Компанія FORX / ФОРКС входить до групи іноземних торгових компаній, корпоративна культура яких ґрунтується на європейських принципах ведення бізнесу. Ми є авторизованим сервісним центром та генеральним імпортером торгової марки вантажної техніки KALMAR в Україні. Надаємо широкий модельний ряд техніки, яка має високий попит у важкій промисловості та вантажних портових терміналах нашої країни. Персонал — безперечна цінність підприємства. Саме тому ми створюємо всі умови для успішної роботи, професійного розвитку та кар’єрного зростання (всі наші керівники виросли в компанії). Кожен член команди пройшов навчання на заводі-виробнику KALMAR у Німеччині та Швеції. Наші співробітники працюють у філіальній мережі представництв та сервісних центрів, розташованих по всій Україні. Колектив складається з досвідчених менеджерів, сервісних інженерів, бізнес-координаторів, спеціалістів у галузі маркетингу. Ми постійно ростемо та розвиваємося, тому шукаємо у свою команду однодумців. Отзывы о работе в Форкс, зарплатыДобавьте зарплату в компании ФорксДобавить отзыв о работодателе Форкс Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Форкс?
Компания лохотрон, обещают много, делают ничего, для сотрудников полная попа, текучесть кадров постоянная, стукачество в приоритете, не советую эту компанию