Охоронна компанія «Grizzly» є афілійованим структурним підрозділом визнаного лідера на ринку охоронних послуг України, холдингу охоронних компаній * Sheriff *. Отзывы о работе в Grizzly, зарплатыРабота и зарплата в компании:Охоронна компанія «Grizzly» пропонує різноманітні вакансії в сфері охоронних послуг, зокрема для охоронців, менеджерів з продажу, адміністраторів та спеціалістів з безпеки. Основна увага приділяється забезпеченню фізичної охорони об'єктів, тому компанія шукає кандидатів, які мають досвід роботи в охоронній сфері або готові пройти навчання. Добавьте зарплату в компании GrizzlyДобавить отзыв о работодателе Grizzly Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Grizzly?
Жахлива компанія, роботодавець паскудний, морочать голову. Дуже не організовані, не можуть навіть організувати робоче місце, проблеми з опаленням у офісному приміщенні такі, що там постійно холодно,
за стажування не платять, а просто забирають час. Не хочуть офіційно оформлювати, просто використовують потенційного працівника. Одна з рекрутерок цієї так званої компанії дуже погано володіє державною мовою і не компентна загалом, купа не зрозумілих керівників, не можна зрозуміти хто є хто, цирк якийсь на дроті. Немає ніяких плюсів коротше. Не рекомендую туди іти працювати, оминайте їх, цінуйте свій час і себе.