

21. 13 ноября 2024

@ Анонім , Доброго дня! Ми вдячні за вашу активність та відгуки. Усі зазначені проблеми взяті до уваги та вже вирішені. Виплати заробітної плати були повністю урегульовані, а внутрішні процеси компанії зазнали значних змін для забезпечення прозорості та справедливості. Ми оновили підходи до комунікації, впровадили чіткі графіки виплат і підвищили стандарти роботи в колективі. Дякуємо за зворотний зв’язок, адже саме він допоміг нам зробити компанію кращою.

22. 18 октября 2024

КІДАЛИ!!!! НЕ ПЛАТЯТЬ ЗАРПЛАТУ!!!!
    Розповідають казки про бухгалтерію, затримку оплати клієнтів.
    Треба бути дурнем, щоб піти до них чи клієентом, чи працівником.

23. 10 июля 2024

Хитросделанные руководители думают что они самые умные, и что кинуть сотрудников на полную зарплату это абсолютная норма, также как и наплести клиенту про нереальные сроки и ожидаемо про***ь их (в том числе из за того что сотрудников, которые готовы работать бесплатно не осталось). Задержки зарплаты, про которые пишут ниже это проблема которая решается обещаниями что скоро все будет круто, но на деле тебя сначала просто кормят завтраками, а потом просто игнорируют. Хочешь развития? Развивайся, но не благодаря действиям компании, а вопреки. За хорошую работу твоей наградой будет то что тебе не выплатят зарплату, и, просто потому что им так захотелось, поставят в ультимативные условия, в которых ты сам оттуда уйдешь

24. 4 апреля 2024

Мой опыт работы в данной компании можно описать как смесь положительных и отрицательных моментов.

Положительные аспекты:

Коллектив. Команда молодая и динамичная, что создает благоприятную атмосферу для профессионального роста и развития.
    Поддержка со стороны руководства. В частности, лид IT-отдела, несмотря на иногда резкую критику, обладает глубоким пониманием всех процессов в компании. Он готов помочь и высоко ценит сотрудников, стремящихся к саморазвитию.

Проблемы:
    Задержки с выплатой заработной платы. Эта проблема существует, но важно отметить, что руководство активно занимается ее решением.
    В целом, опыт работы в компании оставил яркие впечатления благодаря команде и возможностям для профессионального роста. Надеюсь, что усилия по решению проблемы с выплатами увенчаются успехом, что сделает компанию еще более привлекательным местом для работы.

25. 30 января 2024

Хотите устроиться на работу в Армар?
    Если уже ТОЧНО решили, лучше игнорьте мой отзыв, чтоб не растраиваться и не менять свои планы.
    Если есть сомнения, ищите другое место, потому что…

-Задержки ЗП на неделю-две и больше без озвучивания конкретных сроков
    -Ни малейших попыток разъяснить ситуацию «Так а когда же ЗП?»
    -Будете много говорить в общем чате об этом, наткнетесь на гнев
    -Составляются новые графики выплат зп, которые все равно не соблюдаются
    -Если решите уволиться, остаток зп будете ждать месяца два (НО не факт что получите)
    -После увольнения полный игнор на вопросы о зп (у меня есть скрины)
    -Если руководство решит что вы выполняли мало работы, урежут зп задним числом («А тебе что не сообщили, что у тебя теперь меньше зп?»)

Теперь о хорошем:
    -из плюшек кино в офисе по средам (ну скажите же, круто?!)
    -вкусняшки (за счет фирмы!) по пятницам
    -ощущение причастности к большой и серьезной организации (а не шопопало, потому что же диджитал, мировой рынок, тут все серьезно)
    -постоянно новые лица в офисе :)))) (потому что адекватные тут долго не задерживаются).

Кстати, когда будете общаться с НР, не забудьте уточнить, почему же ушел предыдущий сотрудник ))

Откуда же тут положительные отзывы? — спросите вы меня))
    По просьбе НР к еще действующим сотрудникам.
    П.С.: Сонь, пора запускать новую рассылку, чтобы придушить мой отзыв восторженными откликами!

26. 21 июня 2023

Веселый молодой гетеросексуальный коллектив, есть много хороших профессионалов в своей сфере, зп подняли до приемлемого уровня, создают комфортные условия для работы, офис в центре Одессы еще и с видом на кусочек моря, есть офис в центре Киева. Збс же. Как говорится, «є деховка, є телік, два кресла, ну я незнаю шо треба дітям шоб вони нормально жили»

27. 20 июня 2023

Шарашкина контора

28. 19 июня 2023

как обычно мега крутая ИТ компания крутит отзывы как и в dou?
    Компания не IT, не рекомендую туда устраиватся

29. 12 июня 2023

30. 7 июня 2023

31. 23 мая 2023

Что сказать про данный "СТАРТАП", проработал неделю в этой конторе считают что ты раб, еще и не выплачиват во-время зарплаты

1. 30 января 2024

Хотите устроиться на работу в Армар?
    Если есть сомнения, ищите другое место, потому что…

-Задержки ЗП на неделю-две и больше без озвучивания конкретных сроков
    -Ни малейших попыток разъяснить ситуацию «Так а когда же ЗП?»
    -Будете много говорить в общем чате об этом, наткнетесь на гнев
    -Составляются новые графики выплат зп, которые все равно не соблюдаются
    -После увольнения полный игнор на вопросы о зп (у меня есть скрины)

Теперь о хорошем:
    -из плюшек кино в офисе по средам (ну скажите же, круто?!)
    -вкусняшки (за счет фирмы!) по пятницам

Откуда же тут положительные отзывы? — спросите вы меня))
    По просьбе НР к еще действующим сотрудникам.

2. 21 июня 2023

Digital Marketing manager 1
SMM manager 1

Добавьте зарплату в компании Armar Solutions

Добавить отзыв о работодателе Armar Solutions

Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Armar Solutions?