BеBest

BеBest

comment Отзывы: 3
Добавить отзыв Добавить зарплату 🔔  Подписаться

Школа іноземних мов BeBest.
Вчимо любити і розуміти мову! Наша мета — не навантажувати студентів важкою граматикою, роблячи з них філологів, — ми навчаємо справжній, живій мові. Тій, яку ви почуєте у магазині, яка дозволить вам спілкуватися, заводити знайомства та чітко формулювати свої думки іноземною мовою.
Чому BeBest :
Мы даємо максимум для ефективного навчання, бути цікавими для наших студентів та забезпечити необхідний комфорт — ось основні цілі, яких ми дотримуємося вже понад шість років.За цей час ми відкрили 4 філії по всій Україні, де щодня займаються сотні учнів, а з 2019 року також активно працюємо у напрямку онлайн навчання.
Наша мета — не навантажувати студентів важкою граматикою, роблячи з них філологів, — ми вчимо справжній, живій мові. Тій, яку ви почуєте у магазині, яка дозволить вам спілкуватися, заводити знайомства та чітко формулювати свої думки іноземною мовою.

Отзывы о работе в BеBest, зарплаты, вакансии

1. Гость
    17 Авг 2026

На жаль, мій досвід роботи в компанії залишив більше негативних вражень, ніж позитивних.

Я прийшов із досвідом управління невеликим відділом продажів і власними результатами в продажах. Звичайно, не все було ідеально, але зі свого боку я робив максимум, щоб виконувати поставлені завдання та вкладатися у визначені дедлайни. При цьому значну частину роботи доводилося виконувати самостійно — від пошуку та відбору кандидатів до їх адаптації та навчання без якоїсь допомоги з боку керівництва.

Основною проблемою став саме найм. Близько 90% кандидатів або не були готові працювати за запропоновані умови, або мали сумніви щодо роботи в компанії через її репутацію. Інша частина погоджувалася на роботу, але згодом припиняла співпрацю через невідповідність очікувань та реальних умов.

Тому мені було неприємно отримати негативну оцінку моєї роботи, враховуючи об’єктивні складнощі, з якими я стикався. Я не стверджую, що працював без помилок, але точно можу сказати, що докладав максимум зусиль і виконував свою частину роботи.

Приємно, що частина людей, яких я свого часу залучив і навчав, продовжує працювати та розвиватися. Наприклад, менеджерка, яку я привів і навчав, зараз працює в іншій команді, і я впевнений, що вона має хороший потенціал та зможе показувати сильні результати.

Окремо хочу зазначити питання довіри до компанії. У мене та інших працівників виникали побоювання щодо стабільності роботи та своєчасності виплат. На це впливали численні негативні відгуки колишніх працівників про компанію. Коли вже сам стикаєшся з подібними ситуаціями всередині, частина цих відгуків починає виглядати цілком зрозумілою.

Загалом вважаю, що перед працевлаштуванням сюди варто дуже уважно ознайомитися з умовами роботи, очікуваннями та відгуками колишніх працівників. Особисто мій досвід виявився далеко не таким позитивним, як хотілося б.

2. Гость
    16 Апр 2026

Меня зовут Сергей Есипчук.
    Я — преподаватель английского и французского языка с многолетним стажем. Ранее работал в течение двух лет в компании SkyEng. Из SkyEng уволился по собственному желанию по причине другой занятости, более интересной для меня.
    SkyEng — прекрасная фирма! По сравнению с BeBest — на несколько порядков лучше. По различным критериям.

Сейчас я решил оставить свой отзыв о BeBest, где я проработал почти 4 месяца. Причина — некрасивое расставание с компанией из-за невыплаты мне зарплаты за 20 уроков. Для меня на сегодняшний день это весьма ощутимая сумма.
    С учениками у меня были прекрасные отношения, со всеми без исключения. Потому что я в них вкладывал всю душу.

BeBest платит учителям 5 евро/долларов за 1 урок (50 минут).
    Менеджмент в компании — отвратительный. Всё через пень колоду. Нет алгоритмов, нет системы.
    Очень много обмана: в первую очередь — потенциальным клиентам (ученикам). Например, говорят, что преподаватель имеет огромный опыт, хотя на самом деле набирают кого ни попадя. И заставляют преподавателей тоже врать. Многие на это идут, потому что хотят получить работу. А я врать не могу и не хочу…

Учителя (такие же, как и я) должны выполнять бесплатно много дополнительной работы. В частности, проводить ознакомительные уроки с потенциальными клиентами.
    Всё управление — очень корявое: непонятно, к кому и по каким вопросам обращаться.

Сама платформа, на которой проводятся уроки, отвратительная. Всегда глючит. Из-за этого уроки в половине случаев проводятся не на платформе, а в GoogleMeet, что не так удобно.
    Обратная связь с учениками — отвратительная.

Я очень не рекомендую покупать абонемент в компании BeBest, Если купите — то пожалеете…

3. Каролина
    28 Мар 2026

За небольшую зарплату компания требует, что б вы выполняли работу за 3 людей) вообще не советую идти работать конкретно в эту школу. Я устроилась, меня взяли сразу даже ничего не спрашивая, только глянули резюме. Пару кандидатов как и я сразу отсыпались почти и я начала работать. По сравнению с опытом работы в другой онлайн-школе, уже могу сказать что обучение ужасное. Заявляют 2 недели — по факту 2 дня и давай работай. Грузят непомерно, будучи сапорт менеджером например вы должны будете как-то фиксить баги их платформы, помогать всем студентам у которых конкретно сейчас проблемы на уроке технические(а их одновременно может быть 3-5 человек). При этом выполнять кучу других обязанностей и уходить с работы только с выполненными задачами за день которых уйма. 10 часов работы в день. Это было просто ужасно. Онбординг полный они проводить не спешили, зато работы давали ой ой ой) через 3 недели моего испытательного срока со мной связалась основатель школы и 40 минут поливала меня негативом из-за того, что я якобы не выполняю все задачи, прописанные в договоре. Мне давался договор например с 7-8 основными задачами, а она открывает другой файл(которого мне не давали), где их 15. В итоге сказала что я работаю плохо, и вообще, даю тебе 2 недели исправиться, если нет — прощаемся. За 15 тысяч они хотят что б я разорвалась и делала все за двоих-троих, я серьезно. Экономят на персонале жестко. Очень рада, что сразу приняла после этого решение уйти, и сейчас работаю в другой школе, где условия, график и команда в 100 раз лучше, слаженнее и добрее. Еще добавлю, что коллектив довольно токсичный, это ощущается)

Работа и зарплата в компании:

Школа іноземних мов BeBest спеціалізується на навчанні живим мовам, акцентуючи увагу на практичному використанні мови в повсякденному житті. Компанія має на меті створити комфортне та цікаве середовище для навчання, уникаючи надмірного акценту на складних граматичних правилах.

Вакансії
BeBest пропонує різноманітні вакансії, пов'язані з навчанням іноземних мов, зокрема:
- Викладачі іноземних мов (англійська, німецька, французька та інші).
- Методисти, які займаються розробкою навчальних програм.
- Менеджери з продажу та маркетингу для просування курсів.

Зарплати
Рівень зарплат у BeBest може варіюватися в залежності від посади та досвіду роботи. Зазвичай, викладачі можуть розраховувати на конкурентоспроможну оплату, яка може бути вищою за середню по ринку в залежності від кількості учнів та навантаження. Методисти та менеджери можуть отримувати зарплату, що залежить від їхньої кваліфікації та внеску в розвиток компанії.

Умови роботи
BeBest пропонує можливість віддаленої роботи, що забезпечує гнучкість для викладачів та співробітників. Компанія прагне створити позитивну атмосферу, де співробітники можуть розвиватися професійно та особистісно.

Переваги роботи в BeBest
- Можливість працювати в динамічному та творчому середовищі.
- Гнучкий графік роботи.
- Підтримка професійного розвитку через навчання та тренінги.

BeBest активно розвивається і відкриває нові можливості для тих, хто бажає долучитися до команди, що навчає людей спілкуватися іноземною мовою в повсякденному житті.

Все зарплаты добавляются анонимно
Support manager
Удаленно • 1 зарплата

Добавьте зарплату в компании BеBest

Добавить отзыв Оцените работодателя BеBest: расскажите о плюсах, минусах, условиях работы и атмосфере в команде.