Grizzly

Grizzly

Охоронна компанія «Grizzly» є афілійованим структурним підрозділом визнаного лідера на ринку охоронних послуг України, холдингу охоронних компаній * Sheriff *.
«Grizzly» спеціалізується на наданні високоякісних послуг фізичної охорони об’єктів у середньому та бюджетному ціновому сегменті, що робить нас доступним і надійним вибором для широкого кола клієнтів.

Отзывы о работе в Grizzly, зарплаты

1. 31 марта 2025

Жахлива компанія, роботодавець паскудний, морочать голову. Дуже не організовані, не можуть навіть організувати робоче місце, проблеми з опаленням у офісному приміщенні такі, що там постійно холодно,
    за стажування не платять, а просто забирають час. Не хочуть офіційно оформлювати, просто використовують потенційного працівника. Одна з рекрутерок цієї так званої компанії дуже погано володіє державною мовою і не компентна загалом, купа не зрозумілих керівників, не можна зрозуміти хто є хто, цирк якийсь на дроті. Немає ніяких плюсів коротше. Не рекомендую туди іти працювати, оминайте їх, цінуйте свій час і себе.

Вакансии

25 000 грн

Работа и зарплата в компании:

Охоронна компанія «Grizzly» пропонує різноманітні вакансії в сфері охоронних послуг, зокрема для охоронців, менеджерів з продажу, адміністраторів та спеціалістів з безпеки. Основна увага приділяється забезпеченню фізичної охорони об'єктів, тому компанія шукає кандидатів, які мають досвід роботи в охоронній сфері або готові пройти навчання.

Зарплати в компанії можуть варіюватися в залежності від посади та досвіду працівника. Наприклад, охоронці можуть розраховувати на зарплату в межах середнього рівня по ринку, з можливістю підвищення в залежності від виконання обов'язків та стажу роботи. Менеджери та адміністратори зазвичай отримують вищу оплату, яка також може включати бонуси за досягнення цілей.

Компанія цінує професіоналізм та відповідальність своїх співробітників, тому пропонує можливості для кар'єрного росту та професійного розвитку. «Grizzly» також може надавати навчання для нових співробітників, що дозволяє їм швидше адаптуватися до роботи.

В цілому, «Grizzly» є привабливим місцем для роботи в сфері охоронних послуг, з акцентом на якість обслуговування та задоволення потреб клієнтів.

Добавьте зарплату в компании Grizzly

Добавить отзыв о работодателе Grizzly

Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Grizzly?